Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Leve uten bod?

#1

Heilo sa for siden:

Vi titter litt etter ny bolig. Har nå en stor enebolig med garasje, stor innkjørsel og stor hage. Særlig innkjørselen er en utfordring siden vi bor et sted med mye snø, og vi har vurdert å flytte til en leilighet med underjordisk garasjeanlegg. Flyttetankene henger også sammen med at eldste har flyttet hjemmefra, så vi er nå to voksne, en tenåring og en liten hund, og vi kunne godt tenke oss å bo litt nærmere sentrum og kulturtilbud. Utfordringen med de leilighetene vi har tittet på er plassen, og da særlig lagringsplassen. Favoritt-leiligheten så langt har kun én bod, og den er på 6 kvm. Det er riktignok mulig å oppbevare sykler i garasjeanlegget, men jeg skjønner likevel ikke helt hvordan det er mulig å leve med så lite bodplass. :knegg: For øyeblikket har vi tre innvendige boder og et digert loft, hvor vi oppbevarer enorme mengder bøker, leker fra barna var små, gamle dagbøker, mannens ganske omfattende "arkiv" med minner fra egen barndom, samt papirer, bilder osv fra begge hans foreldre og to av hans besteforeldre. :dåne: Noe av dette kan vi sikkert kvitte oss med, men ikke alt. Og hva med julepynt, kaketiner, kofferter og vinterklær i sommerhalvåret? Hvordan løser dere som lever mer urbant dette? Hvor mye bodplass trenger man, og hvilke alternativer finnes det?

Bmrk hjelp meg å tenke som en minimalist. :jatakk:


#2

Blondie sa for siden:

Jeg tror stikkordet her ligger litt i hva dere oppbevarer. :knegg:

Jeg har to kasser med julepynt og to esker med sesongens klær og utstyr i min bod. Jeg har to kjellerboder og en (nokså ubrukelig) loftsbod, men det er mye plass igjen i dem. Jeg har gitt videre det meste av hva ungene har brukt, solgt videre utstyr etc. Bøker oppbevarer jeg i bokhyllene i stua eller gir dem til loppis.

Jeg tror det har med personlighet å gjøre, egentlig? Det blir jo sannsynligvis et problem hvis dere er vant til såpass mye nå - og bruker det.


#3

Neket sa for siden:

Alternativet er visst å legge alt på loftet hos den eneste i familien med loft. :mumle:

Hilsen Neket, loftseier.


#4

frukt sa for siden:

Min bod er vel på den størrelsen, og jeg har ikke mye lagringsplass i leiligheten. Det er ganske fullt i boden, men det er ryddig så jeg finner fram.
Man må jo bare tenke mer igjennom hva man egentlig trenger, og det er ofte ikke så mye som man tror.
Men så kommer det jo litt an på hva slags hobbier man har i forhold til hva man har av ting.
Garasjeanlegg er virkelig gull verdt altså! Jeg digger å slippe å skrape vinduer eller å bære ting ut og inn i sidelengs regn. :D


#5

Heilo sa for siden:

He he. Utfordringen er at de som eide loftet solgte det. Til oss. :p (Kanskje vi kan selge huset med klausul om at vi skal beholde loftet til vi dør. :D )


#6

Heilo sa for siden:

Det stemmer nok. Og det er vanskelig å endre på. Særlig når det ikke er sin egen personlighet det er snakk om... :sparke:


#7

Heilo sa for siden:

Ikke sant? Jeg vil ha garasjeanlegg! :trasser:


#8

Blondie sa for siden:

Jeg vet. Før i tiden, da jeg delte boliglån med noen, måtte jeg ha veldig mye bodplass. :knegg:


#9

Tjorven sa for siden:

Mannen min har også velutviklede samleregenskaper, men det er jammen fint at han er gift med meg. :moahaha:

Det går helt fint å bo i leilighet med 6 kvm bod, men man kan rett og slett ikke ta vare på alt mulig rart. Og vi savner veldig lite av det i hverdagen selv om det nå er kastet.


#10

Heilo sa for siden:

Kan du si litt om hva dere valgte å kaste og lever godt uten, og hva dere har valgt å ha i boden?

:trenger teskjeer:


#11

GeekyGirrrl sa for siden:

Jeg leste "leve uten blod". Det er fredag. :knegg:


#12

Mikkeline sa for siden:

Jeg tror det går ann for noen med bedre struktur enn oss. Vi hadde sikkert måttet leid ekstern lagerplass.


