Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du det ryddig og koselig på soverommet ditt?

Er det ryddig og koselig på soverommet ditt?

  • Ja, stort sett alltid
    55 stemmer
  • Ja, noen ganger
    17 stemmer
  • Nei, nesten aldri
    55 stemmer
  • Putevar
    8 stemmer
#1

Magica sa for siden:

Poll kommer. Utdyp gjerne! Vi har det i utgangspunktet ganske «fint» på soverommet (med potensiale), med lyse vegger, tapet, gardiner osv, men jeg føler ikke det er spesielt koselig der, og i tillegg så blir det ofte mye ROT og det hjelper jo ikke på koseligheta det heller. Og rot består ofte av klær som ikke kommer seg inn i skapet, men også litt annet dill som blir stående.

Soverommet vårt er et rom som aldri brukes til noe annet enn å sove i. Av og til tenker jeg det kunne blitt brukt mer hvis det var koseligere. Akkurat nå gidder jeg nesten ikke gå inn i klesskapet en gang fordi det er så rotete og støvete også på soverrommet.

Hvordan er det hjemme hos deg? Hva har du på soverommet? Vi har seng, garderobe og en skohylle, og en liten kommode.


#2

Blondie sa for siden:

Jeg har seng, skap, nattbord, godstolen og bokhylle. Jeg har malt soverommet i en mørk og lun grønnfarge, jeg trives veldig godt der. Det gjør også at jeg stort sett holder det ryddig, fordi jeg liker rommet.


#3

Filifjonka sa for siden:

Vi har ikke så stort soverom, men det er ryddig og har plass til stor seng,nattbord, to vegger med skyvedørsgarderobe og en bokhylle. Soverommet ble endel mindre med såpass mye skyvedørsgarderobe, men det ble veldig mye ryddigere enn da vi hadde tre frittstående skap der det ikke var nok plass. Da ble det fort rot både oppå og utenfor skapene.


#4

My sa for siden:

Nei. Rommet er lite, vi har stor seng, skyvedørsgarderobe til både mannen og meg, en kommode og en benk (med lagringsplass nedi). Mer er det ikke plass til, så det er uansett ikke egnet til oppholdsrom. Det er ikke engang plass til en stol.


#5

Lyppa sa for siden:

Jeg svarte nei, nesten aldri. Soverommet er i utgangspunktet veldig koselig, men det brukes pgså som lager til hundefôr og utemøbelputer. Så selv om det ligger pent stablet hadde det vært mye bedre uten..


#6

star sa for siden:

Ryddig, men vil ikke si det er koselig akkurat.
Har seng, skap, nattbord og et elfa stativ. Da er gjenstående plass 7*7 skritt.
Har det minste soverommet og en 1,50 seng.

Elfa stativet står i en krok som likevel ikke kan brukes til noe fornuftig (mellom enden av senga og skapet). Men den skal bort når jeg får rydda plass en annen plass.


#7

Neket sa for siden:

Har planer om det. :knegg: Men nei. Brukes bare til å sove i, har plass til seng og kommode. Mangler kommode, derav rotet. Men skal ta meg sammen og kjøpe en snart. Lover.


#8

frukt sa for siden:

Ja, stort sett. Jeg misliker rot og rydder ofte. Men det kan jo hope seg opp litt innimellom.


#9

Floksa sa for siden:

Der er det totalt kaos. Tidvis så jeg må streve for å nå senga. Digert rom som delvis brukes som lager :gal:


#10

Malama sa for siden:

Nei. Det var det en gang. Den dagen vi flytta inn ble senga satt inn der også sov vi der alle fire før vi neste dag pakket ut. Den dagen var rommet ryddig. Siden har det samlet seg opp mer og mer kaos. Jeg hadde det endte ryddig en gang for et par år siden men nå er det vel mer kaotisk enn noen gang


#11

Elise sa for siden:

Jeg svarte ja, men det er vel bare å innse at det er selvbedrag? :hehehe: Det er i utgangspunktet veldig koselig og fint, men det er vel ryddig kanskje bare en dag eller to per uke. Men så er det de klærne da, som bare havner på gulvet av seg selv. :sparke: Jeg tror faktisk jeg skal gå og rydde der nå. Glemmer det ofte ellers.


