Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gruffetråden #8

#1

Bobbelur sa for siden:

Jobb, skole og alt!
Jeg trodde jeg var ansatt i den sorten stilling jeg hadde søkt på, men det er jeg altså ikke. Jeg er ansatt i en 'lavere' stilling, og når jeg nå er ferdig utdannet ser det ikke ut til at jeg får lønn i henhold til det jeg vel egentlig skal ha.

Og jeg klarer ikke motivere meg/fokusere på å jobbe med en oppgave jeg må levere innen fredag dersom jeg skal ta eksamen i et ekstra fag.

I tillegg trives jeg ikke på jobb og egentlig heller ikke her jeg bor tenker jeg, så jeg har lyst til å flytte, men så har jeg gamle foreldre som det vil være vanskelig å hjelpe dersom jeg flytter.

:gaah:


#2

Input sa for siden:

Har du søkt på en stilling og blitt ansatt i en annen? :sjokk: Ypperlig sak for fagforening. Og alt det andre... :klemme:


#3

Musemus sa for siden:

Det har jeg også opplevd, Bobbelur. Det stod pedagogisk assistent i stillingsannonsen, men de mente de bare skulle ansette en assistent. Så jeg gikk ned masse i lønn og ble lønna som ufaglært etter mange år i bransjen. Skikkelig kjipt, og det ødela hele forholdet mitt til arbeidsplassen. Slutta der for jeg orka ikke mer.


#4

millact sa for siden:

Bobbelur: Hva står i kontrakten? Er du organisert?


#5

Millen sa for siden:

Alt. Jeg er dritt lei alt og alle.


#6

Stompa sa for siden:

Når legen og jeg endelig finner medisin som ser ut til å få ned blodtrykket – og så ser det ut til at jeg får bivirkninger som jeg ikke kan leve med (svimmelhet). :mumle:


#7

Chablis sa for siden:

Gastroskopi snart, gruer meg så vannvitig.


#8

millact sa for siden:

Lykke til. Forstår deg godt!:dulte:


#9

Blånn sa for siden:

:gaah: Når du har en 100 % jobb hvor arbeidsmengden er under 50 %, da bør utførelsen være god, ikke direkte dårlig. :gaah: Hvor vanskelig kan det være? Dobbelt-:gaah:


#10

Input sa for siden:

Jeg også. Og trist og lei meg.


#11

Tjorven sa for siden:

:flau: Jeg må ærlig innrømme at når jeg har lite å gjøre så leverer jeg aller dårligst. Det er helt uforklarlig, men det er dessverre sånn det er.


#12

millact sa for siden:

Du er ikke den eneste. :dulte:


#13

Chablis sa for siden:

At jeg ikke klarte å gjennomføre gastroskopi. :gaah:


#14

Blånn sa for siden:

Ja, men jeg er sikker på at du får unna arbeidsoppgaver du blir pålagt. Om du får beskjed om at innen 30. april skal du har ryddet kontoret ditt, kastet søppel og laget et system så har du gjort det. Om ikke det beste systemet, så er system. Og så kan du se på YouTube innimellom, ikke hele tiden.


#15

Input sa for siden:

Skulle til å si at jeg er som Tjorven, men jeg har heldigvis aldri vært så ille at sjefen min har gitt meg beskjed om å rydde pulten min og kaste søppel. Da hadde jeg dødd av skam.


#16

Tjorven sa for siden:

Eller FP. :sparke:

Men du har rett, altså. Jeg leverer det jeg skal til rett tid. Det er bare at når jeg har lite å gjøre at jeg blir så innmari mye mindre effektiv. Jeg liksom "sparer" arbeidet mitt.


#17

Blånn sa for siden:

Ja, ja. Jeg får lage helt klare oppgavelister, ha ukentlige oppfølgingsmøter og så får vi se.


#18

Blånn sa for siden:

Søppel kan være litt forskjellig. Det er heldigvis ikke matsøppel og sånt vi snakker om.

Hovedutfordringen er stillingsprosenten og at man ikke lett kan gi vedkommende andre oppgaver. Rett og slett. Så jeg må lage tydelige instrukser, sjekklister osv. og følge opp.


