Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Blondie sa for siden:

Jeg skriver studieoppgave og har vært våken en stund. Lassevis av kaffe og utsikter til litt sosialisering i kveld, gjør meg mer effektiv.


#3

millact sa for siden:

Sol og lørdag. Skal på skolen og få tatt koronatest nr 2 på yngstemann.


#4

Blånn sa for siden:

God morgen! Minsten er på marsjseminar med korpset. Kohorten hans hadde oppmøte kl. 8.45. De er 9 i kohorten og øver bare ute.


#5

Hondacrv sa for siden:

Tittei! Sola skin og vinden tar seg opp. Dei hadde MASSE deilig grillmat på Kiwi i går, men ein kan ikkje grille når det er iskaldt ute og 10 i vind. Det irriterer meg veldig faktisk :knegg:
Men lørdag er bra, da.


#6

millact sa for siden:

Vindfritt her, deilig. Test to tatt. Rart å være på skolen en lørdag.

Huset må ryddes, kan ikke vente mer.


#7

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Jeg og storebror har akkurat vært inne hos lillebror og sunget bursdagssang. Som den typiske nyslåtte tenåringen valgte han å sove videre.:knegg:

Planen for dagen er å gå ut å spise og ellers bare slappe av. Bursdagsfeiring med familien blir i morgen, siden onkelen og tanta er borte i dag.


#8

Timar sa for siden:

Jeg hadde sett fram til ei rolig helg med sol, men blir smått sur av at sola fortsatt har følge med mye vind. Jaja, rolig helg trengs ihvertfall.


#9

Frøy sa for siden:

Vindstille i solkroken min, så her blir jeg sittende med strikketøyet i dag tenker jeg. Viktig å fylle på med D-vitamin.


#10

millact sa for siden:

Gratulerer med tenåring, Polarjenta!


#11

star sa for siden:

Gratulerer til tenåringen, polarjenta. :ballonger:

Yngste har bestekompisen på besøk.
Jeg skal trosse vinden og gå på butikken.


#12

Fintdethei! sa for siden:

Her har de også meldt sol fra skyfri himmel hele helgen. Vel, så langt lyger de så det renner av de. Overskyet og pissekaldt.


#13

ingling sa for siden:

Jeg har hatt rolig lørdag, litt jobbing men mest kos og litt praktisk. Og så har jeg vært på kjøretur helt aleine til koselig FPer, og fått med meg planter og knoller og poteter. Sånt blir man glad av! Eldste har overnattingsbesøk, så her blir det vel liv til langt på natt. :humre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.