#12

Luftslottet sa for siden:

Ryddig, ja. Koselig, nei. Det er ikke plass til å henge noe der inne, så det bedrives bare soving og lignende der inne. :nemlig:


#13

Musemus sa for siden:

Det er ganske ryddig, kun seng, to nattbord og en kommode. (Full av sexleketøy, 6 svære skuffer. Neida.)

Rommet er lyst og fint og er malt i Minty Breeze, med de fineste Vipp-lampene over senga. Mannen syns det var råflott, jeg syns det var flott. :D


#14

Lhi-My sa for siden:

Ja, det er alltid ryddig og rent. Jeg orker ikke sove i et støvete rom. Det er forsåvidt stort nok til å kunne brukes til andre ting, men vi har alltid åpent vindu uansett utetemperatur (også når det er 20 minus) og vil ha rommet så kaldt som mulig. Det er ikke særlig koselig å være der med mindre man er under en tjukk, varm dundyne. Kanskje med unntak av de varmeste sommerdagene. Da er det til gjengjeld så varmt der at jeg heller sover ute.


#15

Retz sa for siden:

Det er veldig ryddig, men ikke spesielt koselig. Malt i en gråblå farge, Jotun Byge, og lyst gulv. Inneholder Pax-garderobe, seng og en liten metallhylle med lampe som fungerer som nattbord. Svarte plisségardiner. To Flos-lamper med dimming i taket. Jeg bare sover det, så det viktigste er at rommet er tilpasset til det.


#16

Blå sa for siden:

Ja. Vi hadde et upraktisk og ukoselig soverom inntil for to år siden, da vi endelig prioriterte oss selv og pusset det opp.

Nå har vi skyvedørsgarderobe, nytt tak, mosegrønne vegger og nyslipt gulv. Ettersom vi har plass til det og bare en stue så har vi satt inn to lenestoler og ett lite bord slik at vi kan sitte der om en av jentene har besøk.

Jeg blir fremdeles glad av å ha ett hyggelig soverom som jeg synes at det er helt greit å invitere folk inn på.


#17

frukt sa for siden:

Rommet mitt er veldig lite, 275 cm x 210 cm, og hvitmalt. Men jeg har masse bilder og barnetegninger på veggen noe som gjør det koselig for meg.
En fordel med å ha lite plass er at det blir ikke mye rot fordi det rett og slett ikke er plass til det. :humre:


#18

Katinka sa for siden:

Veldig glad i soverommet, sjøl om det ikke er spesielt nyoppussa.
Dobbeltseng med en haug med puter, to nattbord, skyvedørsgarderobe, lunt golv i tre, bokhylle som strekker seg langs den ene veggen med ei lyslenke under, samt knaggrekker på to av veggene. Rommet har to dører: Til gangen og til kontoret mitt. Jeg er en jevnlig rydder.


#19

Fjols sa for siden:

Ja, vi har det ganske koselig.
Nå har vi et skrivebord på rommet, hjemmekontoret til mannen, vi har ikke ekstra rom.


#20

Appelsin sa for siden:

Ja.
Jeg liker å legge meg i et rent og ryddig rom.
Det er koselig også, har bokhylle med bøker og noen fine ting i, og masse pynteputer.


#21

meisje sa for siden:

Vi bruker det minste soverommet, så det er lite plass til å rote på, noe som er en fordel i denne sammenhengen. Vi spanderte på oss ekstra luksus i form av kvalitetssengetøy og puter når vi gikk fra romslig til lite rom.


#22

zinatara sa for siden:

Jeg prøver, men soverommet vårt har en tendens til å bli der nyvaskede klær havner før de blir brettet. Så akkurat nå har jeg et lass av klær der. Vi pusset det opp for et års tid siden og det er veldig fint når det er ryddig og sengen er redd opp med sengeteppe og pynteputer. Så prøver å gjøre det jevnlig, men det skjer ikke hver dag.

Vi har seng, kommoder, nattbord og tv på rommet. Har garderobe med hengeplass i et annet rom.


#23

Malama sa for siden:

En eller annen gang når jeg har bre jobbet meg gjennom en del andre rom med høyere prioritet, så skal det bli ryddig igjen der inne, men det er ikke så stort at der er plass til sitteplass eller noe sånn. Det brukes til, vel det man kan bruke sengen til.


#24

Toffskij sa for siden:

Kan ikke akkurat påstå det, nei, det er nokså overfylt av greier som ikke har noe annet sted å bo, og det er ikke stort nok til at det er plass til f.eks. en stol.