#19

Bobbelur sa for siden:

Jeg er organisert, og jeg har tatt kontakt med htv her om det; vi snakket på telefon i dag og han syntes det var en interessant vri på det hele.
I kontrakten står det fagarbeider, men det var en vernepleierstilling jeg søkte på. Og jeg tenkte ikke over det der og da, for jeg visste at jeg kom til å ha fagarbeiderlønn frem til jeg har gjort unna alle eksamener og fått autorisasjonen. Men i og med at personal har gjort den om til fagarbeider... så følger det visst ikke automatisk at jeg blir vernepleier når jeg er ferdig. Sier dem pr epost. Når jeg spurte om lønnsnivå når utdanningen er ferdig, for jeg trengte det i forhold til finansieringsbevis. Som jeg heller ikke får.

I oppsummeringen til hovedtillitsvalgt sa jeg at dersom kommunen gjør dette problematisk så gidder jeg ikke. Da er de ikke interesserte i å beholde kompetansen de har og jeg flytter.

Som jeg har lyst til uansett altså... :sparke: Jaja. Grine litt ferdig og så bite tenna sammen og stå i det.


#20

My sa for siden:

Dormicum. Fikk du ikke tilbud om det? Si at du må ha det.


#21

Chablis sa for siden:

Nope, han ville ikke gi noe beroligende.


#22

My sa for siden:

Jeg skjønner ikke hvorfor. Kjenner flere som har vært helt avhengige av det for å greie å gjennomføre. Noen har da fått dormicum uten diskusjon, mens andre har måttet krangle og styre lenge, etter mange forsøk der de bare har måttet gi opp, etter panikkanfall, klaustrofobi og alt mulig. Jeg lurer på hva som koster mest og er mest krevende, mange timeavtaler med mange mislykkede forsøk, eller å gi beroligende til den som trenger det, første gangen, og bli ferdig med det.


#23

Timar sa for siden:

:trøste: Jeg turte ikke å prøve uten en gang, jeg.


#24

Tjorven sa for siden:

Dette er skrekken for meg. Jeg brekker meg utrolig lett, og mistenker at jeg også vil være helt uegnet til en slik undersøkelse. Men det er vel bare et tidsspørsmål før det skjer?

Full medfølelse fra meg altså. :klemme: Og jeg kan godt forstå den følelsen av å "ikke klare" og hvor kjipt det er.


#25

millact sa for siden:

Samme her! Er fryktelig glad jeg har sluppet å ta coronatest også.


#26

Blondie sa for siden:

Hva var bakgrunnen for at de ikke ville gi deg beroligende, Chablis? Det må jo være mye bedre enn at undersøkelsen ikke blir gjennomført?

Jeg har tatt mange gastroskopier med svært aktiv brekningsrefleks, det går det også. Det er forstyrrende for gastrologen og ubehagelig for meg, men jeg blir stadig tilbudt beroligende. Det er ikke aktuelt for meg, men det er alltid et tilbud. Jeg er jo vant til å brekke meg heftig og ofte, det er jo en fordel i denne sammenhengen. :knegg:


#27

Blondie sa for siden:

Det går fint, bare pass på å ikke spise først. :knegg:


#28

My sa for siden:

Jeg har inntrykk av at det er stor forskjell fra sted til sted. Min mor prøvde en gang, taklet det ikke, og fikk nytt forsøk med dormicum. Da hun lurte på om de snart skulle sette i gang kunne min søster, som fulgte henne, fortelle at undersøkelsen var ferdig. :knegg:

En venninne med sterk angst og klaustrofobi klarte ikke at de puttet noe i munnen hennes engang, hun fikk panikkangst bare de nærmet seg ansiktet hennes, etter at de hadde satt inn den greia som holder munnen åpen. Hun tryglet om å få beroligende, men det var ikke aktuelt, i tillegg opplevde hun at gastrologen himlet og sukket og stønnet over at hun var så "hysterisk". Hun har fortsatt ikke gjennomført undersøkelsen.


#29

Chablis sa for siden:

Han mente det var liten sjans for å finne noe på gastroskopi og var i grunnen mest opptatt av vekta mi.


#30

Chablis sa for siden:

Jeg prøvde , fikk den helt ned , ble tvangsholdtfast når jeg prøvde å si de måtte ta ut, først når jeg prøvde å dra den ut så slapp de.


#31

Blondie sa for siden:

Gurimalla. Et virkelig sjarmtroll der, altså. All sympati! :klemme:

Da er det vel på sin plass å nevne den legen som i fullt alvor sa til meg at han var sjokkert over nyheten om at jeg hadde cøliaki? "Jøss, jeg har aldri hørt om overvektige som har fått den diagnosen før".

