Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Billetter i ønskeskuffen!

#1

Polyanna sa for siden:

Altså, en gang må vi jo kunne begynne å reise igjen??

Hvis man ikke orker å tenke på det, så er ikke dette tråden, men jeg tenker at noen av oss kan ha glede av å drømme frem reisemål vi ønsker oss etter pandemien?

Jeg og minstemann har fått lyst til å reise til Shetland, etter krimserien, og til å ta med oss foreldrene mine!

Jeg vil til Spania og drikke vin med venninner, snøggast råd.

Jeg skulle ønske storfamilieturen vi skulle hatt til Italia i fjor sommer kan finne sted en gang, før ungene er fløyet helt ut av redet.

Og vi ønsker oss safaritur til Afrika.

Og London med familien!!

Må begynne å spare, tror jeg. :knegg: (Jeg bruker foreløbig alle pengene vi sparer på å ikke reise og sånn, på maling og sparkel. :gal: )


#2

Primrose sa for siden:

Vi har store deler av slekta i utlandet så første pri er selvsagt å ta en lang ferie hos dem. Det var egentlig planen i fjor sommer så det begynner å bli veldig lenge siden vi har truffet dem.

Deretter har jeg lovet eldste at vi skal på familietur til Paris. Hun har drømt om det lenge.

Ungene ønsker også å dra til USA, men jeg får litt dårlig klimasamvittighet av sånt og håper på elfly eller lignende i nær framtid.

Vi sparer litt hver måned, men det må nok settes av større summer framover. Det går visst mye på hus for tiden her også.


#3

Malama sa for siden:

Ønskedrømmeturer:

Camping på sørlandet og dyreparken!
Camping i Sverige!
Camping i Danmark, og besøke Legoland!

Tror ikke jeg må SPARE så mye for dette er ikke sånn innmari dyre ferier (parkene drar opp da) men jeg må jobbe iherdig med mannen for å få ham med på noe slikt. Fikk ham med på camping i fjor. Vi har det på planen for i år også, men om vi FAKTISK kommer oss til Sørlandet, og Dyreparken, med årets sommer og begrensninger og "alle som ikke kommer seg til syden skal til sørlandet" og begrensede antall billetter og ikke minst teltplasser, gjør det ikke så lett med drop-in etter været akkurat...

Pengene vi ikke bruker på å reise, finnes ikke, for vi pelier ikek bruke så mye penger på å reise, så sånnsett er dette likevel dyrere enn de feriene vi pleier å ha, så jeg bør sikkert spare likevel.


#4

Blå sa for siden:

Vi skulle til Spania i fjor sommer og den turen vil jeg gjerne få tatt. Vi skal bo litt i Malaga og litt i en kystby med mer bademuligheter og ta masse utflukter ti historiske steder.

Min mor fyller 80 om to år og planen er Italia med storfamilien i høstferien. Leie hus med badebasseng og ha masse tid. Jeg håper intenst at vi får det til. Og da tror jeg også at mine to, som på det tidspunktet er flyttet hjemmefra, blir med.

Dersom vi får til en til ferie med lillesøster, så er planen togferie i Tyskland. Hun vil tilbake til Berlin og jeg tenker at vi kan fly dit og så toge rundt til andre gøye byer. Kanskje Østerrike også.

Og, siden mannen følger intenst med på vulkanutbruddet, Island har flyttet seg enda høyere på ønskelisten vår. Vi skal se på vulkaner og steiner. Jeg skal ri på islandshest og kjøpe garn.


#5

Luftslottet sa for siden:

Her drømmes det først og fremst om de ferieturene vi hadde planlagt i 2020: En tur til besteforeldrene i utlandet før mannens barndomshjem blir solgt, og en etterlengtet tur til "vår" by i Italia, med is og kaffe på piazzaen.

Men minsten og jeg drømmer også om en ny tur til London, etter en super familieferie dit i 2019.

