Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

HayDay spillere?

#1

Svanen sa for siden:

Kan ikke tro jeg er den eneste som spiller HayDay her?... Fant en tråd fra 2017 her...

Jeg begynte å spille før jul for 2,5 år siden når vi alle var hjemme med spysjuke. Da hadde de 2 mellomste spilt en del til og fra. Jeg var hekta en stund, så gikk jentene lei, og det var litt kjedelig alene. Så jeg hadde noen lange pauser. Nå spiller vi alle 3 igjen, og da spiller nok mor mer enn hun egentlig har tid til.... Men grei tidsfordriv på rolige vakter eller mens minsten ser på barnetv.


#2

Ellisiv sa for siden:

Jaaaa!

Jeg er på nivå...kremt...155....kremt...:o


#3

Svanen sa for siden:

Jeg er på 77. Har et søskenbarn som pleier å ligge rundt 10 nivå høyere enn meg. Så nærmer jeg meg henne mer synes jeg at jeg bør spille litt mindre.... Nå er hun 12 foran meg, så hun spiller mer enn meg for tida. :knegg:


#4

Malama sa for siden:

jeg er vel vare på 63 eller noe sånn


#5

Myria sa for siden:

Jeg har spilt i noen år og er på nivå 180. :p


#6

Palmen sa for siden:

Jeg har spilt leeeenge og er på level 112 eller noe sånt. Spiller omtrent hver dag, syns det er koselig å ta en rundt på gården om morgenen og om ettermiddagen. Jeg har et nabolag med flere aktive FPere ;) som spiller 9/9 og 320/320. :D Er dere med i nabolag og syns det er gøy?


#7

Malama sa for siden:

er i et nabolag som kunne ta mot både meg og min sønn (som er lavere nivå og ikke klarer 320-oppgaver i særlig grad da han er definitivt lavere nivå enn alle andre i gruppen)

Det er i vårt nabolag mange påmeldte i derby som gjennomfører 0 oppgaver, så vi er ikke akkurat gode på det da. Kunne godt byttet nabolag, det er ikke så aktivt, men skal ha med meg sønnen min så da kommer vi ikke inn i de mest aktive uansett


#8

Svanen sa for siden:

Er i nabolag med døtrene, noen venninner til dem, og samboer (han spiller nesten aldri). De periodene jentene ikke har spilt har jeg truet med å finne meg et annet nabolag... Nå har vi vært i stormesterliga et par mnd, og klarer å akkurat bli der, av og til bare så vidt. Så er egentlig bare 4 i nabolaget som er særlig aktive.


#9

Hjertensfryd sa for siden:

Eg spelar litt av og på. Til tider spelar jentene mine med meg.


#10

amo sa for siden:

Måtte du minne meg på det....har ikke spilt på nærmere to år og måtte inn å sjekke level. Som er 117. Har jo 465 diamanter, så brente noen og startet opp maskiner og satt opp noen. Ye bygninger. Jeg har ikke tid til HayDay, tok for mye tid når jeg måtte passe byen i tillegg til gården. :knegg:


#11

Bayone sa for siden:

Jeg begynte på igjen i påsken når eldste var hjemme. Hun spiller og fikk meg igang igjen. Er på level 69 og i et lite aktivt nabolag for tiden. De var veldig aktive når jeg sluttet å spille for to år siden ;)


#12

Dali sa for siden:

Der fant jeg min gamle gård også, ikke vært innom på over 1000 dager ser jeg, og glemt hvordan man spiller. :knegg: Level 43 var jeg på. Spilte mye i den tida jeg måtte sitte i rommet til mellomste mens hun sovnet.


#13

Charlie sa for siden:

Spilte mye før, men noen år siden sist. Hadde bra lvl den gangen, men sikkert ikke verdt nor, lenger. :knegg: Kiden har begynt å spille igjen, men har foreløpig ikke fulgt etter.


#14

Bloppy sa for siden:

Ungene fikk meg inn igjen nå. Da fikk jeg beskjed om at jeg ikke hadde vært innom på over to år. Er bare på lvl 19 da. Er i nabolag med ungene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.