Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva slags hunderaser kan egentlig reise i flykabinen?

#1

Charlie sa for siden:

Prøver å sette meg inn i regelverket for reise med hund i kabinen. Har fått med meg Sherpa bag str S, 8 kg med buret og cm. Men synes det høres lite ut, hvis man har noe mer enn et forvokst marsvin. :knegg:

Skjønner at det kan være individuelle forskjeller, men:

Hva slags hunderaser har du reist med i kabinen? :vetikke:


#2

Luftslottet sa for siden:

Bra du presiserte at det var hund det var snakk om. :knegg:

Jeg ville ikke vurdert å reise med min hund på ca. 20 kilo i kabinen. Han er når omtrent til knehøyde på meg.


#3

Bobbelur sa for siden:

Jeg reiste med en engelsk toyterriertispe. Norah var lita, kun 4,8 kilo, så hun var helt innafor på alle måter.


#4

frukt sa for siden:

Det er vel bare de aller minste rasene sånn som Yorkshire terrier, Chihuahua, Pomeranian og Manchester terrier for eksempel.


#5

Che sa for siden:

Det er jo de som er så små at de får plass under setet foran, omtrent - så det er vel de klassiske små, selskapshundene som er i den gruppa. Andre hunder må vel dopes ned og sendes som spesialsending?


#6

meisje sa for siden:

Det er vel bare typeiske veskehunder, sånne som frukt nevner og katter jeg har sett inne i kabinen. Og ofte har jeg sett at eierene tar de ut av buret så snart fest setebeltet skiltet blir slukket, som sikkert er lov.


#7

Pelen sa for siden:

CHE, de dopes vel nødvendigvis ikke ned. Jeg har hatt en 7 kg Bichon Havanas i kabinen. Ene veien måtte han sendes, men på returen var det så få folk så han fikk lov å nok med inn. Hans bur var ikke liter nok til å bære mellom bens mine, men det var greit kok uansett. Vår 3 kg kunne bære med inn. Han reiser i en bag typ kattebag når han er i bilen. Han elsker den bagen, den betyr at han skal bli med (på noe morsomt).


#8

liefje sa for siden:

Vår bichon havanais er 6,3 kilo og det er vel omtrent max størrelse for å få plass i kabinen inkl. reiseveske (8 kilo totalt). Hun trives veldig godt i fly, bedre enn i bilen, faktisk, selv om hun har større plass der. Tar jeg frem flybagen, hopper hun oppi og er klar.

Men man kan ikke kjøpe en bichon havanais og være sikker på at den kan fly i kabinen. Mange av dem er mye større enn vår, den største jeg har sett var 12 kilo. Og at foreldrene var små, er ingen garanti for at avkommet blir like små.


#9

Chablis sa for siden:

Det er ikke bare veskehunder nei, vår hunderase er ikke veskehund , men kan bli med i kabinen.


#10

liefje sa for siden:

Det er ikke lov å ta dem ut nei.


#11

Charlie sa for siden:

Det er ikke lov å ta dem ut eller åpne døra, etter det jeg vet. Vet en som brant seg på det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.