Samme her. :knegg:


#6

GeekyGirrrl sa for siden:

Jeg og mannen skal til Island når det blir lov igjen, bare oss to. :hjerter:

Jeg har faktisk fikset billett til Kurt Nilsens julekonsert i Grieghallen 22. desember. Håper det blir noe av. Det er så kjekt å se på billettservice-appen at der faktisk ligger en billett. :hjerter:


#7

Blå sa for siden:

De pengene jeg sparer på å ikke reise går i hyttesparekontoen. Og dersom vi faktisk kjøper hytte i mellomtiden, så kommer nok det lånet til å spise opp et eventuelt reiseoverskudd. Men, da har vi jo hytte. :lykkelig:


#8

007 sa for siden:

Vi har kjøpt fritidsbolig på fjellet, så det blir nok mye mindre reising enn før. Vi har slått fra oss lange og dyre turer de kommende årene, så det som er aktuelt er sommerferie i Spania eller Italia (2022?) og juleshopping i London (2021/2022?)


#9

Toffskij sa for siden:

Turer som har blitt avlyst så langt:

  • togtur til St. Petersburg via Finland
  • togtur gjennom Europa til Sicilia og Malta
  • togtur til Praha (som skulle vært Secundas 15-årsgave)

Men akkurat nå drømmer jeg aller mest om et par uker med greske øyer, egentlig.


#10

Neket sa for siden:

Jeg drømmer om/planlegger

-Englandstur for å besøke svigers
-Roadtrip i Junaiten (har planlagt rute fra 2020)
-Safari (men det tror jeg blir når kidsa har flytta. Dyrt. :hehehe: )
-SOL OG VARMT

Jeg har også brukt opp alle reisepengene på oppussing. :sukk: Men har fått fine bad og vaskerom da. Og fin sofa.

Gleder meg faktisk til jobbreiser også. :knegg:


#11

Eia sa for siden:

Vi krysser fingrene for at vi kan reise til Venezia i løpet av den tiden mannen har utstillingen sin oppe på biennalen, altså før november i år.

Ellers ser jeg frem til nok en hjemmesommer, og sparer opp reiselyst til neste år. :jupp:


#12

Millen sa for siden:

Planen her er at når verden åpner igjen skal jeg og ei venninne på husmorferie, helst i Hellas.
Kvalitetsferie med kjernefamilien trenger jeg ikke på en stund....


#13

Galathea sa for siden:

Ønsker for siste halvdel av 2021:
Tur til Island for meg og eldste datter
Høstferie til Kreta hele familien.

Sommerferien blir innenlands, og ingenting er planlagt ennå, men legger ferien min så seint som mulig, for å makse reisemuligheter innenlands og i tilfelle vi får lyst på en Sverigetur om det skulle åpne 1. august.


#14

Tjorven sa for siden:

Det er uendelig mye som står på ønskelista nå. Vi prioriterer reiser høyt og setter månedlig av penger til dette. Reisekontoen har vokst seg ganske solid i løpet av det siste året.

Aller, aller høyest på prioriteringslista står det å spise greske kjøttboller og drikke lokal vin på dette lille torget i Chania på Kreta. :sukk:

Jeg har et lønnlig håp om at det kan skje en gang til høsten. Gitt at restaurantene fremdeles lever da. Akkurat her er det mest grekere, men de lever jo av turistene i resten av byen ... og de har ikke vært der på over et år. :sukk:


#15

venla sa for siden:

Jeg vil reise på ny tur til Island!

Ei uke i sol og varme hadde og gjort seg.


#16

nolo sa for siden:

Avlyste turer 2020: Påske i London, Patti Smith i Berlin i juni. :sukk:

Ønskebilletter: Nederland for vin og skravlings i hagen til bestevenninne. Helsinki for by og bad med kjæreste. København for by og tivoli med ungdommene mine.


#17

Minerva sa for siden:

Mannen leser reisebøker om Bali og Indonesia på senga. :elsker:

Ungene drømmer om USA.

Jeg vil til Kroatia igjen.


#18

Plingo sa for siden:

Eldste fyller 10 år i mai. Planen har hele tiden at jeg skulle ta henne med på tur til Paris eller London, en helg bare oss to. Heldigvis vet hun ikke om den planen, for ellers hadde hun blitt veldig lei seg.

Kjærestetur til Roma som har stått lenge på lista. Nå er minsten 2 år, så han takler fint om vi er borte en langhelg om en av søstrene er på samme sted som ham.