#25

nolo sa for siden:

Ja, faktisk. Selv om jeg egentlig er en rotekopp, så er soverommet i grei orden. Muligens fordi jeg har et 'walk-in-closet' som definitivt ikke er ryddig eller koselig. :knegg:


#26

venla sa for siden:

Ryddig er det, for det er ikke plass til mer enn seng og skyvedørsgarderobe. Spesielt koselig er det ikke, men har en orkide og noen bilder.


#27

Einhyrningur sa for siden:

Nei, det er et evig kaos. :sukk:


#28

Elise sa for siden:

Takket være denne tråden fikk jeg meg et spark bak til å rydde soverommet. Det var jo gjort på 7 minutter, halvparten av klærne tilbake i skapet og halvparten til vask. :gal: Vi har nylig malt hele skyvedørsgarderoben i en fin mørk grønn, og byttet gardiner som matcher, og bak senga har vi et bilde som fyller hele bredden av senga og går opp til taket, som er fra en skog. Synd det ikke er plass til noe særlig mer enn senga og skyvedørsgarderoben, så det er ikke akkurat et sted vi henger sånn ellers.


#29

ingling sa for siden:

Akkurat nå er det litt rotete, men siden det også er kontoret mitt og har vært det over ett år, prøver jeg å rydde ganske ofte. Når det en gang slutter å være kontoret mitt tror jeg vi også skal prøve å få det litt hyggeligere, men det er ikke høyest på prioriteringslisten sånn som livet er akkurat nå. Helt greit, ikke veldig koselig.


#30

Fersken sa for siden:

Det har potensiale til å være koselig hadde det ikke vært for at klærne mine er litt overalt. :flau:


#31

Myria sa for siden:

Ja, det er alltid ryddig og koselig. Vi er fremdeles veldig fornøyde med oppussingen vi gjorde for noen år siden, det er lyst og innbydende. Av møbler er det en stor dobbeltseng, to nattbord, et stort klesskap, to bokhyller og et klatrestativ til kattene.


#32

Pasta sa for siden:

Det er et ganske stort rom på ca 17 kvm. Malt i en mørk gråblå farge og sorte lystette gardiner.
Stor rammemadrass, to nattbord, sminkebord, babyseng og stor skyvedørsgarderobe.
Koselig rom: joda. Rot: overhodet ikke, alt er på sin faste plass.
Men med vinduet åpent 24/7, så innbyr det ikke til et rom å oppholde seg i. Det er (stort sett :knegg: ) kun soving som foregår der.


#33

Hyacinth sa for siden:

Signerer alt, kanskje bortsett fra det med å sove ute.

Soverommet kunne trenge et malingsstrøk, det er 10 år siden sist. Men det er alltid ryddig og rent. Det er nokså stort og lyst, det har hvite vegger og to store vinduer, samt fin parkett. Vi har mye skapplass og to store Malm-kommoder. Senga er stor og ny, faktisk hele 200*210 cm. Nattbord på hver side. Lystette rullegardiner og gråbeige gardiner.

Jeg henger dynene ut vinduet og rister dem hver morgen og rer opp etter jeg har dusjet/spist frokost.

Det er deilig å sove der. :jupp: Men det er ikke et oppholdsrom. Vinduene er åpne døgnet rundt, året rundt.


#34

Magica sa for siden:

Det er deilig å sove på mitt rom også altså. :knegg: men jeg kunne nok hatt det mer koselig og ryddig. Nå har jeg en del tomatplanter i vinduskarmen og det gjør det jo faktisk litt mer hjemmekoselig.


#35

Malama sa for siden:

Hadde det vært gjort på 7 minutter skulle jeg gjort det. Vårt rom snakker vi nok mer 7 dager. Feriedager. Det er lageret over alle lager, med sekker og esker og kasser og poser og... ja. Vi bor i et kaoshus da, det er ikke som om det er gjort på 10 minutter å rydde badet heller. Eller rydde av spisebordet, den halvparten vi ikke spiser på.


#36

Karamell sa for siden:

Nei, rommet er lite og den ene veggen med tre skap er alt for lite til klærne våre (mest mine). Det er ett smalt nattbord på min side, men hadde nok vært mulig med ett til i en annen vinkel på den andre siden. Men den siden er nå opptatt av et strykebrett, som er fullt av klær ... Min side har en del knakker med masse skjerf of cardigans. Nevnte jeg at jeg har for lite plass i skapet. Derav er det også klær i en kurv. Og på en puff, der de for skitne for skapet, men for rene for skapet ligger.