#13

Polyanna sa for siden:

Det finnes jo masse sånne minilagerløsninger, da, for de tingene man trenger sjelden. Der kan man til og med lagre julepynten.

Men hvem er jeg til å snakke, bill mrk 100 kvadrat stappfullt loft, full garasje, stor utebod og overbygd lagring til kajakker og materialer, og kjeller med sportsbod, matbok, snekkerbod og digert vaskerom. :dåne:


#14

LilleT sa for siden:

Vi har nesten ikke bodplass, kun en knøttliten plass under trappa i kjelleren og en veldig liten og uisolert utvendig bod tilknyttet carporten. Den største utfordringen med lite bodplass er å rydde ofte nok. Det krever at man har system, og ikke minst at det ikke hoper seg opp med ting en ikke har bruk for.


#15

venla sa for siden:

Jeg flyttet fra han som samlet på alt, mens klarer meg utmerket med bod på 5 kvadrat.

Der har jeg et godt hyllesystem og har plass til fryser, tørrvarer, verktøy, kasser med klær og julepynt, ekstra madrasser, kofferter, juletre, 5 par ski, turutstyr og to sykler og det er ikke noe problem. Nostalgisamlinga får jeg i en stor plastboks. Samler ikke på ting jeg ikke trenger.


#16

nokon sa for siden:

Eg kjenner på frustrasjon over mangel på lagringsplass (og har framleis kun gått gjennom kjeller hos eks, ikkje loft ... :sparke: ), 1,5 år etter at eg flytta frå hus til leilighet.

Eg solgte, kasta og gav mykje til loppis. Pappesker med permer med forelesningsnotater, klede i den storleiken eg var då eg var 25, ein haug med gamle vesker, bøker eg ikkje vil ha glede av å eige osv. Ein del ting, som verktøy frå oppussing av huset, hageredskapene, plenklipper og snøfreser osv. var det ingen tvil om at eg ikkje trengde lenger, i borettslag med vaktmester.

Eg har ein innebod på ca. 4 kvm. Her oppbevarer eg garn, sesongtøy, turutstyr som ofte er i bruk, kjøkkenutstyr som ikkje er i bruk ofte nok til å ha på kjøkkenet, verktøy, symaskin, hobbyutstyr, fotoalbum osv. Eg prøver å tenke at inneboden er forbeholdt dei tinga eg bruker omlag ein gong i mnd. Andre ting skal i teorien ned i kjellerboden.

Kjellerboden er også full. Her har eg ski, kofferter og turutstyr som er sjeldnere i bruk, pluss nokre pappesker med diverse eg ville ta vare på, frå då vi gjekk gjennom kjellaren der eg budde før. Eg spanderer på meg dekkhotell, mest fordi eg tåler dårlig tunge løft. Sykkel står i garasjen.

Inneboden blir ofte mellomlagringsstasjon for ting som er på veg ned i kjeller og kjellerbod blir mellomlagring for ting som må køyrast på søpla.

Det eg sakner mest, er ikkje meir bodplass, men det ekstra rommet til kontor/gjesterom/hobbyrom. Mykje av det eg bruker bodplass på, kunne fått plass på eit slikt rom.


#17

celebelen sa for siden:

Det kommer jo an på hvor mange og store soverom dere evt får. Da vi bodde i blokkleilighet (fram til Ville var åtte måneder), hadde vi bare en liten kjellerbod. Men vi hadde stor plass i gangen, og et gjesterom med god skapplass.


#18

frukt sa for siden:

Vinterklær og kaketiner oppbevares i leiligheten. Man kan få plass til ganske mye med smarte oppbevaringsløsninger. Akkurat det er Ikea gode på.
I boden har jeg ski, telt og annet turutstyr, julepynt og annen sesongpynt, kofferter, badeleker, noen ting jeg kanskje får bruk for, ting som skal til Fretex og litt annet rusk og rask. Ja, og en sykkel.
Turutstyr er nok det som tar mest plass. :humre:


#19

frukt sa for siden:

Jeg tar ikke vare på mye barndomsminner, leker og den slags da. Jeg tenker at det viktigste er de minnene man har i hodet, ikke ting.
Bøker har jeg og lite av, alle får plass i en billybokhylle.
Det hjelper nok en del.


#20

Heilo sa for siden:

Minilager var et bedre begrep å søke på internettet med enn lager. Takk!