Venninnetur: skulle vært på garnfarvekurs hos Guld i Danmark i 2020, fikk tilbud om kurs nå i juni isteden, men vi takket nei. Nå aner vi ikke når neste mulighet byr seg.


#19

polarjenta sa for siden:

Eldstemann har av en eller annen grunn lyst til å reise til Belgia, men jeg får ikke ut av han hva han har tenkt at vi skal gjøre der.
Jeg for min del skal til Halmstad. Egentlig kunne jeg tenkt meg å reise dit alene, men ungene henger nok på.


#20

Nenne sa for siden:

Det som er på planen er tur til Champagne i september med studievenninner. Oppfølger til Piemonte-turen vår for tre år siden. Vi skulle ha reist i fjor, men booket om ett år frem og satser på at september i år blir helt fint tidspunkt for tur.

En annen tur som er blitt flyttet flere ganger er en langhelg i Amsterdam med dansk og irsk venninne. Vi hadde en super tur til Alicante for halvannet år siden og skal også ha oppfølger.

Veldig langt oppe på lista kommer også familietur til Sveits, sannsynligvis i høstferien om det lar seg gjøre. For å få hatt en slags minnestund for svigerfar siden mannen min var den eneste som dro i begravelsen og for å se familie naturligvis og spesielt grandnevøen som ventes til uka.

Ferien jeg ville ha i 2018, som ble gonget ut av ungenes krav om Norgesferie (kunne de ikke bare ventet? :trasser: ) er fly til Wien, båt på Donau til Bratislava og Budapest og så tog til Kroatia for sol og bading til slutt. DEN skal inn på programmet.

London har vi besøkt jevnlig, sist i høstferien 2019, men vi drar alltid tilbake. Elsker London!

Vi har snakket om ferie i Skottland, og også om å se mer av England enn bare London, samt at jeg vil se mer av Irland enn bare Dublin. Så der har vi minst tre ferier til på blokka.

Portugal er blitt min absolutte favoritt og jeg vil gjerne tilbake dit, dessuten har vi ikke besøkt en eneste gresk øy på evigheter, så det må også inn i planene. Italia har jeg heller ikke besøkt på lenge, d.v.s. ikke siden 2018, men jeg vil tilbake til flere matkurs og vingårdsbesøk.

Nice og rivieraen ga også mersmak sommeren 2019, så dit vil jeg også igjen.

Jeg må bare vinne stort i lotto, så jeg kan slutte å jobbe og bare leve i sus og dus. :nikker:


#21

millact sa for siden:

Har dessverre ikke tid til å lese tråden og drømme så mye, men vår neste skikkelige ferie håper vi kan bli neste påske, 2022, til New York! Jeg fyller 50 i juni neste år og tenker det kunne vært fint med en skikkelig ferie det året. Begge barna synes det høres fantastisk ut; jeg vet det er det. Har bodd rett utenfor New York noen år og vært der mye og ofte og har lyst å dele slike fine opplevelser med barna.

Eldste drømmer også om en tur til Amsterdam; det skal vi også få til i nær fremtid tenker jeg. KLM flyr direkte fra vår by, kort flytur.

Noen dager i London igjen sammen med min bror, svigerinne og nieser har både de og vi et ønske om. Når det kan bli er ganske uvisst.


#22

Palmen sa for siden:

Tur til Spania for å drikke vin med venninner snøggast råd her også.

Tur til hytta i Spania med kjernefamilien, både for å se at det står bra til der nede (vi har nemlig IKKE vurdert at å se til hytta er "nødvendig reise". Er det pandemi så er det pandemi.

California for å besøke venninne som flytter dit i august.

Singaporeturen som vi skulle tatt i påska i fjor.

London! London! London!

Storby i Europa sammen med vennepar for å spise på gourmetrestaurant.

Strømstad for å spise rekesmørbrød og minnes en kjær kollega som gikk bort i året som gikk.

I det hele tatt er reiselista ganske så lang nå.


#23

apan sa for siden:

Hyttetur med venninnene står faktisk høyest akkurat nå, og vi skal ikke så langt heller. Bare vi får dratt.

