Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Heilo sa for siden:

God morgen! Jeg skal straks gå morgentur med hunden i nydelig vårvær.


#3

Matilda sa for siden:

God morgen. Jeg har delt seng med en sparkende seksåring i natt, og da han endelig sto opp, måtte jeg opp og jage et rådyr som gnafsa i seg tulipanene mine. :mumle: Så har jeg søkt opp og lest over kilder til undervisning en times tid, siden jeg var for sur til å sove mer uansett. Jaja. Får lage god frokost!


#4

Input sa for siden:

Føler med deg, Matilda. Jeg har (som alltid) delt seng med en ettåring som helst vil ligge inni meg. I natt var det så ille at jeg seriøst vurderer å kutte ut ammingen, men jeg har ikke så lyst til det egentlig. Hadde bare vær fint om hun kunne skjønne poenget med smokk. :sukk:

Flere elevtekster står på planen for i dag!


#5

Blondie sa for siden:

Elevtekster her også, men bare til sola varmer nok til hagearbeid. Gårsdagen ga energi, så nå må jeg utnytte den på uteflekken min. :knegg:


#6

Hondacrv sa for siden:

Æææ eg og har tekstar. Eller prøver, egentlig. Men eg må lage heildagsoppgaver først. Men mest ute og kaffi. Det er troas alt søndag.


#7

Input sa for siden:

Jeg er allerede minst en uke forsinket med elevtekstene, så her må det bli mest tekster. :sparke:


#8

007 sa for siden:

Det er altså så nydelige forhold i skibakken her! :elsker:


#9

Stompa sa for siden:

Jeg har ikke elevtjenester (eneste fordelen ved å være delvis sykemeldt), men jeg maler. Det er kjipt, men blir fint. Ett vindu igjen, så skal jeg på stolpejakt med venninne i det nydelige været. Det blir visst vinter igjen til uka, så bare å nyte. (Jeg booket dekkskift til mandag da jeg så finværet på fredag. Da jeg så værmeldinga i går, flyttet jeg det til 30. april. :knegg: )


#10

Maverick sa for siden:

God morgen! Fikk ikke sove i natt så snek til meg noen timer på morran i stedet for. :nemlig: Jeg har bonusdag med hesten i dag, og skal ha med jentungen bort i stallen for stallarbeidet, før jeg stikker på tur i et par timer i skogen. :elsker:

Må jobbe og rydde og vaske i dag, men det kan vente til i kveld. :nemlig:


#11

Appelsin sa for siden:

Jeg prøver å gjøre alt mulig på én gang, og ligger så langt dårlig an. Men har rundstykker i ovnen, og klær til tørk ute i solskinnet, så nå er det pausetid.


#12

Blondie sa for siden:

Jeg lurer forresten på om jeg må bli svoren tilhenger av munnbindbruk i butikk. I går ble jeg (straks 43) bedt om leg da jeg kjøpte cider. :lol:


#13

millact sa for siden:

Herlig, Blondie!
Her er det nesten sommer! Skal ut på tur ved sjøen med gode venner.


#14

Timar sa for siden:

Haha, Blondie. Det har ikke jeg opplevd de siste 15 årene, men håper like mye hver gang jeg handler! :knegg:

Jeg fikk en rydde-fikse raptus i går som varte absolutt hele dagen, så i dag er jeg støl og solbrent, og kan nyte resultater av rene verandaer og rene vinduer! :jupp:

Og så må hund og sønn luftes, de andre lufter seg selv. Søndag! :love:


#15

Frøy sa for siden:

God formiddag! Her ligger det et lett slør med skyer på himmelen, men det er lunt og godt i solkroken min, hvor jeg koser meg med lydbok og strikketøy. Skulle gjerne ha vært i skogen, men jentungen har bestilt litt tidlig middag så hun kan gå i skateparken så da får det holde med solkroken på terrassen.


#16

Input sa for siden:

Jeg utsatte arbeidet litt og ble med familien på tur i skogen! Det var utrolig deilig, med bare, tørre stier mange steder. Og varmt nok til å droppe jakka. Hurra!


#17

Blånn sa for siden:

God kveld! Rolig dag og jeg duppet litt i hengekøya i sola. Deilig!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.