:snill:


#32

star sa for siden:

Hvorfor kan ikke bedrifter opplyse om mailadressen de vil ha fakturaer til? :gaah:
Mange andre flotte adresser, men de vil jeg jo ikke ha. Og de fleste har en spesifikk en til fakturaer. Og nei, vi har ikke EHF. :mumle:


#33

Maverick sa for siden:

Dere burde ha EHF. :jupp:


#34

star sa for siden:

I know. Men det koster en formue i det systemet vi bruker. Vi skal bytte, men tror ikke det skjer med det første.


#35

Blånn sa for siden:

Da har jeg bedt vedkommende om å skrive ned alle arbeidsoppgaver og lage et årshjul før neste møte. Vi holder uansett på å se på diverse stillingsinstrukser her på jobben og jeg finner ikke noen for denne stillingen, så det er på tide. Da blir det også enklere å følge opp og veilede.

Så får vi se om det er plass til å sitte på vedkommendes kontor neste gang, eller om jeg må rydde meg en plass (er ikke kravstor - vil ha en stol og et bord eller noe til å sette iPad/tastatur så jeg kan ta notater under veis i møtet).

Når jeg har komplett oversikt over oppgaver kan deler av stillingen gjøres overtallig og vedkommende velge å søke 100 % jobb et annet sted, jobbe på to steder eller ha andre oppgaver på denne arbeidsplassen.


#36

Chablis sa for siden:

Skikkelig sjarmtroll ja, høres ut som den du var hos også var det. :himle:


#37

Isprinsessen sa for siden:

Slike hendelser burde vært meldt inn!


#38

frukt sa for siden:

Ikke gruff akkurat.
Blitt invitert i selskap, og de voksne blir prioritert over barna mine. Blir bare trist.


#39

Stompa sa for siden:

Jeg gruffer over folk på elsparkesykkel som ser ned på styret (mobilen?) i stedet for å følge med det som skjer foran dem. :mumle: Særlig når de plasserer seg midt på gangveien sånn at jeg på sykkel må hoppe av i tilfelle jeg blir truffet. :mumle: :mumle:


#40

Musemus sa for siden:

Folk (kollega) som skuler. Assa - vi er voksne, slutt med det. Er du sur på jobb så får du skjerpe deg.


#41

star sa for siden:

At det skal være så vanskelig å finne knestøtte til yngstemann.


#42

Lavender sa for siden:

At vi i Viken ikke engang kan ha en familie på besøk i hagen 17. Mai. Mer sukk enn gruff, jeg forstår hvorfor.


#43

Blondie sa for siden:

Jeg skulle inn og gruffe over at jeg ikke har noe familie å feire med på 17. mai. :sukk: Det er egentlig ikke fryktelig viktig, men det er en kjedelig påminner om hvor ensom og alene jeg har blitt.


#44

Lavender sa for siden:

Jeg ble påkjørt på vei hjem i fjor. Så og hørte ungjentene kom i full fart nedover bakken, to på en sparkesykkel. Fikk klikket ut en sko og holdt meg godt fast i sykkelen. Den lyden av metall er grusom. Men jeg var mest glad for at jentene var uskadd, pasasjerens hode var svært nær en fortauskant.
Til neste gang, ta bilde av sykkelens QR kode, ihvertfall på lånesyklene.


#45

Stompa sa for siden:

Han oppdaget meg i siste liten og svingte unna, så det ble ikke krasj. Jeg hadde jo sett han (flere hundre meter fri sikt), så jeg var uansett klar til å hoppe unna. Ingen lånesykler her i byen enda, så var nok en privat sykkel uten noe å identifisere den på. :nemlig:


#46

Anne C sa for siden:

Denne uka har vært tung synes jeg. Korona-tung. Er så lei av jeg vet ikke helt hva. Bare alt koronarelatert denne uka.


#47

millact sa for siden:

Jeg er også litt der. Jeg er jo introvert, men til og med jeg synes at livet begynner å bli vel ensformig nå. Jeg er hjemme på kjøkkenet og jobber, gjør husarbeid eller går tur. Det skjer ikke noe annet.