Mer vidtsvevende drømmer:

  • Hellas
  • London
  • Jentetur til en eller annen by i Europa der vi kan sitte på et torg og drikke vin

#24

amo sa for siden:

Vi har en tur til Krakow i september, den ble utsatt fra 2020 til 2021.
Vi har en tur til Kenya høsten 2022, mulig den må vente til vår 2023.
Vi håper på Kanariøyene jan/feb 2022....
Og helst en eller to storbyyferier med mannen...Budapest, London....


#25

allium sa for siden:

Jeg drømte om fottur i Alpene i fjor og tenkte at det gikk ikke fordi jeg hadde en vond fot pga et overtråkk. Det gikk ganske riktig ikke, av andre årsaker. Foten var fin i sommer. Så nå står det høyt på listen. Ellers - tilbake til Mallorca, til det hotellet vi ikke tok oss råd til sist i Fornalutx. Kanskje Korsika.


#26

Lavender sa for siden:

Det hoper seg opp med lovnader. Har lovt ungene lang ferie med utgangspunkt Malaga. Og London, og New York etter det som avsluttes med familiebesøk i California. Jeg har lovt yngste Hellas tur med gode oliven hver dag.

Malaga med områder neste sommer.
London lar seg gjøre.
California med New York på veien over, litt mer penger må til og ork.

Selv vil jeg tre uker på Sardinia, besøke steder vi har vært og ikke.
Og jeg vil lande i Milano, ta tog gjennom hele Italia, og fly hjem fra Sicilia.

Vi får status "det tomme redet" lenge før dette er gjennomført. Men det er jo mulig de blir med på tur hvis vi inviterer.

Hytter har vi ikke, så ingen dårlig samvittighet. Har knapt bil til ferieformål.


#27

My sa for siden:

Det vi drømmer om, og halvveis eller helt planlegger her, er:

Italia, nærmere bestemt Liguria eller Piemonte, sammen med våre sveitsiske venner, i høstferien 2021.

Besøke den samme familien på deres chalet i Adelboden (skisted) i Sveits, vinterferien 2022.

Europeisk storby med 05-jenta, ikke bestemt hvor enda, men dit hun har mest lyst til å dra, så snart det blir mulig (konfirmasjonsgave).

"Glamping" for mannen og meg ei helg i september, her (bestemt og bestilt - gave til mannen).

Tvillingene får nok også tilsvarende tur som storesøster i gave når de konfirmeres, i 2022, og det ligger i kortene at det for guttungen betyr fotballtur til Liverpool sammen med faren. Så tar sikkert jeg med lillesøster på en annen tur, et sted som måtte være attraktivt for henne.

Jeg og mine to søstre sparer penger regelmessig på en felles konto, som vi bruker til å reise sammen for, når summen blir stor nok og vi finner et tidspunkt som passer for alle tre. Det begynner snart å bli på tide med en ny tur der, men vi har ikke konkretisert noe.


#28

Pelen sa for siden:

  • Jeg håper at jeg snart kan dra tilbake til Spania og fortsette på pilgrimsleden Camino Frances. Jeg skulle ha gått del 2 i juni 2020.
  • Jeg håper også å kunne dra med venninne til tredje venninne i Luxemburg før de flytter hjem. Vi hadde billetter dit i mai 2020.
  • Når jeg ble 50 så fikk jeg en reise til hvor jeg ville av mannen. Jeg må begynne å tenke ut hvor jeg vil litt mer konkret. :D
  • Jeg vil til en hengekøye i skygge under et palmetre på en ganske folketom strand.Det eneste jeg trenger er en bikini, et par flip flops, en sommerkjole og en bok.

#29

Novla sa for siden:

Det som står aller, aller høyest på ønskelista nå er fottur i Yorkshire med familien; gå noen dager langs kysten med overnatting på koselige puber underveis. Gjerne etterfulgt av noen dager i London. Jeg og mannen har sittet og sett masse på YouTube-videoer og kart, så OM det skulle åpne seg en mulighet for å gjøre det i august er det omtrent bare å bestille. :humre:

UK i en eller annen form er i hvert fall drømmereisemål nr. 1, og så hadde vi en nydelig tur til Italia (Liguria) for et par år siden, som vi også har lyst til å gjenta, for å se mer av området.

Hvis det ikke blir noen familietur ut av landet i år, har jeg og mannen avtalt at vi tar hver vår London-tur i løpet av høsten; om verden ikke skulle gå helt til helvete før den tid tenker jeg at det i hvert fall er noenlunde realistisk å få til.


