Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fillers i leppene?

#1

Einhyrningur sa for siden:

Leser at den kan ha effekt på tørre lepper, og mine er så ille at de sprekker uten at noe hjelper. Stemmer det med fukten? Og må det synes?


#2

Gerbera sa for siden:

Det synes i hvertfall godt første dagen :knegg: Jeg trodde jeg kunne snike meg unna å fortelle noen om det, men til og med mannen, som aldri legger merke til noe, kommenterte og lurte på hva jeg hadde gjort.

Jeg tok det av samme grunn som deg, og synes jeg er bedre. Ikke sånn «wow, trenger aldri lipgloss igjen» type bedre, men jeg synes jeg har hatt effekt.
Etter at den første hevelse la seg, kan jeg se at leppene har ørlitt mer fylde enn tidligere, men du kan ikke se på meg at jeg har fillers i leppene. Jeg tok aller minste volum, og syntes det tok noen uker før det hadde fordelt seg godt, men hovenheten forsvant fort.


#3

frukt sa for siden:

Jeg har også fryktelig tørre lepper for tiden, og det hjelper nok ikke at jeg biter av de tørre flakene. :sparke:
Men jeg vet ikke om jeg har lyst til å prøve den metoden helt enda. :skremt: Det koster vel litt?

For et par år siden diskuterte vi lip balms, og da anbefalte jeg body shop sin for den hjalp faktisk, så jeg tror jeg skal prøve den igjen.


#4

Timar sa for siden:

Hvis dere ikke vil gå via filler, så kan jeg anbefale leppebalmen som heter Cicaplast fra La Roche-posay. Kjøpes på apoteket, og er den eneste som funker på mine supertørre lepper.


#5

Einhyrningur sa for siden:

For mine ekstremlepper er den som vann. Virker dog godt på barna. Så et bra tips.


#6

Einhyrningur sa for siden:

Takk for svar!

Ja, hun sa at jeg måtte ha fri noen dager etter stikk. :knegg: Jeg er livredd fir at det skal synes. Hun mener 1 ml er minimum, hvor mye satt du?


#7

Einhyrningur sa for siden:

Det koster! Dyrt! Men når ingen (!!!) lipsyl virker så blir man desperat. Jeg våkner med blødende lepper og har konstant vond. :sukk:


#8

Pøblis sa for siden:

Spørre Therese Johaug om råd?


#9

Musemus sa for siden:

Så fillers er veien å gå for sprukne lepper? Mine er helt forferdelige.
Men - hva koster det?


#10

Gerbera sa for siden:

Jeg tok ikke mer enn 0,5 ml. Husker ikke eksakt pris, men rundt 2500 kr tror jeg.


#11

Einhyrningur sa for siden:

3500 kr etter nyttår. Nye regler.

Er ikke alle typer fillers tror jeg, men en (flere?) typer, tror jeg.


#12

Einhyrningur sa for siden:

Ja, vi er jo ikke ulike. Hverken i lepper eller treningsform. :knegg:



#14

frukt sa for siden:

:what:
Tror jeg står over. :humre:
Men mine lepper er ikke så gærne i dag faktisk. Det må ha hjulpet å smøre ørten ganger om dagen og ikke bite.




#17

Einhyrningur sa for siden:

Nei, men jeg er så desperat at jeg lytter til erfarne fjellfolk. Funker det ikke så får jeg krysse det og av lista.


#18

Appelsin sa for siden:

Jeg skal ikke ha fillers, men tråden fikk meg til å huske hvor fnisete jeg ble den uken jeg var på kurs på Soria Moria, og endelig fikk se damer med fillers i levende live! På alle kanter, på t-banen oppover der.
Eksotisk opplevelse :knegg:


#19

liefje sa for siden:

Jeg skal aldri i verden ha fillers, men når det gjelder tørre og sprukne lepper, kan jeg anbefale leppeskrubb. Kan godt lages selv ved å blande inn sukkerkorn i hvilken som helst leppegreie. Jeg kan smøre og smøre med alle mulige leppeprodukter uten at det hjelper, men når jeg skrubber et par ganger med sånn sukkerskrubb, blir det bra igjen ganske så fort. Prøv prøv!!


#20

frukt sa for siden:

Jeg pleier å skrubbe med en fuktig klut, en sånn skrubb er sikkert bedre så det må prøves.