Når barna flytter ut får vi nok skapplass. :knegg: Men ikke større rom, vi har det største.


#37

Anne C sa for siden:

Soverommet vårt er lyst og fint og stort. Jeg har plass til yogamatte der, og trenigsgreier. Mannen har en rotete krok, men eller er alt av rotete klær i skyvedørsgarderoben. Der er det IKKE ryddig.


#38

Che sa for siden:

Det har potensial til å være ganske koselig - ikke sånn "sitte og lese i godstolen-koselig", men det er lunt og godt - Vi bor i hus fra 80-tallet og har ubrukelige 80-tallsskap - dette har medført tre kommoder for å ha plass til ymse - Vi ender opp med å ha alt mulig rart liggende oppå de kommodene. Nå sover jo jeg på loftet (snorkeboden)- som er husets triveligste rom, så MITT soverom er fint - men det er jo egentlig gjesterommet.


#39

Hyacinth sa for siden:

Vi har ingenting annet enn klær på soverommet, så andre ting kan ikke rote... Det eneste vi tar med oss inn døra der er vannglass, bok og håndkrem. Og det ligger i nattbordskuffen.


#40

Hondacrv sa for siden:

Rot rot rot. Klede på gulvet og over ein stol, leste og uleste bøker og så har eg høyrt at det skal vere bra å ikkje re opp senga :knegg:


#41

Strå sa for siden:

Jeg har det stort sett alltid ryddig på soverommet. Fram til vi mellomflyttet var rommet på 13 kvm med skråtak. Det inneholdt det dobbeltseng, en skyvedørsgarderobe, et klesskap, en kommode, to nattbord og en regnbue malt i skråtaket. I mellomblet er det et mindre soverom, men fortsatt ryddig og ganske koselig. Det kommer til å bli koselig i nyhuset er planen. Jeg pleier å spise frokost i senga.


#42

Ruslebiffen sa for siden:

Vi har det ryddig og rent på soverommet (stort sett), men det ser ikke ut sånn ellers, siden vi ikke har klart å prioritere å pusse det opp. Jeg tror ikke det er gjort noe med rommet siden starten av 80-tallet. F.eks så har jeg nå i seks år brukt klesstativ til klærne mine fordi vi ikke gidder sette opp klesskap før vi pusser opp.... og gardinene er fortsatt av det svært midlertidige slaget. :gal:


#43

IzziCreo sa for siden:

Nei, dessverre. Blir delvis brukt som lager, og jeg gleder meg sååå til jeg får anledning til å fikse det. Masse skapplass, men skyvedørsgarderoben er overfylt og vi kan sikkert kvitte oss med halvparten av innholdet :gal: På hytta er det strøkent, og vi elsker å tilbringe tiden der. Ønsker absolutt å ha det slik hjemme også.


#44

Sissel sa for siden:

Ryddig ja (hvis man ikke kikker i klesskapet...) Koselig - tja. Der har vi litt å gå på.


#45

Storm sa for siden:

Alltid. Klarer ikke å sove i rot.


#46

millact sa for siden:

Nei, ikke så koselig. Det kunne med fordel vært malt i en lunere farge? Nå er det hvitt (etter forrige eier), men jeg har fått satt inn en fin rekke laubærgrønne pax skap, så det kommer seg. Ellers har jeg to nattbord, en bitteliten kommode og en dobbeltseng. Tenker å kjøpe ny seng snart, Ikea, i mørk grått. Det vil nok hjelpe litt. Rer sjeldent opp sengen i hverdagen, så sengeteppet ligger ofte på gulvet, gjerne sammen med noe klær som skal legges vekk. Det er ellers ikke rotete der.


#47

Eia sa for siden:

Nei, til det er det for mye rot. Jeg drømmer om å dele av til walk in-closet, og kjøpe skapseng, slik at rommet kan brukes til oppholdsrom også.

Vi har dog kommet til at det ikke er såå lenge til ungene flytter ut, og da kan vi bytte soverom og føre det vi har nå tilbake til den TV-stua det en gang var.


#48

liefje sa for siden:

Soverommet er både pent og ryddig, men i og med at jeg aldri gidder å re opp fint, bortsett fra ved sengetøyskifting, ser det likevel rotete ut. Vi har innebygde klesskap som «rammer inn» sengen og også har et sminkebord med speil innebygd. Sitter aldri der for å sminke meg men det pynter opp.