#30

mkj sa for siden:

Det som er sånn halvveis planlagt er tur til Gran Canaria til jul/nyttår. Ikke noe bestilt, men det er planen om det går nogenlunde riktig vei.

Utover det er det mye jeg har lyst til, men jeg tror lange reiser er litt far out. Men Shetland vet jeg det er flere her i huset som har lyst til å se. Les: Mannen. Men han er inne i et treårig prosjekt på jobb, hvor det kun unntaksvis er mulighet for fri. F.eks. en og annen lørdag. I år var påskeferien på selve påskeaften. Så vanskelig å planlegge noe lenger enn en tur på hytta.


#31

olena sa for siden:

Det rykker skikkelig i reisefoten her hos oss.

Først av alt skal vi til Malta for å besøke eldstemann som nå har vært der ett år uten at vi har fått besøkt han - vi håper på at det lar seg gjøre i høstferien.

Påsken neste år håper vi på to uker i Korea.

Det er de som er "bestemt" på dato.
Ellers er det tur til Thailand som står for tur neste gang.
Og vi drømmer oss tilbake til Amalfikysten, var der høstferien 2019 - og forelsket oss helt.
Og en langweekend til London må vi få til - savner byen i mitt hjerte :-)

Junior skal få en tur i konfirmasjonsgave, men den får han bestemme selv hvor han skal reise. Mistenker at det blir New York - ikke min favoritt, men som sagt, der får han velge.

Ja så planene og drømmene er så absolutt til stede.


#32

Mex sa for siden:

Vi drømmer om en voksentur til London til høsten sammen med et vennepar. Langhelg for å feire rund dag som vi ikke kunne feire tidligere i år.
Så drømmer jeg om en uke eller to i varmere strøk. Med sol, varme, basseng, strand, restauranter og paraplydrinker.

Kanskje det blir noe av Londonturen i år, men tviler på at det blir noen sydentur. Dessuten så går det meste av pengene som tidligere gikk til feriekontoen nå til hyttekontoen. Vi har bestemt oss for å kjøpe hytte, eller rettere sagt bygge hytte. Kontrakt inngått i år, bygging starter neste år. Så da er det jaggu ikke sikkert det blir noen sydentur til neste år heller...


#33

Pasta sa for siden:

Kjæresten fikk tur til London i 40 årsgave i fjor. Den ble avlyst grunnet korona. Nå har broren hans med familie flyttet til London, så vi må reise dit av flere grunner.

Bestevenninna mi og jeg bruker å ha årlig tur tilGranca. Det er jeg veldig klar for etter amming.

Eldste datter fikk jentetur med meg i 20 års gave. Satser på det kan gjennomføres våren 2022. Vi prater om mye rart, men Lisboa eller cruise står høyt på listen.

Mellomste fikk reise hos mormor og morfar i konfirmasjonsgave. Hun ønsker seg all-inclusive hotell med mange basseng.

Vi vil kjøre til Stockholm for å besøke familie og vise frem minste barnet.

Vi planlegger tur til Irak påsken 2022 for å besøke farmor og tanter.

Jeg drømmer ellers om:
Rundtur i Irland og/eller Skottland.
Roadtrip på Kreta.
Rundreise på Sri Lanka.
Flere cruise.
Juletur til København med eldste datter.
Roma med kjæresten.
Seiltur i Kroatia.
Vietnam/Kambodsja.
Budapest på spa-hotell med mamma.

Åh, jeg fantaserer daglig om ferier.


#34

LilleT sa for siden:

Det jeg gleder meg mest til er egentlig å kunne planlegge turer for det nærmeste halvåret og faktisk tro at de blir noe av.

Vi skulle ha vært på togferie i Russland i fjor sommer. I mars ble turplanene omgjort til Storbritanniatur, også med tog, men det tok jo ikke så lang tid før de planene måtte skrinlegges heller. Jeg tipper Storbritannia blir det neste utenlandsreisemålet vårt. Fordelen med nedstengingen er jo at en tur over kommunegrensen nå virker eksotisk. Jeg gleder meg også masse til turer nedover svenskekysten.