Bepanthen kan forresten brukes på leppene. Kanskje det kan hjelpe. Fikk reklame for det på Facebook. :humre:


#21

Pelen sa for siden:

Trikken, ikke t-banen. :humre: Linje 1 mot Frognerseteren heter trikken om man bor i området. Det er vel fra gamle dager når Holmenkollbanen bare gikk over jorden og t-bane ikke var et begrep.

#22

Appelsin sa for siden:

Åja, er det trikk? Jeg lurte litt på det. Himla sakte i hver fall, god tid til inspeksjonering :knegg:


#23

Pøblis sa for siden:

Jeg bruker skrubb laget av sukker og olivenolje.


#24

Charlie sa for siden:

Må si at fillers synes. Det gjør det. Selv om det er lite. Men jeg ville jo aldri sagt det til de som bruker det medmindre jeg var heeelt sikker på at de ville høre det. Den effekten man selv ser, ser jo andre. Og man ser hva det er. Fordi det gjør noe med mimikken, særlig når man snakker, men ellers også. Ville ikke brukt det på generell basis, men hvertfall ikke mot tørre lepper.


#25

Pepper Lemon sa for siden:

Det blir vel ikke riktig å kalle det fillers? Det er et Restylane-produkt, men ikke det samme som Restylane-produktet man bruker for å fylle opp leppene. Restylane skinbooster skal ikke endre verken størrelse eller fasong på leppene.


#26

Storm sa for siden:

Det ER jo ikke trikk, bare gæmliser som sier trikk fordi det var det før. Jeg bor langs denne banen, har ikke fillers og sier t-bane. :knegg: Nå kan det sikkert debatteres at det ikke er tunnel oppover der, men strømmen kommer underfra og linja er tilknyttet t-banenettet.


#27

Einhyrningur sa for siden:

Jeg tror ikke dere skjønner hva tørre lepper faktisk er. :knegg: Neida. Men leppeskrubb har null effekt. Jeg kan love deg (og alle andre) at jeg har prøvd alt.

Selv mannen som er genuint i mot fillers bare sier PRØV!


#28

Einhyrningur sa for siden:

Ja, det er denne jeg skal ha. Men tror jeg går for 0,5 ml, livredd for å få store synlige endringer.


#29

Einhyrningur sa for siden:

Men altså. Nå kommer en rant. Jeg ber om erfaringer, ikke MENINGER. Jeg er desperat. Jeg har prøvd alt. Kan dere faktisk bare stole på at dette er et fuckings problem og le av fillers i en annen tråd?


#30

Lavender sa for siden:

Du ville kanskje blitt ukonsentrert på foreldremøte på ungdomsskolen her. Og kanskje provosert av hun på Majorstuen som tar i mot telefonbestilling hudpleie og tilbyr fillers usett, som hvilken som helst hudkrem.


#31

Pelen sa for siden:

Jepp, helt enig med alt. Men det er fortsatt ganske mange som sier trikken, jeg sier det nok ubevisst når jeg snakker med lokale folk her. Mannen som er oppvokst her sier trikken, men han er jo litt gæmlis om man ser på førerkortet hans.

#32

Pelen sa for siden:

Om jeg var desperat så skulle jeg prøve det om det er skinbooster som Pepper skriver om.


#33

Einhyrningur sa for siden:

Ja, det er den. Trodde det og het fillers, har ikke så mye peiling.


#34

Trulte sa for siden:

Jeg har prøvd skinbooster i fjeset, og det er ihvertfall ingen som kan se annet enn at hudstruktur er bedre! Kjør på. Du blir litt hoven etter stikk, men spør dem etter piller som motvirker hevelsen!


#35

Einhyrningur sa for siden:

Er det sånn at man tør bruke hele millimeteren hun ønsker?


#36

Trulte sa for siden:

Jeg synes kanskje det var litt mye. Ville gått gor mindre om mulig første gang. Bedre med for lite enn for mye, så sjekker du ut hva som funker for deg.


#37

Einhyrningur sa for siden:

Millimeter. :knegg: Milliliter!

Ja, tenker 0,5 må være bra? Det er jo nokså mye i to små lepper?!


#38

Gerbera sa for siden:

Enig. Schjikkelig stas å komme med erfaringer på et spørsmål her gitt.

Jeg fastholder fortsatt at det ikke synes, har ikke fått mer enn at lipglossen min med plumpingeffekt gjorde samme nytten utseendemessig. Og at for meg var 0,5 ml nok, jeg var veldig opptatt av at det ikke skulle synes.