#49

Anda sa for siden:

Soverommet er nokså rent og ryddig, og inneholder seng, nattbord, garderobeskap, kommoder og knaggrekke til "midlertidig tøy" - dere vet det som ikke er helt rent og dermed ikke skal inn i skap/skuffer, men ikke skittent nok til å forsvare en vask.

Vi har plass til lenestol og bokhylle, men jeg er heldig nok til ikke å trenge å bruke soverommet som oppholdsrom. "Koselig" blir derfor litt fjernt for meg - jeg leser på senga der, sover der, oppbevarer klær der og bedriver ellers passe få aktiviteter der.


#50

Tjorven sa for siden:

Det er ganske ryddig hjemme hos oss på generell basis, men vi har litt for liten plass på soverommet vårt utover klesskapene. Så både mannen min og jeg har "hauger" med sånn medium brukte klær som bare ligger der.

Ja, ja. Det er uansett mørkt når vi sover og ellers er vi lite på soverommet vårt. Det er sikkert derfor vi tillater oss å ha det sånn akkurat der.


#51

Chanett sa for siden:

Min side er ryddig og koselig. Mannens er rotete. Sukk


#52

Nenne sa for siden:

Ja, forholdsvis ryddig. Vi tok det også i den store korona-ryddesjauen på våren i fjor. Så nattbordene kneler ikke lengre, men har ei bok, en pakke papirlommetørklær og en iPad eller noe sånt, ikke 14 bøker, diverse papirer, pass og småpenger i åtte forskjellige valuta som vi hadde før. Sånn ca.

Det synlige rotet vi har nå består av klær som kan brukes om igjen som ligger på de små kistene ved fotenden av senga. Det er oppi dem at rotet ligger. :humre:


#53

Anne C sa for siden:

Vi er litt utpregede rotehoder, og har for mye ting over alt. Men soverommet har vi ikke stappet så mye inn på.


#54

Hyacinth sa for siden:

Nei, hva skal man nå vel med småpenger i åtte forskjellige valuta... :sukk:


#55

-ea- sa for siden:

Mitt rom er ryddig fordi det ikke er plass til rot. Seng fra vegg til vegg, et klesskap, og akkurat plass til en krakk som nattbord mellom senga og skapet. En knaggrekke og en metallkurv på gulvet foran senga, til å slenge brukte klær i.
Malte et par vegger mørkegrønne ifjor, og nå når den lyse tida er kommet tilbake er den fargen enormt fin å se på når det kommer sidelys inn fra vinduet om morran. Måtte ligge litt ekstra å beundre det her om dagen.

Ihvertfall fint å ha ett ryddig rom i leiligheta. :humre:


#56

Blå sa for siden:

Altså, vi har også nattbord full av bøker og vannglass. Og det ligger noen klær som kan brukes om igjen .

Jeg definerer det som ryddig dersom rotet er noe overflatisk som man kan bli kvitt på fem minutter ved behov.


#57

Hyacinth sa for siden:

Vi valgte bevisst nattbord med skuffer. :knegg:

(Det er bare nødvendige ting som ligger der da, men det er mye småtteri som jeg ikke vil ha oppå nattbordet på permanent basis.)


#58

Madicken sa for siden:

Det er alltid ryddig der, men så inneholder det også kun en stor seng, en puff, to nattbord og to klesskap. Det er utgang til en liten veranda som brukes til lufting av sengetøy. Det kunne sikkert vært koseligere/finere på rommet, men vi trives best med å ikke har for mye dill på et soverom.


#59

Matilda sa for siden:

Mnjæ. Jeg trur nei. Det har egentlig grei nok størrelse, vi har seng og nattbord, klesskap langs veggen midt imot, dobbel Malm-kommode langs en vegg og vindu og dør til luftebalkong på en vegg. Det pleier ikke ligge så mye rot utover, det ligger bøker på nattbordene og står et par vaser framme til pynt, men siden vi har pressa inn en ekstra madrass på golvet og det ligger sengetøy klart oppå kommoden, så blir det ganske fullt likevel. Tørker dessuten støv litt for sjelden. Jeg rer opp de morgenene jeg har fri og ofte de kveldene jeg legger ungene, for vi liker å sitte å lese i senga, og så hender det jeg gjemmer meg der med gitaren, men det er jo ikke akkurat ment å være et oppholdsrom.