#48

kamp sa for siden:

Jeg er på psyk... på tvangsparagrafen


#49

Isprinsessen sa for siden:

QUOTE=kamp;5025823]Jeg er på psyk... på tvangsparagrafen[/QUOTE]

:klemme:


#50

annemede sa for siden:

:gaah:
Sånn, så kan jeg prøve å være konstruktiv igjen.


#51

frukt sa for siden:

Gah, vekstlyspæren jeg kjøpte på Plantasjen 14/4 sluttet å virke i dag, og jeg som alltid tar vare på kvitteringer, selv på Rema, finner fader ikke noen kvittering. Og selv om jeg er kundeklubbmedlem er den ikke på mine sider heller. Bare en annen fra samme dag.
Så typisk at den kvitteringen jeg faktisk trenger er borte.#53

venla sa for siden:

Den flinkeste kollegaen min har sagt opp :(


#54

Fintdethei! sa for siden:

Det er så kjipt. Favorittkollegaen min sluttet i fjor høst. Det er fortsatt kjipt. Har litt kontakt, men vedkommende var også en som kunne svare på så mye.


#55

My sa for siden:

Min avdelingsleder går av med pensjon til høsten. Det er nesten litt vanskelig å forholde seg til. Det ser dessuten ut til å bli vanskelig å få på plass en ny innen den tid.


#56

Blondie sa for siden:

Det er så fælt når gode kolleger blir borte. :sukk: Min klippe er langtidssyk og kommer mest trolig ikke tilbake igjen. Jeg har sørget i flere måneder.


#57

Input sa for siden:

Min også. Hun har bare vært lederen min siden november, men jeg gruer meg virkelig. Synes jeg burde fått ha denne gleden av å ha henne som leder litt lenger.


#58

star sa for siden:

Nettbutikken var tom for det vi egentlig kjøpte. Syns de kunne vært en smule raskere med å svare. Ventet pakken i posten i dag (bestilte torsdag). :mumle: :gaah:
Men vi får tilbud om noe bedre til samme pris.


#59

Blondie sa for siden:

Jeg har så sat*** vondt i kjeven! :gaah: Får ikke hvilt, ikke sovet, ikke ... noe. Det er bare vondt. :leppe:


#60

star sa for siden:

Gruffer over at jeg sitter og sipper over at noen legger opp. Den så jeg ikke komme.


#61

celebelen sa for siden:

Sjekk nettbanken. Det skal holde at du sannsynliggjør at du har kjøpt den der og da.


#62

Stompa sa for siden:

Folk som løper så tungt på tredemølla at dundringa ljomer i hele treningssenteret. :mumle:


#63

My sa for siden:

Uansett ingenting som slår overentusiastiske crossfit-instruktører som hyyyyyler så det ljomer i hele treningssenteret. :gaah:

#64

Floksa sa for siden:

Fikk jeg to digre sponplater over meg? Ja det gjorde jeg. Vi snakker type 3m*2m. Først felte den meg ved å treffe meg i bakhodet slik at jeg falt. Tok meg for med henda og slo dem, også fikk jeg platene over meg til slutt. Takk skal du faen meg ha!! Kjennes ut som jeg er kjørt over av en bil.
:gal:


#65

Millen sa for siden:

Oi, Floksa. Håper det går bra med deg. God bedring.

Jeg gruffer over frisørbesøk idag, første gang siden Norge stengte ned i fjor. Også ble jeg ikke dullet nok med. Dvs. Ingen hodemassasje ved vasking, ikke noe styling osv. Hun skulle tom sende meg ut med vått hår. Hun var billig da, men jeg går ikke tilbake dit nei.


#66

My sa for siden:

Trist nyhet om at kreftsyk kollega nå har gått bort. :sukk:


#67

star sa for siden:

Null respons fra behandler.


#68

Tjorven sa for siden:

Mens jeg bare lengter intenst på å få være på treningssenter. Straks 6 måneder siden sist. :mumle:


#69

My sa for siden:

Over et år siden sist jeg var der. Det er åpent, men jeg føler det er såpass ofte at treningssenter står på lista over steder man må være obs hvis man har vært, fordi en eller annen smittet person har vært der. Har funnet andre måter å trene på som jeg er greit fornøyd med, så jeg savner det ikke voldsomt. Jeg savner definitvt ikke hyledamene, og heller ikke den høye musikken fra gruppetimene som gjør det umulig å høre å egen musikk. Senteret jeg går på - eh, gikk på - er utformet som et amfi, der de har gruppetimer i kjelleren og styrkerom over, og det er åpent opp - en helt idiotisk løsning. Men det er et gammelt fabrikklokale så det er vel begrensede muligheter.