#39

Pelen sa for siden:

Jeg har aldri tatt filers, men å mene at det alltid synes tror jeg er helt feil. Det er mange man ser det på, men jeg skulle tro at det er en hel del man ikke ser det på uten at jeg har noen erfaring her.

Jeg har ved. Len tilfeller tatt Botox og om jeg spør en av mine nærmest venninner som ikke vet om det så skulle de si at de ikke tror at jeg har tatt Botox. Jeg har jo ikke gjort det så at hele pannen er helt speilblank. Men, jeg gidder ikke svare i eventuelle Botox-tråder her på forumet ettersom det er så mange som fordømmer her. Jeg har som sagt gjort det noen ganger (når jeg har bodd eller vært på ferie i Miami hos en lege som jeg har tiltro til der), men det er sikkert 5 år siden sist og jeg har kanskje totalt gjort det 5 ganger.


#40

Obelix sa for siden:

Som i Ikke sjans for at jeg prøver eller som har prøvd, men funka ikke? Jeg veit du helst vil har råd om fillers/skinbooster, men hvis du ikke har prøvd anbefaler jeg salven igjen. Ja, jeg veit hva tørre og sprukne lepper er. Og hvis du bruker Lypsyl så er det djevelens verk.


#41

Einhyrningur sa for siden:

Som at jeg har prøvd og det har null effekt, dessverre. Jeg hat et absurd utvalg av alt fra dra billige til svindyre leppepomader. Halvparten gjør ting MYE verre, resten gjør ingenting. Det er litt håpløst dessverre, derav desperasjon.


#42

Isprinsessen sa for siden:

Har du prøvd hørt med legen om du kan få noe på resept? Vet ikke hva det kan være men salver med slikt som clostebol eller slike greier funker vist.


#43

Trulte sa for siden:

Jeg ville bare prøvd det jeg. Det er jo naturlig fuktighetsgivende middel i skinbooster og jeg ville være mer skeptisk til å smøre steroider etc på resept enn skinbooster. Tenker det er fordommer og ducklips og litt uvitenhet som gjør at folk er skeptiske.


#44

Beckett sa for siden:

Jeg har ingen erfaring å dele når det kommer til fillers, men etter mange år med blødende, såre lepper, fant jeg det produktet som reddet meg. Jeg tør nesten ikke skrive det her, men. :knegg: Utrolig salven er helt fantastisk for meg. utroligsalven.no/utrolig-universalsalve-alle/


#45

Appelsin sa for siden:

Det høres jo ut som et utrolig bra tips, Beckett!


#46

Einhyrningur sa for siden:

Har testet den og. :knegg:


#47

Beckett sa for siden:

:knegg:



#49

Charlie sa for siden:

Har du sjekket hva som kan være årsaken?

Det kan være ting som vaner - at man slikker seg mye på leppene, at man puster med åpen munn (f.eks. bihuleproblematikk), men også vitaminmangel (folat, b-vitaminer...) og underliggende sykdom (det hadde kanskje gitt andre utslag, også, så ingen grunn til panikk). Det er ikke sikkert det er noen åpenbar årsak, men hadde man funnet årsaken ville det vært gull.

Kan også være uttørkende stoffer i ansiktsprodukter, f.eks., som da leppene kommer i kontakt med og reagerer mer på enn huden.


#50

Avatar sa for siden:

Samme her. Jeg har en liten tube Purelan med meg i veska også.

Såre, tørre lepper er vondt. Så jeg hadde også prøvd alt som kan hjelpe.


#51

Lykken sa for siden:

Hvis man bruker leppestift hver dag hele dagen unngår man tørre lepper.


#52

Einhyrningur sa for siden:

Jeg tåler hvertfall ikke leppestift, da flasser jeg, sprekker opp og det ser helt ille ut. Men for andre er det kanskje et fint tips. :jupp:

Purelan tåler jeg heller ikke, blir absurd mye verre. Noe må være veldig rart med meg?! :knegg:


#53

Einhyrningur sa for siden:

Jeg tåler ikke så mye rart har jeg skjønt og har generelt veldig tør hud. Har bare putta det i den båsen. Jeg puster nok med munnen, er alltid tett i nesa.

Kan jo alltids lufte det med legen neste gang jeg er der, man han er ikke typen som er opptatt av slike små ting. Kanskje hun jeg står på venteliste til er bedre på sånt, håper jeg.


#54

Pøblis sa for siden:

Det jeg skrev over her om Therese J var delvis en fleip, samtidig som jeg tenker at hun kanskje er som deg - nemlig at dette er et problem som det må krutt til for å hjelpe. OG det er liten sjans for at du blir utesteng i måneder for å bruke en salve med noen skikkelig potente virkestoffer. :knegg: Kan du få en henvisning til hudlege?