#35

Millen sa for siden:

Bortsett fra husmorferie til Hellas vil jeg til: Paris, London/ England og farte rundt.
Spania og Island.


#36

Chablis sa for siden:

Mauritius med gutta mine
London med gutta
Gleder meg til mere reiser med mine to jeg.


#37

Appelsin sa for siden:

Det barna og jeg ønsker oss mest, er den turen til Hellas vi skulle hatt i fjor. De har ikke vært i Hellas før.

Jeg drømmer om en ny tur til Skottland, Inverness-området og kanskje kombinere med noe Harry Potter.

Og en langhelg i Amsterdam med ei venninne.

Og interrail med barna, innom Eseltårnet!

For ikke å snakke om en aldri så liten billett til København, hvor søsteren min bor.


#38

Fintdethei! sa for siden:

Akkurat nå virker det eksotisk å ta bussen til byen uten munnbind. Ellers står en tur til sol og varme veldig høyt på ønskelisten.
Jobbreiser også, faktisk.


#39

Maverick sa for siden:

Ah!

Jeg har realistiske reiseplaner og urealistiske reiseplaner. :nemlig:

Min søster og jeg skal til Senja og gå i fjell, det håper jeg å få til denne sommeren.

Jeg har kjempelyst til å kjøre MC til Lofoten. Det håper jeg også å få til denne sommeren. :jupp: (Eller egentlig håper jeg å ikke ha tid til noe annet enn å jobbe i sommer, da.)

En hårete drøm er å en gang kunne ta med barna på stillehavsøy med hvit strand og blått hav og palmer. Det blir IKKE i sommer.

En litt mindre hårete drøm er å kjøre Ducatien min til Italia. Det blir neppe i sommer, men kanskje neste år?

Og så har jeg lyst til å være på ranch i Montana. Og til Patagonia. Og kjøre MC fra New York til LA.

Og så vil jeg til Svalbard igjen. Og Antarktis.

Og... Og. Og. :knegg:


#40

Shun sa for siden:

Jeg har en prioritert reiseønskeliste, ja:

  1. Shetland
  2. Island
  3. Paris
  4. Gent og Brügge
  5. London

Tror det er mer realistisk med vikingesteder og hengekøyeturer i Norge i sommer.


#41

frukt sa for siden:

Skal vi se...

Skottland
Cornwall
Isles of Scilly
Australia
Borneo
Madeira
Toscana og Roma
Santorini
Japan

Blant annet.


#42

Trixie sa for siden:

Drømmer daglig om reiser.

  1. Bali med venninne
  2. Spania eller Hellas med barna.
  3. Helgelandskysten, blir kanskje alene?
  4. Tur med kjæreste.

#43

Anne C sa for siden:

Jeg orker ikke/gidder ikke å drømme om noe før jeg vet at jeg får dratt noen steder.


#44

Nextlife sa for siden:

Jeg vil på konsert med mange mennesker og bråkete musikk. Samme hvor, bare jeg kan få skikkelig crowdfeeling.


#45

Appelsin sa for siden:

Du får jo dratt en gang, håper jeg?
Jeg har veldig anlegg for drømming, men skjønner at ikke alle driver så mye med det.


#46

amylin sa for siden:

Enig!!!


#47

amylin sa for siden:

Jeg drømmer om New York på høsten med en tur til Poughkeepsie og Rhinebeck, en tur til Minnesota, London in the spring, Helsinki og Portugal. Også en tur til Fanø i Danmark, Edinburgh og Amsterdam. Det er de turene som gikk i vasken nå, men som jeg fortsatt håper på at skal bli gjennomført en dag.


#48

tinkadott sa for siden:

Gran canaria på voksentur med fjellturer håper jeg å få til høsten. Ellers så håper jeg på USA tur som er halveis planlagt kan gjennomføres. Vil til Skottland, og London.


#49

Millen sa for siden:

Stikk av bussen...


#50

Anne C sa for siden:

Joda, jeg får jo dratt en gang. Men hvis det er neste sommer for eksempel så er det å reise med en 16.5 åring og muligens en 19.5 åring. Det virker litt annerledes å planlegge det enn den ferien vi planla i fjor når de var 14 og 17 år.