#60

Mex sa for siden:

Ryddig ja. Koselig.. nah. Kan vel ikke påstå at det er så veldig koselig, men har ikke helt sett behovet for at det skal være det egentlig. Det er et sted for søvn og sengehygge :hehey: . Bruk utover det har jeg ikke sett behov for.


#61

Høns sa for siden:

Selvsagt! Minirom. Alltid ryddig og koselig!


#62

Pelle sa for siden:

Rotete. Det er ganske lite med skråtak, man kan akkurat så vidt gå rundt sengen. Vi har 128 kvm, og lite lagring. Både loft og kneloft har inngang fra soverommet (dermed mellomlagres mye), gaver til barna skal legges der (kan jo ikke akkurat ligge i stue og kjellerstue der de er), ubrettede klær osv. Har tv der, og i og med at vi ikke har ørten rom, så blir det likevel brukt en del til opphold. Jeg fniser derfor alltid av interiørtips a la: "sett en liten benk i enden av sengen, det gir god romfølelse".


#63

Bloppy sa for siden:

Vi har et digert soverom med vegg-til-vegg teppe(dessverre!). Det er ikke spesielt koselig tror jeg. Men vi prøver å ha det relativt ryddig. Det hender dog det hoper seg litt opp med medium brukte klær og rene klær på den "boks-tingen" vi har i hele fotenden av sengen. En slags forlengelse av sengen med oppbevaring oppi.

Vi har fine gardiner i vinduene, fine nye skap med lys, nattbord med liten heklet brikke og lampe på hver side av sengen. Men det forbanna teppet ødelegger så innmari.
Og det er ikke spesielt gammelt heller altså. Jeg kan ikke forstå for alt i verden hvorfor svigers gikk for å bytte det ut for noen år tilbake. Altså, da det teppet som lå der måtte ut, så valgte de altså å legge nytt teppe. Helt lyst! Idiotisk! Mulig jeg går for å endre det når jeg snart får en arv. Blæh!


#64

mina sa for siden:

Verken ryddig eller koselig :knegg: Men jeg sover godt der likevel :nikker:


#65

Kanutte sa for siden:

Jeg svarte "putevar". Rommet er litt for lite for annet enn å sove i, med diger dobbelseng, skyvedørsgarderobe og kommode. På toppen av kommoden har jeg alle smykkene mine, og hudpleieprodukter/ parfymer jeg gleder meg til å bruke. Men vi har ennå sengevandrere, så oppå alle diamantene, gullet og sølvet havner det gjerne et pledd, tegneserier, noen småleker, bøker og et kosedyr eller to. Så ja, sikkert koselig for alle i familien, bortsett fra meg (som ønsker meg luft, lingardiner og minimalistisk stil). Vi sover alle godt der, da.


#66

Lille meg sa for siden:

:knegg: Romfølelse, eller skadet stortå på vei mot badet. Selvsagt ikke selvopplevd på noe vis. :lyve:


#67

Taien sa for siden:

Nei! Så definitivt nei!
Vi har et stort soverom med kingsize seng, komoder, høyskap til sengetøy og kommode til mannens klær. (:knegg: Jeg har mesteparten av klesrommet nemlig...)
Vi hadde hatt danseplass på gulvet, hadde det ikke vært for poser, puter, klær på avveie og annet rot... Jeg tar et skippertak inn i mellom, neste skippertak blir på lørdag. :sukk:


#68

Stellebord sa for siden:

Ryddig, men ikke koselig.


#69

Syrinx sa for siden:

Nei, helsike som jeg hater det soverommet.

Da vi flyttet inn ble ikke soverommet prioritert, vi bare malte over blomstertapeten for å få det "levelig".

Rommet har skråtak, så det er jo fader ikke plass til skikkelige skap. Med andre ord hummer og kanari-løsninger, og litt lagring av fuglene-vet-hva i tillegg.

Jeg drømmer om et fint soverom, men vet i så fall ikke helt når jeg skal orke å ta fatt i det prosjektet det blir å pusse opp og organisere rommet.


#70

Robyn sa for siden:

Ja, det er det stort sett alltid. Og nå som jeg er alene har jeg masse skapplass også og ingen som slenger fra seg klær her og der.
Har stort soverom og har forsøkt å lage litt sånn hotell-følelse der inne.