For all del, prøv hupleieranbefalingen - men det var sinnsykt dyrt da. Hvis det finnes medisinske behandlinger du kan få innenfor helsetjenesten, så ville jeg ha foretrukket det, tror jeg.


#55

frukt sa for siden:

Du kunne jo eventuelt prøvd en av disse online legetjenestene hvis du vil ta det med lege først.


#56

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg er lik. Har ikke brukt leppestift siden 1990, omtrent. Og purelan er like skånsomt som salmiakk for min del.

Jeg holder mine lepper i sjakk med fuktighetskrem fra Dermalogica. Ingen andre har nytte av den til leppene, bare meg. Det gjelder om å finne sin match. :knegg: Jeg har ikke prøvd skinbooster, men har en venninne som lovpriser den.


#57

Pepper Lemon sa for siden:

Sønnen min er enda verre, hudlege klarte heller ikke fikse det, endte til slutt på Rikshospitalet, de hadde noe vidundermiddel, men det er sterke saker.


#58

Charlie sa for siden:

Noen medlemskap har online lege som medlemsfordel, så at en forening jeg er med i, har et slikt tilbud.

Hvis man bruker veldig mye penger på et problem, kunne det være en investering å gå privat, også.


#59

Einhyrningur sa for siden:

Det var jo en ide! Ikke tenkt på. Takk!


#60

Trulte sa for siden:

Purelan brenner på meg. Når jeg er skikkelig sår er sheabutter fra loccitane det beste for meg. Eneste som ikke irriterer, men heler.


#61

Madicken sa for siden:

Mens alt med sheabutter, inkludert den du nevner, legger seg som en hinne på leppene mine uten å gjøre det spor nytte på tørrheten under. Jeg kan legge meg med knusktørre, sprukne lepper, og er helt fin etter en natt med masse Purelan. Rart så ulikt de forskjellige produktene virker på oss. :jupp:


#62

Ru sa for siden:

En venninne av meg fikk fylt inn noe greier i leppene. Hun sliter mye med eksem. Fikk inntrykk av at det hjalp, men det var absolutt synlig. :gruble:


#63

Storm sa for siden:

Vet ikke om det har vært nevnt hittil i tråden, men vil tro det er greiest å vente til etter du har tatt koronavaksinen. Etter det hadde jeg ikke nølt, tror jeg, med å teste det ut når du er så plaget av tørre lepper som du beskriver.


#64

Billa sa for siden:

På et webinar i dag, ble det vist et bilde av en pasient som hadde reagert skikkelig på kombinasjonen av coronavaksine og fillers. Det så skikkelig vondt ut, så ja - lurt å vente!


#65

Einhyrningur sa for siden:

Jeg ble vaksinert i januar. Så det slipper jeg tenke på. :nemlig:


#66

Storm sa for siden:

Så bra! :D


#67

Einhyrningur sa for siden:

Prøvde å legge ut bilder, men det lot seg ikke. Det har vært litt av noen dager. :knegg: Men nå ser jeg normal ut igjen. Bruker lipsyl 2. per dag nå, og jeg er kun på dag fem. :woohoo:


#68

Einhyrningur sa for siden:

Jepp. Nå gikk det. Sjekk leppa! :runforhills:


#69

meisje sa for siden:

Wow, ante ikke at man fikk blåmerker av sånne fillers. Hvordan ordner folk som gjør dette ofte at dette ikke sees av omgivelsene tro.

Håper det hjelper for tørrheten din.


#70

Einhyrningur sa for siden:

Nei, det var litt sjokkerende. :knegg:

MYE sminke og fridager. Min løsning. Hirudoid salve har jeg og brukt. Angra veldig en stund, men begynner å se normal ut igjen nå, så da er det greit.


#71

Polyanna sa for siden:

Det ble jo fint til slutt, da. Noen dager der så manglet du bare oransjefargen for å bli influencer. :knegg:


#72

Pelen sa for siden:

Hvor mange dager siden er det fra du tok til i siste bilde? Jeg tror at man skal være veldig observant for å se at du har gjort noe (foruten at munnsårene er borte).


#73

Madicken sa for siden:

Et veldig pent resultat. :jupp: Og når det i tillegg hjelper mot tørrhet, er det jo supert. Jeg ser jo at særlig overleppa er litt fyldigere, men jeg tror ikke mange (noen) vil se dette når de ikke har disse bildene å sammenligne med. Kjempefint, og helt uten spor av andenebb.


