Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan vil/ville du feire sølvbryllup?

#1

Drømmedama sa for siden:

Neste sommer har vi sølvbryllupsdag. Feirer man? Hva gjør dere/ville dere gjort/gjorde dere? Fest med venner? Leie lokale? Familieselskap med slekta? Kjernefamilien ut på restaurant? Reise bort bare dere to? En kombinasjon av disse? Kjære FP - hva ville du valgt?


#2

Blondie sa for siden:

Vi rakk ikke sølvbryllup, men var nær nok til å diskutere feiring. Vi planla reise med oss og barna, ikke stort selskap. Jeg synes det er kleint.



#4

Strå sa for siden:

Vi tok med foreldre og barn og forlovere på en (da) veldig god restaurant. Vi tok bilde av hele gjengen i det idylliske uteområdet. Til det fikk vi hjelp fra en av kelnerne også. 30-årsfeiringen hadde vi på en tapasrestaurant i Oslo, sammen med slekta nevnt over og en del mer slekt og venner. Da satt vi ute etterpå og koste oss hele gjengen. Det var også hyggelig. Det er sånn vi liker feiringer.


#5

My sa for siden:

Vi klarte ikke å feire bryllup engang, så hadde vi vært gift hadde det neppe blitt noen sølvbryllupsfeiring. Vi er visst ikke så god på feiringer. :knegg:

Men skulle det vært noe måtte det ha vært en tur med de nærmeste. Ei helg, med et opphold på et hyggelig sted, innenlands eller utenlands, hva vi syntes vi hadde råd til. Ingen høytidelige middager, ingen taler...


#6

Malama sa for siden:

Tja, si det. Det er lenge til enda, 11 år er det vel, vi har vært gift i 14 til sommeren

Om 11 år er våre unger 23, 21 og 16. Muligens finnes noen kjæreste/samboer der til noen av dem, hvem vet? (jeg og mannen var 21 da vi møttes) Tror ikke vi går for så SLEKTA som vi hadde da vi giftet oss, våre tanter og onkler og søskenbarn og hele den røkla, selv om vi sånnsett inviterte ca dem til 40 års dagene våre (slett ikke like mange kom som til bryllupet da, men en god gjeng ble det jo) men kanskje en mindre variant av slekta, våre foreldre, søsken, og deres barn? Kan bli en god nok gjeng det, mannen har 4 søsken, hvorav to er voksne nå og to er på alder med våre eldste, og pr nå har vi 3 niese/nevøer men da bare 1 på mannens side enda, der kan komme flere på 11 år.

Jeg har planer om å fortsatt være gift med mannen om 11 år, men hvordan vi skal feire det har jeg slett ikke planlagt

(Men jeg "feirer" med slekta hvert eneste år jeg. Jeg pleier treffe mange av mine tanker og onkler og søskenbarn og deres etterkommere og få gratulasoner hvert eneste år. Da vi hadde vært gift i 5 år fikk jeg også en rose av min tante. Vi giftet oss nemlig St. Hans aften og det pleier store deler av slekta mi å feire sammen.)


#7

Input sa for siden:

Først måtte vi husket at vi hadde bryllupsdag. :sparke:

Vi hadde så vidt fest da vi giftet oss, så noen feiring med andre enn oss er neppe aktuelt. Kanskje med barna våre og eventuelt svigerbarn dersom de finnes da. Middag på et fint sted.


#8

IzziCreo sa for siden:

Reise bort bare oss :hjerter:

Men nå måtte jeg google sølvbryllup :knegg: Og så måtte jeg regne ut hvor lenge Izzi-mannen og jeg har vært et par, og så gift. Og svaret er at vi har vært sammen i 30 år neste år, og da har vi også 20 års bryllupsdag. Jøsses. Det er jo litt. Burde kanskje planlegge noe da :humre:


#9

007 sa for siden:

Vi reiste til en liten gresk øy, kun oss to.
Ungene, som da var 23, 18 og 14, var hjemme (yngste var på Norway cup).
Vi hadde en fantastisk uke, og jeg er SÅ glad vi droppet all form for arrangering av fest.


#10

mina sa for siden:

Vi har sølvbryllup sommeren om to år. Vi var på bryllupsreise til Roma, og jeg sa allerede da at hit må vi tilbake når vi har sølvbryllup :hjerter:

Jeg er ikke så glad i store fester der det er sjanse for taler og anna (pinlig) oppmerksomhet, så jeg tenker vi tar med den aller nærmeste familien ut på middag, og så reiser bare jeg og mannen på tur.

Nå ble vi snytt for en USA-tur i fjor pga den hersens pandemien, så det kan hende jeg har ombestemt meg og heller vil til f.eks New York.


#11

Anne C sa for siden:

Vi har sølvbryllup om fire år, og da vil jeg dra på tur alene med mannen. Innen den tid er minsten blitt 18, og eldste bor kanskje ikke hjemme lenger.


#12

Selma sa for siden:

Vi har sølvbryllup neste år. Hjelp - hvor blir årene av?
Vi er ikke så flinke til å feire oss selv og ingen av oss vil egentlig ha så mye oppmerksomhet, så jeg regner med at vi reiser et eller annet sted. Enten bare oss to eller sammen med jentene hvis det passer sånn


#13

millact sa for siden:

Lett for meg å si som er singel, men jeg tror jeg hadde ønsket å reise bort.