#21

frukt sa for siden:

Å få vannlekkasje sånn at alt man eier og har må ut av boligen er forresten en fin anledning til å få kvittet seg med masse ting. :knegg:


#22

Heilo sa for siden:

Interessant tips. :knegg:


#23

Blondie sa for siden:

Eller bli skilt, men det anbefales heller ikke. Det er både kjedelig og dyrt.

Minilager er jo også ganske dyrt, egentlig, jeg måtte leie det i en periode i flytteprosessen og ville nok ikke hatt det som en permanent løsning.


#24

Tjorven sa for siden:

Vi har ikke tatt vare på fravokste barneklær og barnas gamle leker. Russedressene til meg og mannen har også blitt kastet. Det er rett og slett ikke mulighet for så mye nostalgi.

Og etter siste flytting eier vi heller ikke bøker i nevneverdig grad. De av oss som leser gjør det på kindle. Det føles litt rart og nakent, men det funker jo helt fint.

Sportsutstyr som blir fravokst eller utdatert må enten gis bort, selges eller kastes helst før (eventuelt samtidig som) det erstattes.

Det som bor i boden er: sportsutstyr, kofferter/bager, sesongutstyr (sko, jakker, puter til utemøblene, diverse), mine symaskiner og stoff, kjøkkenutstyr som ikke får plass på kjøkkenet (vi eier MYE kjøkkenutstyr).


#25

Tjorven sa for siden:

Jeg synes minilager er dyrt, og ville ikke hatt det som noen permanent ordning.


#26

Stompa sa for siden:

:jupp:

Jeg har to barn med tilløp til samlergen, særlig den ene, men jeg har alltid vært beinhard på at vi ikke kan oppbevare alt mulig. Så vi har renset ut mye, og det er så deilig. Hvis de vil ta vare på mer enn jeg synes jeg har plass til, må de få seg en bolig selv med plass. :knegg:


#27

Timar sa for siden:

Det høres jo ut som det første dere trenger å gjøre, er å rydde i alt dere eier. Hvis dere har arvet hus, så skjønner jeg at besteforeldres greier har fulgt med på lasset, men på et eller annet tidspunkt må dere jo ta stilling til hva dere skal gjøre med alt. Ingen har glede av det stuet bort på et loft, så å kaste ting, selge eller gi bort det andre kan ha glede av, og så beholde det dere selv faktisk ønsker å ha.

DA vil dere ha en formening om hvor stor lagerplass dere må ha.

Og joda, det finnes jo minilager, men det er jo en temmelig dyr løsning å stue bort masse greier bare fordi man ikke klarer å kvitte seg med dem.

Minilager kan jo brukes til sesonggreier. Som sykler, kanoer, ski, julepynt og hageutstyr. Men minilager for bøker som ingen leser eller besteforeldres bilder..?


#28

Nenne sa for siden:

Det går an å leie minilager der dere kan plassere barndomsminner etc. pluss ev. sykler på vinter og ski på sommer. Det koster litt, men sikkert mindre enn å kjøpe større leilighet for å ha mer lagringsplass der.


#29

Polyanna sa for siden:

Min plan for når det blir varmt i været er å

  1. tømme garasjen
  2. TØMME loftet helt. Altså alt ut, inkludert ting vi ikke har rørt siden de ble lagt der da vi flyttet inn for 17 år siden.
  3. Bare ta inn igjen ting som "fortjener det"

Når begynner man med loppemarkeder igjen, tror dere...?


#30

Retz sa for siden:

Jeg bor alene i leilighet, og har én utvendig bod. Der oppbevarer jeg friluftsutstyr som telt, kokesaker, ryggsekker mm. To kofferter og en stor duffelbag får plass inni hverandre. Så har jeg diverse merkede plastbokser med hundeting, mer friluftsutstyr, garn, bruksanvisninger etc. Verktøykasse, kjøkkenmaskin og juletrefot. Noen tørrvarer, toalettpapir, tørkeruller og grønnsaker på egne hyller. En sportsvogn og en stor dunk med hundemat. Det er flere tomme hyller i boden.

Julepynt og sesongklær får bo inne i skap. Symaskinen og treningsmatta også. Alle skapene har tomme hyller, også kjøkkenskapene.


#31

liefje sa for siden:

Vi har 80 kvadratmeter bod på loftet og nesten like mye i kjelleren. Vi kan aldri flytte. Dvs. jeg kan, men ikke mannen min. :knegg:


#32

frukt sa for siden:

Jeg anbefaler å bo i leilighet i et sameie med vaktmester. Mye mindre hassle enn om det er snakk om enebolig. :jupp:


#33

Mex sa for siden:

:knegg: Jeg også.