#71

Drømmedama sa for siden:

Ja! Jeg er rotete og tidvis lat, men jeg prioriterer alltid soverommet. Strøkent og pent soverom mens huset ellers kan flyte litt. Vaskerommet mitt ser bomba ut, men jeg har gjerne blomster i vase på den gamlebkommoden på soverommet. Masse puter, pent sengetøy, semgegavl og duftlys. Vi har god plass i skapene der, for alle klærne mine er på walkinet(som er det gamle lille babyrommet).


#72

Nextlife sa for siden:

I slike tråder kan jeg egentlig bare sitere det Hyacinth skriver, vi er visst kliss lik på dette området. :knegg:

Soverommet er alltid ryddig, rent og hyggelig. Foruten seng har vi kun en liten teakkommode og mannens klesskap, og det skjer ikke at det slenger skitne eller rene klær eller noe annet der.

Sengetøy rister hver morgen, og utenfor pollensesongen henges de til lufting når vi kommer hjem fra jobb. Sengetøyskift og støvsuging en gang i uka.

På soverommet har vi lite pynt, men de få elementene som er der gir trivsel.


#73

Hyacinth sa for siden:

Jeg elsker når jeg en sjelden gang møter likesinnede! :elsker:


#74

Hyacinth sa for siden:

Når det er sagt, er soverommet det rommet i huset som blir støvete først. Dyner genererer utrolig mye støv. Støvsuger to ganger i uka. Ville helst gjort det oftere, men det skjer ikke.


#75

millact sa for siden:

Ja, det var jo ikke så mange av dere her inne som hadde det så koselig og ryddig.:eek:


#76

Robyn sa for siden:

Jeg har robotstøvsuger og den støvsuger for meg flere ganger i uka. :elsker:
Har vegghengte nattbord og seng som har føtter, så støvsugeren kommer til hele rommet. Det er så nydelig. :lykkelig:


#77

Elisabet sa for siden:

Etter inspirasjon av denne overskriften i går, så ja nå har jeg ryddig og koselig soverom igjen. :D Vi pusset opp hele soverommet i fjor høst, så det ser faktisk ut som et skikkelig flott hotellrom nå og masse skapplass. Så ingen grunn for at klær skal ligge slengende rundt der inne nå. Har et par bokser/skuffer i sengegavelen som jeg kan putte ymse småting også nattbord, sånn at smårot ikke trengs å synes.


#78

Magica sa for siden:

Ja, jeg har rydda litt jeg også nå. DVS bedt mannen flytte klærne sine inn i skapet... :knegg: burde sikkert støvsugd og pimpa det litt mer men men.

Ser at vi deler oss ganske i to her, de som har det ryddig og de som har det rotete. Lite midt på. Spørs om vi hadde fått samme resultat hvis vi spurte om "hele huset/leiligheten" eller andre enkelt-rom? :)


#79

Turte sa for siden:

Bare rot, fungerer litt som bod også. Lukker øynene og hopper opp i senga ved leggetid.


#80

Unicorn sa for siden:

Det er rotete, men nå ble jeg inspirert til å få orden der!


#81

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg er hysterisk på rot på soverommet. Der er det null rot, knapt inventar. Så ryddig at en overnattingsgjest en gang klaget, han fant ikke roen fordi han følte han rotet det til ved sin blotte eksistens. :knegg:


#82

rine sa for siden:

Ja, soverommet er kanskje det rommet som er mest ryddig. :gruble: Jeg hater å sove på støvete rom, det vil si, jeg reagerer (fysisk, ikke psykisk :knegg: ) på gammelt støv i sengetøy og på møbler. Det gjør at jeg tørker støv og støvsuger på soverommet relativt ofte, omtrent en gang i uken. Samtidig rydder jeg bort tøy som slenger og lufter eller skifter sengetøy. Vi har et lite soverom, og har klesskapet i boden ved siden av soverommet. Inne på selve rommet er det bare seng, to nattbord og en liten benk der det ligger en del halvrent tøy. Benken kan være rotete, resten av rommet er stort sett ganske ryddig.