#14

liefje sa for siden:

Vi har sølvbryllup om to år. Det er jo veldig lenge siden vi har hatt noen skikkelig fest, så kanskje det, men på den annen side føler jeg at det er litt flere "føringer" (hvem skal inviteres, taler, høytidelighet) på en sølvbryllupsfest enn på en "vanlig" fest, så kanskje det utgår av den grunn. Da ønsker jeg meg en herlig reise, enten bare mannen og jeg eller vi tar med sønnen (som vil være 20 da). Vi dro faktisk tilbake til flere av stedene vi var på bryllupsreise i forfjor, så akkurat det utgår, men en sånn reise anbefales virkelig. Vi spiste på flere av stedene vi hadde spist på den gangen, var innom to av hotellene, gikk til steder vi hadde tatt bilder etc. Litt memory lane og veldig kos.


#15

Myria sa for siden:

Jeg ser for meg at vi reiser bort.


#16

Katinka sa for siden:

Vi har sølvbryllupsdag i august. Den feires på hytta, bare oss to. God mat, god drikke, ferie. Det blir fint.


#17

Tjorven sa for siden:

Vi er fryktelig gode på å markere bryllupsdagen vår, og spiser middag på fiin restaurant hvert år. (I fjor rakk vi det akkurat før alt stengte ned.)

Vi har 15 års bryllupsdag i år, så vi har god tid på å planlegge, men jeg ser for meg en markering når vi kommer dit.

Da vi hadde 10 års bryllupsdag reiste vi tilbake til New York (som vi var der vi giftet oss), og på selve dagen hadde vi med oss ungene i sjømannskirken og spiste veldig fancy middag på restaurant vi 4. Det var en veldig fin dag, husker jeg. Og så la vi på med en ekstra giftering, så både mannen min og jeg har to. Vi tror ikke at vi skal gjenta det for hvert 10. år vi har vært gift. :knegg:


#18

ingling sa for siden:

Det er fortsatt noen år til, så innen det har vi så godt som voksne barn :what:. Hvis vi ikke har fått gjort det før, hadde drømmen vært å reise tilbake til Italia, der vi var i tre uker før bryllupet vårt i 2010. Tok bryllupsreisen før bryllupet. :humre: Men lenge til, så hvem vet. :vetikke:


#19

Michelle sa for siden:

Vi dro sammen med et nært vennepar til Krakow og feiret der. Det ble 5 fine dager:hjerter:


#20

Isprinsessen sa for siden:

Entusiasmen hos partner ved nettopp rund bryllupsdag sier meg at jeg ikke behøver å anstrenge meg for å feire sølvbryllup.


#21

-ea- sa for siden:

Jeg har "sølvbryllup" med byen min i år, femogtyve år siden jeg flytta hit - og har lurt på om det er verdt å feire. Følger derfor denne og Nennes tråd med interesse mens jeg venter på at kåååviden skal tillate å samles. :p
Har ikke tenkt å reise bort aleine for å feire det, nei. #singel

Her ble jeg litt i stuss på om du mener 1) den forbigås i stillhet, 2) han fikser det hele, eller 3) det kommer ikke til å være noe sølvbryllup å feire, ergo 1). (vet ikke hvilken smiley som skulle passe evt)


#22

Isprinsessen sa for siden:

Ihvertfall ikke 2. Får satse på 1 :ja:


#23

meisje sa for siden:

Vi har hatt sølvbryllup, hadde kanskje tenkt på en større fest, men det ble en god middag på oss pluss barna. Vi glemmer å planlegge sånne fester i god nok tid.

Vi har en London tur på listen, men planleggingen av den ble avlyst av covid.


#24

Elise sa for siden:

Hos oss sammenfaller det med det året vi fyller 50, så jeg har lyst på en kjempefest. Hagefest, uformelt, kanskje underholdning eller tema.

Men først får vi se om det er mulig å feire 40-årsdagene våre. Det blir garantert ikke som ønsket. :niks:


#25

Pøblis sa for siden:

Jeg var i sølvbryllupsfest for et par år siden, hos et vennepar vi hat fått via barnas aktivitet. Veldig hyggelig og gøy. Uformell hagefest med masse gjester.


#26

Retz sa for siden:

Nå er jeg single, men hadde jeg fremdeles hatt eksen så ville jeg foretrukket å ikke feire. Ikke pga av kvaliteten på relasjonen med partner, jeg misliker bare større feiringer, fester og det å forholde meg til mange på én gang. Jeg hadde funnet det ok med nærmeste familie til grilling eller kaffe. Tar en rotfylling any time framfor timer i festlige lag. Og jeg har tannlegeskrekk.


#27

Strå sa for siden:

Til neste år har vi vært gift i 35 år. Det vil vi feire, men hvordan? Drodle drodle... Hagefest er kanskje mest sannsynlig. Naboer, slekt og venner og musikk og håndmat tenker jeg. Nabovarsel også, hmm. Dette må vi planlegge, helt åpenbart. Spilleliste(r) må jeg også lage.


#28

Turte sa for siden:

Enda noen år unna, men jeg ser for meg at sølvbryllup bli en like beskjeden affære som alle andre bryllupsdager vi har lagt bak oss. :nemlig:


#29

GinaK sa for siden:

Her er det kun vi som lager istand til bursdager og spesielle dager og "aftener" og vi har aldri blitt påspandert noe ekstra av verken mine eller mannens foreldre så jeg gidder ikke lengre å gjøre istand til enda en stor dag for "de andre".

Vi har vært sammen i 22 år i år og gift i 12. For 2 år siden dro vi på aleneferie, til Granca, siden det var der det var varmt på den tiden.
Ville dratt på ny ferie, alene. Har veldig lyst til å dra på slalomtur i Alpene.


#30

Katta sa for siden:

Vanligvis ville jeg tenkt at gjester etc var kleint, men om jeg hadde hatt sølvbryllupsdag i løpet av det nærmeste året hadde jeg virkelig benyttet sjansen. Todelt feiring, en fest med venner og en litt påkosta ferie.


#31

Millen sa for siden:

Det har jeg ikke ofret en tanken. Gift i 19 år.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.