Jeg har stort hus med kaldloft og med egen garasje. Vi har ikke bod faktisk. En del ting går på loftet, slik som juletre og julepynt, samt kofferter. Men andre ting syns jeg det er tungvint å skulle dra opp og ned på loftet, så da må det ha sin faste plass et annet sted, eller så må det kastes.
I garasjen har vi sykler, og ski og hageutstyr. Ting som kan stå kaldt.


#34

Heilo sa for siden:

Det er nok tross alt enklere å leve uten bod enn å leve uten blod. :nemlig:


#35

Storm sa for siden:

Jeg synes 6 kvm bod høres mye ut, jeg! :knegg: Må ha et godt hyllesystem da, og gå grundig gjennom alt som skal stå der. Kofferter, kakeesker, julepynt. Et par kasser hver med minner. Er det mye mer som må lagres da?

Gamle bilder fra besteforeldre - gir de dere mye glede å ha de lagret? Det var en artikkel om dødsrydding i Aftenposten, tror jeg de kalte det, her om dagen. At man tenker på hvordan det vil være for de etter en, som skal rydde bort alt man har lagret. Nå finnes det jo konsulenter til dette (også), selv om det høres litt rart ut å bruke penger på det, så er det jo småtteri sammenliknet med det leiligheten/huset koster dere og det høres jo ut som dette er noe som faktisk påvirker valget om hvor dere skal bo. Kanskje verdt noen få tusenlapper?


#36

star sa for siden:

Jeg småkikker etter noe litt større og blir frustrert over hvor lite bodplass nye bygg har.
Her jeg bor har jeg en liten inne og en større ute.
De er ikke stappfulle, men jeg hadde ikke klart meg uten.
Må ha litt plass i den ute når 3 sykler skal inn. Er ikke logisk å ha de i garasjeanlegget. Er ikke plass heller, har lang bil.


#37

Charlie sa for siden:

Har kjørt bort så utrolige mengder, egentlig i flere år, og har kommet godt ned i lagringsmengden. Når ungene flytter ut får de ta med det du vil ha, og resten ryker. Tok nylig ned fra loftet alt av klær, og ungene gikk gjennom hva de faktisk skulle ha og som passet. Det ble ikke mye, gitt. Men loftet ser bedre ut. :-)

Har brukt corona-tiden til jevnlig å legge ut ting på Finn o.l. Ta en runde i garasje eller på loft, identifisere en 3-4-5 ting, bilder, ut på nett. For små ski? ut. Dørhåndtak uten formål? Ut. Ridehjelmer? Osv.

skal definitivt i leilighet når ungene kommer ut. Idealet er da å pakke det jeg skal ha og faktisk bruke, og så får resten finne sin vei ut i verden, enten det er salg, loppis eller container.

Barna har hver sin minneboks (stor, pen eske i bokhylla) der går spesielle minneting av bilder, fine tegninger o.l. Vi sparer ikke på klær, leker og utstyr, unntatt kjole fra navnedagen for begge.


#38

Polyanna sa for siden:

Du skal få komme her og være konsulent etter korona, tror jeg. Betaling i vin greit? :blafre:

Vi har sikkert 6 kvadratmeter med bare ski, skøyter, hjelmer, fjellsko og bandyutstyr, tror jeg. Spesielt det siste tar mye plass. Soverposer til alle for diverse årstider. Liggeunderlag. Telt. Tursekker til alle, i flere størrelser. Kofferter... Bare dynelagring tar masse plass, selv om vi vakuumerer dem. Og ekstramadrasser. Mange, mange kasser med julepynt. Putene til utemøblene tar masse plass.

Så TRENGER vi jo ikke 8 kasser med lego og 4 kasser med togbane, selvsagt. Eller to bestefarsur. :hehehe: Og tre tripptrappstoler. En gammel seksjon og et demontert garderobeskap. Gamle sykler som vi har tatt vare på for besøkende slektninger.

Jeg kastet faktisk ENORMT mye forrige loftsrydding, men fullt blir det fort! Gleder meg til ryddingen nå, kjenner jeg.


