Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pen kontorstol til å ha i stue?

#1

Høns sa for siden:

Med hjemmekontor som kommer til å bli vedvarende semipermanent kommer behovet for å få en god arbeidsplass. Den ene plassen blir i stuen, og vi ønsker å ha en kontorstol her som er pen/stilig og som kan gli inn uten å se kontoraktig ut. Stolen skal til vanlig stå ved spisebordet. Noen som har tips til hvilken type stol vi kan kjøpe?
#4

Høns sa for siden:

Denne har vi i dag, rosa med armlener. Den er i stuen i dag, men bor egentlig i kjellerstuen. Uten armlener er det lettere å den ved bordet, men mannen vil ikke skru de av...


#5

Heilo sa for siden:

Jeg sitter på en av spisebordstolene, og synes at det fungerer bedre enn mange kontorstoler. Skikkelig gode kontorstoler må være gigantiske, og jeg synes sjelden de er pene.

Jeg har sett reklame for en slags multi-purpose kontorstol som kan brukes på mange ulike måter avhengig av hvordan man bretter opp og ned armlener og ryggstø. Den har jeg lurt litt på, men nå finner jeg den ikke igjen.#7

Høns sa for siden:

Denne var spennende! Noen som har testet den irl?


#8

Heilo sa for siden:

Den skal visst ikke sendes ut til kunder før til høsten. Jeg er egentlig litt skeptisk til om dette kan være scam og har valgt å ikke bestille den selv av den grunn. :sorry:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.