Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken radio trenger vi

#1

tink sa for siden:

Vi er radioløse etter at den første DAB-radioen tok kvelden. På samme tid har de gode gamle infinity høyttalerne takket for seg, så nå hører vi radio enten gjennom TV, lyd på feil sted når man jobber på kjøkkenet eller andre steder og man på trykke på to fjernkontroller... Eller fra telefon med strømmet til lillesøster lydboks via BT. Dårlig lyd og alle meldinger som tikker inn forstyrrer sendingen.

Jeg vil ha en radio hvor jeg kan trykke på en knapp for å slå på, velge mellom ulike kanaler, som er bærbar, en fordel med trådløs uten at det er et absolutt krav OG som har helt ok lyd. Får man det for under 2000,- nu til dags?

Det er selvsagt helt ok om den kan ta imot BT fra telefon for å sende musikk eller podcast, men det er heller ikke et krav.

Har noen andre kjøpt radio den siste tiden og har noen an- eller avbefalinger?#3

tink sa for siden:

Takk for tips til Appelsin!
Veldig lurt at den kan skaffes i butikk, ettersom selve dagen er i morgen.

Nå ser jeg til min forskrekkelse at det skulle vært et spørsmålstegn i tittelen...


#4

Neket sa for siden:

Jeg slår et slag for Sonos One jeg. Har påknapp, men ikke kanalvelger. Man kan snakke til den, og si skru på NRK P1 f eks. Kan strømme fra tlf uten at meldinger/telefoner forstyrrer. Kan også spille direkte fra Spotify for eksempel.

Vi har denne på flere rom:

www.elkjop.no/product/lyd-hi-fi/hoyttalere/48619/sonos-one-sl-hoyttaler-sort

Ser det er en andregenerasjon også til et par hundrelapper mer, aner ikke hva forskjellen er. Den har ledning, jeg tror de har en oppladbar variant også, den er dyrere.


#5

-ea- sa for siden:

Jeg ønsker meg det samme som tink, en radio som kan brukes uavhengig av telefon.
Noen som har Exibel- eller andre radioer fra Clas Ohlson?


#6

Mex sa for siden:

Jeg er også veldig glad i Sonosene våre. Vi har en Move, uten ledning som vi bruker mye når vi sitter ute på verandaen, og så har vi en på kjøkkenet og en i stua. Den er satt opp med Google, sånn at man kan prate til den. Om man ikke vil det, så har den av og på, og husker da siste radiokanalen man har hørt på. App på tlf for å endre.#8

Matilda sa for siden:

Jepp. Jeg har denne i drivhuset om sommeren, og er godt fornøyd. Funker like fint som den tre ganger så dyre radioen vi har på kjøkkenet, og så kan man koble til mobil med Bluetooth eller kabel om man ønsker.


#9

Hyacinth sa for siden:

Jeg kjøpte Sonos One da radioen vår tok kvelden. Kunne ikke vært mer fornøyd! Og jeg var skeptisk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.