#39

star sa for siden:

Her er 2 tripp trapp stoler i bruk. Min gamle og yngste sin. Da slapp jeg unna med å kjøpe bare 4 nye spisestuestoler. :humre:


#40

Nenne sa for siden:

Det er egentlig merkelig når en ser hvor viktig det er for folk. Vi fikk takst på huset i forbindelse med bankbytte i fjor på seinsommeren og selv om vi har stort kott/walk-in closet til vårt soverom, store skyvedørsgarderober på barneværelsene og to store skyvedørsgarderober i entreen, samt en kjellerbod på ca. 12 kvadratmeter, så pustet megleren lettet ut da hun fikk se garasjeloftet på 40+ kvadratmeter (riktignok med skråtak) for hun var litt bekymret for mangel på lagerplass for takstens del.

Hvis det vi har inne er alt for lite (og det er det jo med tanke på hagemøbler og sykler og sånn) så skjønner ikke jeg hvorfor nybygg har lite eller ikke noe. Alle trenger jo noe oppbevaringsplass.


#41

Toffskij sa for siden:

Vi har kanskje 6 kvm kjellerbod + kanskje 1,5 kvm innendørs bod. Det går jo greit, og vi har aldri måttet kaste noe vi virkelig ville ha (forelesningsnotatene mine lever for eksempel fortsatt i beste velgående). Man kan stable det utroligste i høyden! Men man må være litt disiplinert, det må man – jeg tok for eksempel nettopp en sjau igjen og kvittet meg med Klær Jeg Synes Er Pene, Men Av Ulike Årsaker Aldri Bruker. Det var jo ikke så lite. :sparke:


#42

Toffskij sa for siden:

Det skal sies at leiligheten vår ikke akkurat framstår som minimalistisk, vi har klart å klemme inn utrolig mange ting på våre 90 kvm. Et nøye uttenkt puslespill. :knegg:


#43

celebelen sa for siden:

Kubikk er viktigere enn kvadrat. :nemlig:


#44

Hyacinth sa for siden:

Jeg synes også 6 kvadratmeter høres mye ut. :knegg: Jeg bor i enebolig, riktignok nokså liten, og vi har én innebod på ca 2-3 kvadrat. Vi har loft, men det er uisolert og mangler gulvplater på 90% av det. Ingen garasje, men en lang og trang utebod. Ingen kjeller.

Vi er ingen samlere, da. Når ungene flytter, skal jeg kaste enda mer.


#45

Blondie sa for siden:

Hagemøbler blir stablet ute på plattingen, godt pakket inn i ymse presenninger. Det ser ikke så lekkert ut, men det går. :nemlig:


#46

Hyacinth sa for siden:

Det som tar størst plass er hageputene. Vi har 17 av dem. De er i putekasse om sommeren, men inne om vinteren.


#47

Storm sa for siden:

Oh yes. :D Bare vært forberedt på at jeg er ganske brutal. :glis:


#48

Storm sa for siden:

Eneste her du får beholde er en liten kasse lego og en liten kasse togbane, samt bestefarsurene. :p


#49

Toffskij sa for siden:

Vi bruker ganske mye skap- og hylleplass i leiligheten på ting som jeg ser andre har i de enorme bodene sine, ser jeg. Mye av julepynten bor i skyvedørsgarderoben i gangen, for eksempel, og vi oppbevarer noen kofferter på en hylle høyt under taket på soverommet hvor de ikke er til sjenanse for noen. Ungene har senger med digre skuffer under sånn at de kan verge leker de ikke kan gi opp der. Osv.


#50

millact sa for siden:

Trenger også teskjeer, for jeg er litt i samme situasjon. Bor i enebolig med en 16-og en 12-åring (og mye hage). Alt jeg ser på (av rekkehus/leil/tomannsboliger) har for lite bodplass. Nå har vi en stor garasje, utebod til sykler osv, innendørs bod samt loft.

Vi er flinke til å rydde, kaste, gi bort og selge, men noe må man jo ha? Vi har flere esker julepynt, en eske påskepynt, litt barneleker, litt barnebøker, lego mm. Begge er speidere, så dermed blir det tursekker, soveposer og slike ting. Noe slike ting MÅ man jo faktisk ha?


#51

meisje sa for siden:

Det går veldig fint tror jeg om man velger hvor mye plass man har til hver ting og så sørger for at man ikke kjøper nytt uten å kvitte seg med ting når det fullt.

Jeg har feks 1,5 m heng pluss 1,60 høyde med elfakurver til min komplette garderobe. Der må jeg oppevare både sommer og vinter klær. Når garderobeplassen er full kan jeg ikke kjøpe mere før det gamle er utslitt og kastet. Barna mine har 1m pax skap med heng oppe og 4 skuffer nede til både sommer og vinter klær. Skotøy kommer utenom. 1x per 6 måneder går vi gjennom klesskapet deres og fjerner det som er blitt vokst ut av. Det sendes videre til venners barn eller selges på finn eller loppis alt ettersom.

