Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rammemadrassene på Ikea

#1

Filifjonka sa for siden:

Tenåringsguttene skal få hver sin 120 bred rammemadrass. Er det noen som har erfaring med Ikea sine, og vet hvilken pris/modell man må opp i for å få en som er god?


#2

Sitron sa for siden:

Jeg kjøpte en billig en for mange år siden på Ikea og den var knallgod. Sover på Ikeaseng nå også, garantert en av de billigere modellene, og I like.


#3

Veronal sa for siden:

Den unge mannen på 2,5 år har en 120 cm bred rammemadrass. Jeg husker ikke hvilken Sultan det var, men jeg mener å huske at det ikke var så fryktelig mye å velge i når det gjaldt 120 cm seng. :gruble: Dessuten mener jeg at vi la forholdsvis mye mer penger i selve overmadrassen.

(Vi ligger også på denne sengen ettersom vi bedriver sengehopping og er meget godt fornøyd med kvaliteten. Har hatt den i snart 1,5 år.)


#4

Left sa for siden:

Har IKEA rammemadrass med fjærmadrasser oppå, samt tykk overmadrass hjemme, og betalte ca 6500,- for noen år siden inkl. beina. Ikke av de dyreste, men ikke de billigste heller. Senga er kjempegod!


#5

Pastill sa for siden:

Jeg kjøpte en på 140cm til 1300 kr her for noen år tilbake. Med en skikkelig overmadrass så er den faktisk helt fin. :jupp:


#6

Adrienne sa for siden:

Jeg har sovet på IKEA-madrass i åtte år nå, og den er fortsatt like god. Vi kjøpte ikke den dyreste, men heller ikke den billigste, og har en relativt tykk overmadrass.


#7

Maggie74 sa for siden:

Vi har også IKEA-madrass. Vi gikk for en av de billigste rammemadrassene og den tykkeste/dyreste overmadrassen. Det eneste som jeg har prøvd siden som har slått den komboen er sengene fra Hästens. drømme meg vekk til en annen verden


#8

Skilpadda sa for siden:

Jeg kjøpte de nest billigste rammemadrassene på Ikea da vi flyttet til Oslo for snart 12 år siden, og de er fremdeles fine. :nikker: Kjøpte da den aller tynneste overmadrassen, men tenker på å bytte den ut med en tykkere nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.