Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Strikkehjelp

#1

frukt sa for siden:

Jeg har tatt fram et gammelt strikkeprosjekt - et tovet pledd i ullteppegarn fra Gjestal. Jeg har valgt lilla, rosa og grått som dere ser, og det viser seg at jeg er tom for rosa og har bare et lilla nøste igjen. Og jeg trenger mer rosa til den siste remsen, og muligens mer lilla.
Men Gjestal har selvsagt relansert garnet som Fryd, og med andre farger. :skuffet: Så jeg må enten strikke den siste remsen i bare grått og litt lilla, eller bytte ut rosa med en annen farge,men bortsett fra hvitt synes jeg ingen av de passer.
What to do?

Den siste remsen er da den høyre delen av pleddet som er mest hvit.

Farger her:
www.sparkjop.no/fryd-ullteppegarn-noste_525437


#2

frukt sa for siden:

Da jeg begynte å strikke pleddet hadde jeg grå sofa og puter og gulvteppe i blant annet rosa og lilla. Nå har jeg blå sofa og helt andre farger på puter så fargene passer jo ikke lenger. :knegg:
Det svarer seg definitivt ikke å somle!

Skal nok finne en plass til det allikevel.


#3

frukt sa for siden:

Glem det. Jeg hadde to rosa nøster. De hadde bare gjemt seg litt. :humre:


#4

Appelsin sa for siden:

Stilig teppe!
Jeg somler mye, ved å kjøre mange prosjekter samtidig. Og fordelen med dét, er at man føler man strikker noe dobbelt så fort av og til - har jeg lagt en genser til side med en halv arm, så har jeg plutselig ny genser på en uke, når jeg en gang finner den fram og strikker videre, that is.. :humre:


#5

frukt sa for siden:

Takk!

Det er det jeg og gjør. For det er mye gøyere å begynne på noe nytt enn å gjøre ferdig noe jeg har liggende. :latter:


#6

Input sa for siden:

Jeg håper du legger ut bilde når du er ferdig! Det så veldig koselig ut, men jeg skjønner ikke at noen får det til. :knegg:


#7

frukt sa for siden:

Det skal jeg gjøre. :jupp:

Nå er jeg faktisk ferdig med remse nr 2 og kan begynne på den siste.
Det er ikke det mest spennende skal jeg innrømme. Må altså strikke tre remser på 2 meter i glattstrikk. :dåne: Men det er enkelt og krever ikke noe av hodet mitt, og jeg kan strikke mens jeg ser på tv.
Har prøvd meg på perlestrikk og andre typer mønster, men det er nytteløst altså. :humre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.