Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandolinhanske?

#1

Hyacinth sa for siden:

Har noen mandolinhanske?
Funker det?
Hvilken er best?
Hvor får man tak i det?


#2

zinatara sa for siden:

Jeg har en som ble kjøpt på kitchn. Vet egentlig ikke hvor god den er eller om den egentlig funker, for har ikke gått inn for å prøve å skjære meg. Og skal innrømme at det ikke er alltid jeg husker å bruke den, selv om jeg har skjært av meg fingertuppen på mandolin en gang og det ikke var en spesielt hyggelig opplevelse.


#3

Hyacinth sa for siden:

Nei, det er akkurat det. Den er livsfarlig.


#4

Nenne sa for siden:

Det er verneklær for kjøkkenet?

Jeg søkte nå og hvis videoen her er til å stole på, vil jeg jammen ha en sånn!


#5

Hyacinth sa for siden:

Takk for link!

Ja, det er noe sånt jeg vil ha! :)


#6

meisje sa for siden:

Vi har kevlarsokker til bandygutta våre. De er ekle og stive og kalde, men det brukes likevel på grunn av HMS mamma (Upopulær avgjørelse)


#7

meisje sa for siden:

Men min mandolin har en sånn holder med pigger som man skal bruke for å unngå å skjære seg. Vanskelig og tungvindt i bruk den også. Ønsket meg ny mandolin og er nå den ulykkelige eier av en ubrukelig mandolin fra Clas O.


#8

Hyacinth sa for siden:

Jeg har kastet den firkanta dingsen med pigger som hørte til mandolinen. Den var helt totalt ubrukelig.


#9

Tjorven sa for siden:

Mandoliner er skikkelig skarp, så en slik hanske hadde nok ikke vært så dumt. Det er egentlig et tidsspørsmål før det går galt.


#10

Hyacinth sa for siden:

Vet det. Og jeg har kuttet meg på den en gang også. Den er virkelig farlig. Men jeg er så glad i supertynnskåret rødkål. :elsker: Vi har det nesten hver dag. Bland med hakkede mandler, tørket aprikos, smuldret feta, chili, bringebæreddik, ja, hva som helst! Nam!


#11

Lavender sa for siden:

Mandolinen er fra Microblade og har en slede som nevnt over. Så kutter jeg helle skalkene med kniv enn å risikere fingre. Tok nesten hele fingertuppen med asiatisk brødkniv og tilbrakte fire timer på legevakten første juledag.


#12

Fløyel sa for siden:

Jeg skjønte ikke hvorfor du skulle ha en egen hanske til mandolinen, men var dypt imponert over at du kunne spille på en slik da!
Men jeg ser jeg tok feil... Beklager, ingen bidrag herfra.


#13

Hyacinth sa for siden:

Åh, jeg skulle gjerne kunnet spille mandolin. :elsker: Uten hanske.


#14

Tjorven sa for siden:

Vi har en sånn mandolin fra Microblade, men den sleden har jeg ikke blitt venn med. Det er nok derfor en slik hanske kunne være lur. Dog har jeg lært meg at jeg ikke skal tyne alt ut av grønnsakene og heller la skalene være litt større. Jeg er glad i fingertuppene mine. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.