Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Sissel sa for siden:

God morgen! Eller god og god. Er svimmel og uvel i dag. Regner med at det er overgangsalderen som spiller meg et puss, har hatt det et par ganger i det siste. Er også nedstemt for tiden. Usikker på hva jeg skal foreta meg i den forbindelse. Ønsker ikke å begynne på Østrogentilskudd, men...


#3

millact sa for siden:

Sissel: Huff, høres ikke godt ut. Ta deg en tur til legen og sjekk litt?

Sol her i sør. Det er deilig.


#4

Eia sa for siden:

God morgen! Ventekarantenen er endelig over, og jeg er tilbake på jobb! :glis:


#5

Fintdethei! sa for siden:

På ingen måte sol i vest. 2 grader og sidelengs sludd. 4 timers teamsmøte snart. Etterfulgt av et nytt. Gud bedre som jeg gleder meg til å være tilstede på et møte med levende mennesker igjen.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Har ny hjemmekontorbukse på da. Fortjente det etter at tannlegen loppet meg for alle lommepengene mine i går.


#7

Frøy sa for siden:

God morgen, her er det grått og trist ute og jeg har startet dagen med å være effektiv på alt annet enn hjemmekontoret, vaskemaskin og tørketrommel går samt jeg har fått festet tråder på de nye sokkene mine. Så nå er det varme føtter i nye sokker på hjemmekontoret og det er på tide å stemple inn.


#8

Nenne sa for siden:

Her er det fortsatt vakkert vær, men merkbart kaldere og jeg er ikke sikker på at det å sitte ute i lunsjen vil være hyggelig. Men kanskje en liten tur ut?

Jeg håper jeg kan være mer effektiv i dag enn jeg har vært de siste dagene, det går litt på stumpene her nå.


#9

Hondacrv sa for siden:

No et ein rådyrfamilie frokost på jordet utenfor huset vårt. Det er så koselig!


#10

star sa for siden:

Grått og litt vått her.


#11

Tjorven sa for siden:

Jeg er så ineffektiv for tiden at det er rent pinlig. Men det fordi jeg har lite å gjøre, og da gjør jeg ikke det lille arbeidet jeg har engang.

Jeg vet at det blir en større oppgave neste uke, så jeg burde egentlig bare avspasere og strikke isteden. Jeg har nok plusstimer, men jeg får jeg liksom ikke helt til å gjøre det.


#12

star sa for siden:

Oida, jeg har valgt hjemlevering på en pakke. Det var en glipp. Får håpe guttungen våkner. :knegg:


#13

Timar sa for siden:

Jeg ligger fortsatt i senga med en kopp kaffe! :hjerter:

Jeg har jobbet enormt mye i det siste, men brått ble det roligere fra I går. Masse luft I kalenderen, jo! Må snart komme meg i dusjen da, men dette var en nydelig start på dagen.


#14

Tjorven sa for siden:

Og plutselig oppdager jeg at vi bare er to stykker på hjemmekontoret akkurat nå. Knerten har halv skoledag på skolen før lunsj i dag og snuppa fikk innkalling til en fagsamtale som skulle foregå fysisk på skolen. Det er så underlig stille her. :lykkelig:


#15

Blondie sa for siden:

Jeg skal delta på digitale forelesninger i hele dag, det er en utfordring for motivasjonen. Selve innholdet er kjempeinteressant og nyttig påfyll fordi jeg skal levere (nok en) stor oppgave i helga. Det er bare så krevende med skjermbasert aktivitet hele tiden.

I ettermiddag skal jeg på visning, det blir spennende.


#16

millact sa for siden:

Spennende med visning, Blondie. Kanskje dette er det rette?


#17

Addison sa for siden:

God morgen! Har vært i sving en stund allerede, større feilsituasjon i løsning jeg jobber med må håndteres, mye armer og bein, men det går seg til. Heldigvis ikke "vår feil", men vi må koordinere at det blir løst. Jaja, dagene flyr, solen skinner, hjemmekontor er som det er.


#18

Stompa sa for siden:

Jeg skal også på visning i ettermiddag. Blir spennende!


#19

annemede sa for siden:

Spennende med visning da Blondie og Stompa!


#20

Heilo sa for siden:

Visning er spennende. Kan informere om at mye kan forandre seg i livet på kort tid som følge av sånne. :nemlig:


#21

Blondie sa for siden:

Jeg har nok ikke de økonomiske musklene som kreves for å ta spontanvalg knyttet til eiendom, men det er nyttig å følge med. Om ikke annet får jeg litt innsikt i hva som kan være mulig på sikt.


#22

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg er på jobb. Går gjennom alle skolemeldingene sendt/mottatt vedrørende korona. Interessant tilbakeblikk.


#23

Heilo sa for siden:

Det høres lurt ut å orientere seg ja, Blondie. Ikke minst er det veldig avklarende ifht hva man vil og ikke vil ha å få vært på et par visninger synes jeg.


#24

Fersken sa for siden:

Jeg har nådd hjemmekontorets lavmål. Deltagelse på digitalt teammøte (uten video) liggende i senga. Under dyna. Med klær på.


#25

Frøy sa for siden:

Var kanskje ikke SÅ lurt å bruke lunsjen til å rydde i strikkehjørnet mitt i stedet for å spise. For nå spiser jeg S og det er ikke så lurt, må finne meg mat tenker jeg.


#26

Stompa sa for siden:

Det har vært så fin temperatur de siste dagene, så i dag feilberegnet jeg da jeg syklet til treningssenteret. Det var iskaldt uten hansker. :knegg:


#27

Input sa for siden:

Jeg gjorde samme tabben, Stompa. Sendte sønnen avgårde til uteskole i alt for lite klær også. Tydeligvis hadde Tjorven rett da hun sa at sola skulle forsvinne.

Bortsett fra at jeg ikke syklet til treningssenteret da. :sur:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.