Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Erfaringer med Bolia

#1

Heilo sa for siden:

Slitestyrke? Kvalitet? Verdt prisen?


#2

Pøblis sa for siden:

Jeg har bare hatt en lenestol derfra. Syntes ikke den var verdt pengene eller ventetiden.

Men de har mye lekkert.


#3

Pelen sa for siden:

Vi har to sofaer derfra, men de står på hytte ap blir ikke brukt daglig. Vi er fornøyde. Vi har også et spisebord D20 som vi er veldig veldig fornøyde med. Vi har alltid kjøpt kår det er salg for de produktene vi er ute etter.


#4

meisje sa for siden:

Syns prisene deres har økt mye de senere år. Kjøpte sovesofa der, som vi solgte videre etter første gang noen sov i den, sovekomforten ble for dårlig for oss. Men den var fin å se på da.


#5

Luftslottet sa for siden:

Vi hadde Bolia-møbler på kontoret som rett og slett gikk istykker etter tur. Vi fikk reklamert på alt, også de få stolene som ikke var ødelagt, og har hittil ikke greid å ødelegge det nye, men det var et styr og jeg ble ikke imponert over kvaliteten, prisen tatt i betraktning.


#6

pippo sa for siden:

Vi har hatt to sett sofaer/lenestol derfra. Veldig fornøyd med begge! Gode å sitte/ligge i og holder seg fint. Eneste grunnen til at vi byttet bort første sofa etter ca 10 år var at den hadde falmet endel. Hos oss står sofaen mye rett i sola, så den nye har sterkere beskyttelse mot solskader. Har ikke merket noe falming enda, etter 4 år.


#7

venla sa for siden:

Har sofa derfra som har holdt seg veldig bra. Den nærmer seg 10 år og er fortsatt fin i stoffet (Nantes) og har ikke falmet.
Den var på 40%-kampanje da den ble kjøpt, så synes den var verdt prisen.


#8

Anda sa for siden:

Vår 16 år gamle Bolia sofa er helt utslitt, putene er nedsittet og det er hull i stoffet på puffene. Jeg kommer ikke til å legge igjen penger hos Bolia igjen.

Og så synes jeg det er så dyrt og vanskelig å kjøpe sofa, at jeg utsetter og utsetter. I-landsproblem, I know. :sparke:


#9

My sa for siden:

Samme her. 15 år gammel sofa.


#10

Ruslebiffen sa for siden:

Samme erfaring her. :ja: Har fått renset den et par ganger, og stoffet holder seg svært godt.

Solgte akkurat en 15 år gammel Boliasofa, som ble brukt daglig i 7-8 år og nesten daglig resten av tiden. Også Nantes-stoff. Den holdt seg også svært godt. Em søm gikk opp en gang, da sendte Bolia en reparatør.

Begge sofaene vi har hatt drefra har vært av den hardere sorten, mulig det har noe å si for hvor godt de holder formen?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.