Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tåler et vevd teppe å ligge ute?

#1

frukt sa for siden:

Det lurer jeg på. Jeg har nemlig en hellelagt uteplass under tak der jeg kunne tenkt meg å hatt et teppe. Kunne jo kjøpt et uteteppe, men det er så mye som gis bort på Finn, og jeg vil helst ikke bruke så mye penger på det.
Kunne det fungert om det lå oppå et eller annet, og ikke direkte på hellene? Det vil bare være snakk om i sommermånedene.


#2

millact sa for siden:

Hvis du kan få et på finn så hadde jeg tatt sjansen. Brukt det til det evt ble ødelagt.


#3

frukt sa for siden:

Ja, er det gratis er det jo ikke så farlig. Men det beste hadde jo vært om det varte en stund. Greit å ikke kaste mer enn nødvendig. :)
Jeg kan jo alltids ta de inn hver kveld, men det blir jo litt arbeid med å flytte bord og stoler så det spørs om jeg gidder det.
Kanskje jeg bare trenger noen matter som kan ligge mellom bord og stoler bare for å ha noe å sette bare føtter på.

Hva det eventuelt skulle ligge oppå vet jeg dog ikke.


#4

Luftslottet sa for siden:

Tekstiler i naturmaterialer vil råtne og få jordslag, men sånne plasttepper skal kunne gå.


#5

Syrinx sa for siden:

Jeg ville gått for plastteppe, så slipper man at det er klissvått hvisnår det har regnet. De "luner" litt også og er gode å sette føttene på synes jeg. Og så kan de enkelt spyles ved behov. (Jeg har kjøpt mine på Rusta.)

Ser argumentet med gjenbruk og lavkostnad, men tror jeg ville gått for plast likevel.


#6

frukt sa for siden:

Jeg fant ut at jeg kan jo bruke noe jeg allerede har. :)
Har to lange og smale dørmatter som nok er ment til innebruk, men jeg har hatt de på uteplassen før og det har gått bra. Har også et teppe i ull som jeg har lagt ut nå, men det kommer jeg til å ta inn igjen.


#7

Isprinsessen sa for siden:

Er det tak over der de skal ligge?
Jeg tenker at det tar lang tid å få det tørt etter regn. Ville nok tatt de inn om det regner eller hengt de opp etter regn om det ikke er tak der.


#8

frukt sa for siden:

Det er tak så våte blir de ikke. Ihvertfall ikke så lenge det ikke regner sidelengs.
Dørmattene er polypropylene eller noe sånt så de tåler vel litt. Det fungerer ihvertfall inntil jeg får tak i et skikkelig uteteppe.



#10

Robyn sa for siden:

Polyproylene tåler utendørs bruk.
Jeg har to tepper liggende ute på tregulv, tok de ikke inn i vinter engang. De er ikke under tak, og de ser like fine ut. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.