Fravokste sykler,ski og skøyter selger vi unna etterhvert når vi må anskaffe nytt. Bandyutstyr som vi har vokst ut av selges eller gir vi bort til andre. Det aktive utstyret har fått eget skap i inngangspartiet, for ingen gidder å slepe de svære baggene opp i 2. etasje.

Vi har et garasjeloft som vi bruker til hagemøbler, skiutstyr og hageredskap og dekkoppevaring, og sykler som er i bruk. Trampolinen bor også her om vinteren.

Inne har vi en bod ved soverommene som vi bruker til madrasser, kofferter og sekker. På gjesterommet har vi bokhyller til alle våre bøker og plass til ekstradyner og puter. I underetasjen har jeg vaskerom med plass til spisskammers og vaskemidler, strykejern, støvsuger etc. I tillegg har jeg 40 m2 bod der det meste kunne vært kastet. Verktøy til oppussing har en prominent plass der, lager til vin og andre drikkevarer fins der, og malingsrester og malingsutstyr bor også der. Pluss en vegg med esker der vi har julepynt, og gammelt skrot vi aldri bruker. På kontoret har vi egen skapvegg som inneholder sesongsko ikke i bruk, ulltepper, skriver, kontorrekvisita, og noen brett til servering som jeg ikke har plass til på kjøkkenet.

Skulle vi flyttet til leilighet måtte vi ha tømt kjellerboden, og garasjen for utstyr for å få plass. Kvittet oss med mye verktøy og hageredskaper og utemøbler (vi har plenty av det) Vi har i tilegg i 80 m2 loft, men er det tomt heldigvis. det er vel usikkert om vi ville hatt like mange ekstra rom i en leilighet som både kontor og gjesterom pluss 2 stuer.


#52

annemede sa for siden:

Jeg leste: leve uten blod, og tenkte: :what:


#53

amo sa for siden:

Vi har kun en liten bod under trappen inne, der har vi kassene med jul og påskepynt, kofferter og to-tre kasser med ting som ikke kan kastes enda.
Sesongklær og verktøy har hengt i vaskekjeller.Så lagde vi etter 30 år en kvadrat i enden av gangen, klesskap/bod.tTil å henge bunader, ytterklær ol. Vi har mye skapplass på alle 4 soverom, så der er plass til soveposer, ekstra dyner ol.
Har en utvendig bod der sportsutstyr og større verktøy som sager, kompressor ol står.
Så har vi en hagebod der vi oppbevarer trampoline,hagemøbler, grill,bålpanner, urner og krukker ol.
Jeg har i alle de år hatt lite oppbevaringsplass og aldri spart på barneutstyr, vogner,leker el.og regelen her er at kommer det et møbel inn i hus, må det noe ut.
Jeg hadde ikke bekymret meg nevneverdig over 6 kvm bod i dag.


#54

Hyacinth sa for siden:

Det er godt dere prioriterer vinkasser til tross for bitteliten bod, amo! Smart valg. :nemlig:


#55

amo sa for siden:

Haha, jeg var ikke kjapp nok i dag heller. :knegg:


#56

Høns sa for siden:

Det kan jo faktisk være mulig. Lurer på hvordan det ville påvirket prisen?

En bod er altfor lite for de som ikke er minimalister.


#57

Dali sa for siden:

Ja, og i uteboden til de eneste i familien som har det. :mumle:


#58

Hyacinth sa for siden:

Ikke jeg heller, for jeg hadde egentlig tenkt å sitere deg. :haha:


#59

Hyacinth sa for siden:

Til alle i denne tråden: Eier du mer enn tre (eller var det sju? :undrer: ) ting, så eier tingene deg. :nemlig:


#60

millact sa for siden:

Ja!

Jeg har tømt loftet i dag, bortsett fra tre kasser. Står mye lego i stua nå, noe leker og bøker, men mye er båret ut i bilen og skal leveres til bruktbutikk i morgen.


#61

Polyanna sa for siden:

I dag må jeg huske å ringe loppehentefolka!


#62

Hyacinth sa for siden:

Her er det årlige loppemarkedet avlyst pga korona. Mindre arbeid for oss som med-arrangører, men kjipt likevel.


#63

millact sa for siden:

Snu seg raskt og få det i gang?


#64

Hyacinth sa for siden:

Nei, komiteen er klare på at det avlyses i år.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.