Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor bestille (sol)screens til vindu?

#1

Høns sa for siden:

Noen som har tips til hvor man bør bestille (sol)screens til vindu. Må skjerme godt for sol og varme og helst ikke koste det hvite ut av øynene. Manuell betjening, ikke motor. Hvem har grei kvalitet og god pris? Og er det noen man bør styre unna?


#2

Elise sa for siden:

Vi brukte fasadeprodukter. Fornøyd. Kosta litt, da, men tror ikke man får de så rimelig uansett. Tror vi betalte 20 for begge vinduene i stua, de er kanskje 1,5-2 m brede.


#3

Engasjert sa for siden:

Vi brukte Markisemannen. De hadde best pris, men var også de eneste som kunne tilby screens på vippevinduer, der vi både kunne ha åpent vindu og screens nede.


#4

Elise sa for siden:

Vi kan også det. :jupp:


#5

Engasjert sa for siden:

Korrigering; de eneste av de vi hadde her på befaring, som kunne tilby det :)

Vi synes det er viktig å både kunne få inn frisk luft fra åpent vindu, og skjerme vinduet for varme. Det var det ikke alle tilbyderne som skjønte.

Forøvrig; screens er bare så verdt prisen. Varmen i rommet senkes umiddelbart når de går ned.


#6

banana sa for siden:

Etter ti år med umulig inneklima om sommeren har vi betalt det hvite ut av øynene (for å sitere hovedinnlegget) for å få screens på 2 store og 4 små vinduer. Og det er verdt hver kroner - jeg hadde betalt det dobbelte om jeg måtte. Fra å ikke kunne leve inne til behagelig innetemperatur - forskjellen er så utrolig stor at jeg ikke har ord.

  • aner ikke hvor du kan bestille det der du bor - vi brukte et lokalt firma *

#7

Marla Singer sa for siden:

Vi er også fornøyd med Fasadeprodukter.


#8

Mex sa for siden:

Vi kjøpte hos Fasadeprodukter. Kjøpte når de hadde salg. Det ble likevel en ganske så kostbar affære. Men angrer ikke et sekund! Det er gull verdt! :)


#9

Ellisiv sa for siden:

Forøvrig; screens er bare så verdt prisen. Varmen i rommet senkes umiddelbart når de går ned.[/QUOTE]

Veldig enig. Vi bygde ut for noen år siden, og har flotte høye panoramavinduer mot sørvest. Det er så stilig at! Men varmt! :eek: Vi bodde jo i et drivhus hele sommerhalvåret. Og nei, det nytter ikke med noe på innsiden, for da er varmen allerede inne.

Så anbefaler i søkk og kav, selv om det koster litt. (mye)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.