Jeg hadde kanskje lengtet mer intenst hvis jeg ikke hadde hatt muligheten.


#70

polarjenta sa for siden:

Jeg hadde akkurat roet meg med at sykehuset nok ikke hadde funnet noe skummelt på pappa, så tikker det inn en melding fra mamma om at sykehuset hadde ringt om at de hadde funnet en kul i halsen.:gaah:


#71

løve70 sa for siden:

Her har det, i løpet av det siste året, kun skjedd en gang at en smittet person har vært på samme senter som meg, så aldeles ikke nok til at det får meg til å holde meg borte. Det har stort sett vært åpent etter at de åpnet igjen i fjor sommer, men akkurat nå har de ikke lov til å ha gruppetimer.

Jeg savner virkelig det, men kan tross alt trene!


#72

celebelen sa for siden:

Så leit!


#73

Polyanna sa for siden:

Men det er overraskende få tilfeller med faktiske utbrudd på treningssentre, selv om det har vært noen.

Jeg tror det handler om ventilasjon, de har vel ganske kraftige anlegg.

Men jeg har heller ikke turd. Men jeg er heldig som kan løpe ut og har plass til å trene hjemme. Vi har til og med mølle. Skulle bare brukt den mer.... (Og har et par familiemedlemmer som dundrer noe helt utrolig på den når de løper...)


#74

Maverick sa for siden:

Akkurat det kan henge sammen med at treningssentrene generelt har svært god kontroll på hvem som er hvor til hvilken tid, så de faktisk kan gi informasjon om det hvis de har hatt en smittet innom.


#75

Blondie sa for siden:

Jeg er ikke i nærheten av å ha råd til å trene på treningssenter, en bekymring mindre i pandemitid. :knegg:


#76

My sa for siden:

Ja, det har ikke blitt noe utbrudd som jeg vet om, på grunn av disse besøkene. For min del tenker jeg mest på stresset, med beskjed om å være obs, bestille test, karantene e.l. Jeg gidder ikke, når jeg har andre muligheter. Og når jeg løper/går tur i skogen eller trener styrke hjemme så slipper jeg i det minste hylende gruppetimeledere. :knegg: Men kan hende jeg tar en tur litt etter hvert, for å få mer effektiv styrketrening.

#77

Stompa sa for siden:

Her i byen har det såvidt jeg vet ikke vært noe smitte knyttet til treningssenter. Jeg vet om én spinningtime der alle måtte i karantene pga en smittet deltaker, men ingen ble smittet. Så enn så lenge trener jeg med ro i sjelen. Særlig siden jeg er så heldig at jeg kan trene på dagtid når det er veldig lite folk – og siden det forhåpentligvis bidrar til kortere sykemelding.


#78

Polyanna sa for siden:

Ålesund og Bergen, er der jeg kommer på at det har vært faktiske utbrudd på senter. (Altså at smitten har skjedd der)


#79

Primrose sa for siden:

Bare ikke oppsøk «mykere yogastudio» i Revetal, de vil kun ha uvaksinerte kunder fordi vaksinerte kan smitte andre med neseblod, migrene, menstruasjonsforstyrrelser og dødfødsler. I kid you not. Jeg må slutte å henge på Facebook og holde meg til FP. :gaah:


#80

Input sa for siden:

Så her trengs et slags omvendt vaksinepass altså? :knegg:


#81

annemede sa for siden:

Jeg har gangsperr, og må gjøre noen øvelser.


#82

Kaija sa for siden:

Tannverk av en annen verden, og ikke time før neste fredag.
Regner med at jeg kommer glatt inn i sommerkjolene mine etter denne runden, for her blir det ikke tygd noe som helst annet enn smertestillende før tanna er fikset.


#83

Floksa sa for siden:

Jeg måtte jo søke dem opp. Og dette får jo en viss Kari til å framstå som helseekspert.....


#84

My sa for siden:

:grineler:

#85

Millen sa for siden:

:grineler:


#86

Malama sa for siden:

Det er en skole borte i USA som nekter vaksienrte lærere å komme på jobb, for de kan smitte elevene med vaksinen..... jahh... den veien ja!