#83

Synnemor sa for siden:

Jeg har nettopp pusset opp soverommet mitt (eller malt og endret litt på møbleringa, huset mitt er nesten nytt). Jeg har valgt å møblere sparsomt, orker ikke et soverom fullt av alt mulig stæsj og rot. Har stor seng (180 bred) med pent sengetøy, nye hotellputer og pynteputer som matcher fargen på veggene. To nattbord fra Montana er bestilt og oppå der skal det stå en Panthella-lampe på hver. Den ene har jeg allerede fått, den andre er bestilt. Ellers har jeg kun et enkelt klesstativ fra Hay i et hjørne der lange strikkejakker henger. Alle andre klær befinner seg i walkincloset’et utenom treningsklærne som jeg har i en kommode på vaskerommet. Tidligere sto treningsklærkommoden på soverommet, men da jeg pussa opp røyk den ut. Malte kommoden høyglanset hvit så den står i stil med skapet på vaskerommet.

Soverommet mitt er blitt en deilig og delikat oase og jeg sover veldig godt der nå som jeg har fått det så fint. Var helt greit før også med hvite vegger (+ en veldig mørk blå), men den grønnfargen jeg har nå gir meg virkelig ro i sjela. Elsker soverommet mitt!


#84

Syrinx sa for siden:

Opp med denne, for nå skal det prosjekt i gang her. Kjedelig for dere om jeg tegner og forklarer i detalj, men pga skråtak er det bare mannen som har klesskap og mine klær er i trådkurver og kommoder. Nå skal mine klær ut, oppbevaring skal ordnes i trapperommet. Tak (furu) og vegger (stygg, overmalt tapet) skal males og jeg har jaggu foreslått at vi investerer i ny seng også.


#85

amo sa for siden:

Stort sett ryddig. Vi rer sengen pent hver dag, iallefall veldig sjelden det ikke blir gjort.


#86

Serafin sa for siden:

Nop. Jeg har alltid en plan om det, og det skal være fint mulig, men det ender med at plassen foran klesskapene (som ikke er i bruk til klær, men sengetøy etc) blir lagringsplass for alt jeg vil ha unna resten i huset. Også går jeg og irriterer meg over det en stund, før jeg tar en runde og får det strøkent, men så skjer det samme igjen etter en stund, hehe.


#87

Heiko sa for siden:

Nå ble jeg glad for at noen dro frem denne tråden igjen. For jeg kommer jevnlig PÅ[b][/b] denne kommentaren til Pepper, og ler godt. :elsker:


#88

Blondie sa for siden:

:lol:

Kjæresten min har nå blitt oppdratt til at det skal være ryddig på soverommet, han var helt sjokkert over konseptet. Han ryddet da jeg nektet å være der. :knegg:


#89

Strå sa for siden:

Det høres ut som en klar forbedring. Er det mulig å få til en hylle eller tre for enkelte ting det kan være greit å ha nær senga? Jeg tenker på lesestoff, briller, vannflaske o.l.


#90

Syrinx sa for siden:

Har nattbord og de skal få bli værende. Mannen har to klesskap der inne, de får også bli siden de kan plasseres på fornuftig vis.

Irriterende at rommet er så stort og likevel totalt umulig å møblere på vettugt vis pga skråtak.


#91

Fersken sa for siden:

TMI. :lalala:


#92

Maverick sa for siden:

:hehey: Såpass?


#93

frukt sa for siden:

Hver sin lyst. :ja:


#94

Pelen sa for siden:

Og at hun LER i tillegg. Jeg pleier i hvert fall ikke å le akkurat da. :humre:

#95

Heiko sa for siden:

Nå lo jeg enda mer! Er det mulig. :latter:


#96

Pamina sa for siden:

Jeg blir letta når jeg ser jeg er i godt selskap med de som svarer nei. Knegger godt av Peppers kommentar og påfølgende diskusjon :knegg:


#97

Malama sa for siden:

Dette er definitivt fortsatt sant, det er vel reelt sett bare enda mer kaotisk for hver gang jeg skriver ;) Men jeg finner senga, og sover godt, og har en langsiktgi plan om å engang rydde ut alle kassene med barneklær i ulike størrelser, og derved se hva annet som skjuler seg der :) (En pulk vet jeg, den skal ut av huset når snøen kommer, senest, og diverse annet)


#98

Magica sa for siden:

Har du en PULK på soverommet? :D


#99

Appelsin sa for siden:

Pulk :lol:

Lo av det andre også :fnise:


#100

kamp sa for siden:

For å si det sånn..

Jeg poster ikke bilde av mitt soverom her.

Det er ikke at jeg ikke ønsker at det skal være ryddig, det er bare at det rydder seg ikke av seg selv..


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.