Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dagkrem med faktor, hva liker du best?

#1

Anne C sa for siden:

Hvilken dagkrem med faktor kan dere anbefale?
Det bør legges til at jeg fyller 50 år i år, så jeg går vel ikke under ung hud lenger. Til nå har jeg brukt en Nivea ett eller annet, og har bare kjøpt billige saker. Men det kan hende at jeg bør tenke på å bytte nå. Tips?

(Den skal ikke fungere som eneste krem med faktor til ansiktet altså.)


#2

IzziCreo sa for siden:

Jeg har forsøkt mange forskjellige, men jeg reagerer på så mange av de. Nå har jeg riktignok rosascea og generelt sensitiv hud. Den eneste jeg har fått til å funke er BB cream til LRP (dog ikke de ordinære dagkremene med faktor fra La Roche Posay). Den har solfaktor 30, men finnes kun i en farge, så er ikke optimal hvis man ikke matcher godt med den. Jeg matcher såvidt innenfor :knegg:
Når det er sagt så bruker jeg alltid Ambre Solaire sin 50+ advanced spray for ansikt når jeg skal være ute i solen. Den er lett og fin og har høy faktor. Min vanlige dagkrem har dessverre ikke faktor, så da er det greit å ha noe som kan sprayes over.


#3

liefje sa for siden:

Ikke dagkrem med faktor men først dagkrem og så solkrem. Solkremen er fra COSRX som er et koreansk merke. Veldig fornøyd. Både god og ikke minst rimelig. Faktor 50.


#4

scilla sa for siden:

Jeg er godt fornøyd med Exuviance Day Repair med SPF 30


#5

frukt sa for siden:

Jeg gjør som liefje og bruker dagkrem og solkrem for ansiktet. Jeg liker godt Rudolph Care sine solkremer.



#7

Timar sa for siden:

Jeg har nettopp brukt en formue på to ulike Dermaoogica- dagkremer med hhv faktor 30 og 50. De er på vei i posten nå. Håper noen jumper inn og anbefaler dem. :p

Jeg har prøvd ulike solkremer til ansiktet, men ikke funnet noen jeg liker. Plass at det er alt for lett å glemme, så nå skal jeg prøve solkrem i den vanlige dagkremen.



#9

Frøken Fjong sa for siden:

Jepp! Kan anbefale Dermalogica! Dette er et merke jeg stadig vender tilbake til. Jeg bruker nå en med spf 30, tror den heter Specter eller noe lignende. Veldig fornøyd med den:)
Bruker høyere faktor over hvis nødvendig.


#10

Hyacinth sa for siden:

Har du link til den fra Ambre Solaire? Ser det finnes ulike typer.


#11

Timar sa for siden:

Specter er en av dem jeg har bestilt. Tenkte bruke den til hverdags, og den med 50 på solskinnsdager.

Jeg er usikker på effekten av dagkrem med faktor kontra ren solkrem. Er det noen som kan noe om det? Jeg har på en annen dagkrem med faktor 30 nå (En sånn grønn krukke jeg ikke anbefaler), men har blitt rød i fjeset i helga likevel.


#12

Anne C sa for siden:

Hvor kjøper man Dermalogica?


#13

amo sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med ilse Jacobsen sin.


#14

IzziCreo sa for siden:

På Garnier sin side så ligger denne, og vil tro det er et oppdatert design på den jeg har fra i fjor:

Denne er det jeg har:

Superlett spray/mist som man ikke trenger å smøre ut etter påspraying. Jeg aner ikke hva det er, men Ambre Solaire tåler vi alle i familien som har eksemhud, rosascea og whatnot.


#15

Timar sa for siden:

Jeg bestilte den ene fra Blivakker.no og den andre fra Bangerhead.no.



#17

Lavender sa for siden:

Nå er det Murad, men liker også Exuviance, Khiels, LRP med litt farge som jeg kan huske å ha brukt.


#18

GeekyGirrrl sa for siden:

Jeg syns cliniderm sin ansiktssolkrem er veldig god. Omtrent den eneste solkremen som øynene mine ikke reagerer på.
Jeg har både faktor 30 og 50.

Ellers så bruker jeg Dermalogica active moist under cliniderm solkrem. Funker fint for meg, jeg har fet fjortishud i en alder av 42. :sukk:




#21

liefje sa for siden:

Jeg har alltid hørt at dagkrem med faktor bare er å anse som en ekstrabeskyttelse og at man må bruke spesiell solkrem (i tillegg) om man virkelig vil være beskyttet. Solkrem har som oftest en annen konsistens i tillegg til at man skal bruke mer produkt enn det man ville gjort med en dagkrem, samt smøre seg spesifikt en gang til når man skal ut i solen, altså at det ikke er nok å ta på en dagkrem med faktor om morgenen og så være ute hele dagen. Jeg er nazi på solkrem både fordi jeg vil skåne huden og fordi jeg bruker produkter (serum etc.) med syrer og derfor vil være ekstra forsiktig.


#22

Anne C sa for siden:

Som jeg nevner i HI så skal ikke kremen være solkremen. Jeg vil bare ha det som ekstra beskyttelse. Det hender jo at jeg får mer sol i ansiktet enn jeg hadde tenkt når jeg gikk ut døra.


#23

Madicken sa for siden:

Utvilsomt denne fra Dermalogica for min del - kjempegod!

Den gir såpass mye fukt at jeg ikke behøver annen krem i tillegg, og er den eneste faktorkremen jeg ikke svir i øynene av (nei, jeg smører ikke inni øynene).


#24

Anne C sa for siden:

Helt sinnsyk pris :eek:


#25

Tussa sa for siden:

Eg har tidligare brukt solkrem for ansikt frå apoteket men no har eg i nær familie fått en Nuskin-selger og har kjøpt litt forskjelling, blant anna dagkrem med solfaktor 30. Positivt overraska!


#26

venla sa for siden:

Jeg liker godt denne fra Origins. Føles ikke fet og lukter godt.

Akkurat nå bruker jeg en annen fra Body shop, men den har bare faktor 15.


#27

frukt sa for siden:

Jeg har brukt Jan Thomas sin dagkrem med faktor, og den var helt grei, men selges visst ikke lenger.
Men jeg liker godt Avène sine kremer, og de har flere med faktor som ikke koster skjorta. Har ikke prøvd noe av de enda for jeg har litt jeg vil bruke opp først.


#28

Madicken sa for siden:

Den er veldig drøy, da, og absolutt verdt prisen, synes jeg.


#29

Trulte sa for siden:

Prøv solkremen fra corx som er nevnt før her, før du investerer i den fra dermatologica er mitt råd. God fukt, lukter behagelig, og herlig konsistens. Hater solkremer. Men med et serum under kan denne gjerne brukes som dagkrem. Og den svir ikke i øyne på meg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.