#87

star sa for siden:

Jeg får ikke logga meg på terminalserveren. Jeg var jo søren meg på logga forrige dagen, men må er alt feil. :gal: Og hvis noe er feil så vet jeg ikke for mailen min får jeg jo heller ikke lest siden jeg må på serveren.


#88

Polyanna sa for siden:

At vi drøyer de endringene vi skal gjøre på skatten, slik at når vi blir forvirret, så er det hur lang tid som helst med venting på å komme gjennom for å finne ut av det.

Jeg skjønner ikke hvorfor, når jeg og mannen har helt lik formue etter at vi har fordelt alt riktig, så skal jeg betale masse formueskatt, men ikke han?


#89

Malama sa for siden:

At jeg ikke har makka meg til å levere inn den selvangivelsen som søren meg var RETT da den kom for over en mnd siden? Jeg kunne jo fått igjen pengene allerede! (Mannen skal betale mer i restskatt enn jeg skal få igjen, grunnet mye mindre rentefradrag enn forventet bl.a), ingen av oss betaler formuesskatt. vi har felles økonomi så vi gidder ikke flytte halvparten av rentene, skatteetaten flytter alltid nok av lånet til at jeg ikke får formuesskatt, fine greier

Men LEVERE? Nei det gjør jeg visst ikke. Ikke mannen heller, men han skal jo ikke få igjen noe da.

Ikke klipper jeg den stakkars fuchiaen så jeg 1)får en finere plante som ikke henger tynn og skranten nedover bokhylla og 2) får masse fine stiklinger, heller. Jeg SÅR ikke noe heller. Jeg eier ukke gjennomføringsevne rett og slett.

Også må jeg bruke hele helga på å snu huset på hode og lete gjennom en gang til etter en forsvunnet nøkkel. Som ikke bare kan erstattes, nei. Den må finnes.


#90

star sa for siden:

Hjalp å gruffe. Så nå sitter jeg med gørrkjedelige oppgaver.


#91

Tjorven sa for siden:

Dette er jo HELT GALSKAP. Finnes det virkelig sånne folk? Jeg måtte selvfølgelig svare noe i tråden. Slik idioti må ikke få stå ubesvart.


#92

Isprinsessen sa for siden:

Printe ut returlapp fra XXL, faens dritt. enten tar den hele a4 arket eller så kommer den med navn og diverse uttafor arket. og alt for liten plass til å tape den fast. Handler ikke derifra flere ganger.


#93

Polyanna sa for siden:

Hvis andre skulle gå i stå på skattemeldingen: Lever inn, vent, sjekk igjen. Det var bare systemet som hikket litt. Tok litt tid før det fikk tikket seg riktig, men jeg fikk nå redusert "penger tilbake" fra 24' til 14', så, det ble i hvert fall riktig, om ikke så lønnsomt. :knegg:

(Formueskatt fordi vi kom i skade for å kjøpe ei rønne av et hus i Oslo i 2004. :knegg: )


#94

Malama sa for siden:

Vi eier bare dette huset på Sula som vi kom til å kjøpe i 2011, og bor i enda (og definitivt snart burde gjøre de utbedringene vi tenkte på dengang...) så det gir nok ikke formuesskatt nei... Ikke enda. Hor lang nedbetaling har vi på det lånet tro, ferdig med 1/3? Eller? Kanskje vi burde gjøre noe der, ja


#95

polarjenta sa for siden:

Det er jo ikke sikkert du hadde fått pengene enda selv om du hadde levert. Jeg leverte med en gang og har ikke fått pengene enda. I fjor gjorde jeg det samme og jeg mener at det var i juni pengene kom.


#96

Malama sa for siden:

Sant nok, men det er HELT SIKKERT at jeg ikke kan ha fått dem enda når jeg enda ikke har levert... ;)


#97

Malama sa for siden:

Men med 24,92% inkl "det som hittil er reg på torsdag" så må vi jo bikke over 25% når vi får med resten av torsdag samt fredag? Altså på mandag når det oppdateres for fredagen


#98

Myria sa for siden:

:what: Jeg leste innlegget og tror ikke mine egne øyne. Er det 1. april? :skeptisk:#100

Syrinx sa for siden:

Jobbmailen min er deaktivert. Har snakket med brukerstøtte som fikk åpnet den, men det er kun mulig med utgående e-poster. (Forsåvidt fint med tom innboks, men det er noe med å kunne ha litt føling med hva som skjer og være litt oppdatert når jeg en dag kommer tilbake.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.