#74

Gerbera sa for siden:

Wow, se der ja! Det ble kjempefint!! Håper du har god effekt på de tørre leppene også!

Jeg var ikke så hoven og blå som deg ser jeg, men bra du kom ut med så fint resultat tilslutt da!


#75

Trulte sa for siden:

Det ble jo fint. Fikk du tabletter mot hovenhet som jeg tipset om? Både ved behandling, og at du tok hjemme?


#76

Karamell sa for siden:

Det ble fin fasong da! Håper du får en effekt som varer lenge!

Og håper at når du skriver Lipsyl, at det ikke faktisk er Lipsyl (merket) du bruker. For den gjør jo tørre lepper verre. :knegg:


#77

Einhyrningur sa for siden:

Ja, var klar til å starte blogg der et øyeblikk! :knegg:

De er litt større, men ikke verre en at det er greit. Det siste bildet var i går, fem dager etter. Det er enda bedre i dag.

Ja, litt større, men ingen and å se, takk og lov! :knegg:

ikke brukt lipsyl siden i går morges, og kjenner ikke noe behov! :digger:

Ehh, hvilke? Nei? Bare Hiroduid salve.

Neida, er vel dialekt. Lipsyl = leppomade. Lipsyl som i merket Lipsyl tåler jeg hvertfall ikke.


#78

frukt sa for siden:

Det ble jo fint. Godt å høre at det har hjulpet. :)


#79

Polyanna sa for siden:

Hva var det du tok, egentlig? (teskjeforklaring)


#80

Einhyrningur sa for siden:

Restylane Vital Skinbooster står det på bestillingen min.




#83

Lavender sa for siden:

Det var vel det jeg fikk tilbud om i ankelen, for å smøre leddet. Kortison tok toppen av smertene, men ikke alt. Jeg sto over da det var 100% egenbetaling og ingen lovnader om effekt.


#84

Gerbera sa for siden:

Jeg betalte gladelig de tusenlappene for å få en bevegelig skulder igjen, og hadde gjort det igjen i morgen om jeg stod i tilsvarende situasjon. Jeg hadde gått i 4 år med en skulder som ikke fungerte og som var konstant vond, så jeg er bare veldig lei meg for at jeg ikke visste om den muligheten tidligere.


#85

Trulte sa for siden:

Ikke rart du ble hoven om du ikke fikk tabletter. Da hadde du sluppet billigere unna.


#86

Einhyrningur sa for siden:

Hvilke tabletter?


#87

Trulte sa for siden:

Det er tabletter ihvertfall aleris har som motvirker hovebhet. Man får ved behandling og så en dose du skal ta hjemme mener jeg å huske. Fås hvis man har lett for å hovne opp.


#88

Pøblis sa for siden:

Vet du hva slags medikament?

(Jeg er litt interessert fordi jeg sitter med kjempelepper og -kinn etter tannlegebehandling.)


#89

Trulte sa for siden:

Ikke ide... Det var noen små tabletter som løste seg opp i vann...


#90

Nextlife sa for siden:

Det er Betapred.


#91

Einhyrningur sa for siden:

Jeg fikk råd om at Prednisolon kunne dempe hevelsen, men valgte i mitt tilfelle heller Hurodoid-salve.


#92

Einhyrningur sa for siden:

Slik ble vel fasiten. Litt større, men kollega sier at hun ikke ser det sånn egentlig uten at vi virkelig sammenligner, så jeg er fornøyd.

Og! De er mye mindre tørre. Fortsatt litt behov for leppomade, men ikke på langt nær som før. Håper det varer.


#93

frukt sa for siden:

Kan se at de er litt større, ja. Men det var jo ikke veldig stor forskjell. :ja:


#94

Einhyrningur sa for siden:

Nei, og det viktige var at det ikke ble sånn andekant, derfor passer de liksom bare inn. Så får heller de som Tenker Sitt når de ser meg tenkte det de vi, jeg har et utvalg av leppomader de kan arve. :knegg:


#95

frukt sa for siden:

:knegg:


#96

Pelen sa for siden:

Så godt at leppene er mindre tørre. Jeg tror også de fleste bare ser det om de sammenligner før og etter.


#97

Timar sa for siden:

Så godt du ble fornøyd! Jeg hadde aldri i verden lagt merke til at du hadde gjort noe med leppene dine. Pent ble det!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.