Så jeg klarer liksom ikke helt å sette meg inn i det enda. Men jeg har selvsagt steder jeg har lyst til å dra. Jeg tar det bare ikke ut av skuffen riktig enda.


#51

millact sa for siden:

Har du vært i Rhinebeck og Poughkeepsie? Nydelig der, særlig om høsten. Vakre farger! Jeg bodde tre år i Stamford, CT, og var da oppover der på tur.


#52

Fløyel sa for siden:

Jeg vil gå på kino og konsert! Guns'n Roses i Stavanger neste år, men jeg har ingen som vil bli med meg.

Fyller 50 år neste år, så drømmen er å feire den på CMAFest, Nashville, sommeren 2022 eller 2023.


#53

amylin sa for siden:

Ja, har vært der, og det er på høsten vi tenker å dra. Rhinebeck wool & sheep festival, hilsen strikkenerden.


#54

Appelsin sa for siden:

Garnfestivalen i Edinburgh! Den skal jeg til!
(En gang)
Og Kidney Summer school i Italia! Enda mer for spesielt interesserte :knegg:


#55

amylin sa for siden:

Den har jeg planer om å få med meg en fang til også. Krysser bare fingrene for at den blir arrangert igjen.


#56

Miss Norway sa for siden:

Tur til Spania for å drikke vin med venninner snøggast råd her også.

Og London for å besøke eldste som studerer der borte. Hun har «vært der» i snart to år nå; gjett om jeg angrer på at hun skulle får «bo seg litt inn først» før jeg besøkte henne. :sukk:

Mer tør jeg ikke drømme om nå…


#57

Pøblis sa for siden:

Jeg blir helt på gråten av å lese denne tråden. :sukk:

Pøbelprinsessens 18-årsgave er tur med meg til NY-city. OG siden jeg har venninner i Poughkeepsie og i nærheten av Woodstock, må i nok en tur upstate også. Men hun rekker ganske sikkert å fylle 19 (om litt over en måned) og kanskje 20 også før det skjer.

Jeg har booket hotell, men ikke fly til kanariøya lillesøs og jeg har vært på ganske mange ganger nå. Vi håper på å reise enten i november eller januar.


#58

liefje sa for siden:

Jeg blir også litt deprimert av denne tråden. Vi pleide å reise langt over gjennomsnittet. Type 2-3 interkontinentale og 5-6 reiser i Europa per år, samt diverse Norgesturer til familie og venner. Jeg hadde alltid planlagt minst 2 reiser fremover og brukte faktisk timesvis hver eneste uke på å planlegge om steder vi skulle til. Jeg orker ikke ha noen billetter i ønskeskuffen, blir bare ikke det samme når jeg ikke kan planlegge og glede meg. Så min ønskeskuff er tom selv om det enda er mange steder jeg har lyst til å reise til.


#59

Anne C sa for siden:

Det jeg har aller mest lyst til akkurat nå er å dra i Operaen.


#60

Anne C sa for siden:

Det hørtes morsomt ut!


#61

Fjols sa for siden:

Ønsker virkelig en ferie til New York til neste år, har det som første ferieønske når verden er i vater igjen.


#62

Appelsin sa for siden:

Jeg er nok en som har drømt om uoppnåelige reiser store deler av livet.
Det var det som var litt synd med koronaen for min del - nå er barna passe store, jeg har ingen mann, har god økonomi, og var helt klar for å kunne reise etter eget hjerte. Jeg kan drømme mens jeg venter - de tre forutsetningene gjelder stadig :hjerter:


#63

Strå sa for siden:

Det er ganske koselig med denne tråden, selv om det er litt leit å lese enkelte poster, jeg syns liksom synd på noen innimellom. For egen del har det gått så mye i ett av andre grunner, at jeg tviler på at fjorårets ønsketur til Skottland hadde vært mulig å få til da. Jeg håper at 2022 gir åpning for den turen. En eller annen vår/tidligsommer skal Helten og jeg toge nedover via kysten av gamle Jugoslavia til Korfu, over til Italia og hjem igjen. Vi skal nok stoppe en haug av steder underveis.


#64

Unicorn sa for siden:

Jeg skal til varmere strøk, helt alene! Skulle egentlig dratt i høst, men da har jeg i det minste noe å se frem til, en vakker dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.