Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jotun senses

#1

Robyn sa for siden:

Er det noen som har erfaring med den fargen? Jeg har åpen løsning stue og kjøkken. Det er malt i antikkgrå, med St Pauls blue på den ene kortveggen.
Denne fondveggen kunne jeg nå tenkt meg å bytte farge på. Jeg har blå sofa og blå stoler til spisestuen og syns da det blir mye blått med den blå veggen i tillegg og kunne tenkt meg noe annet.
Og så klarer jeg ikke slippe tanken om en dempet rosanyanse.
Jeg skal i tillegg male et lite rom som er vegg i vegg med kjøkkenet hvor døren alltid står åpen. Tenker da det er fint om jeg maler det i samme farge som fondveggen. På dette rommet er det veggskap i høyglans grønn fra Ikea og en grå sovesofa.

Kan senses funke til dette, har dere evt andre forslag?

Alt av butikker her i området er stengt så jeg får ikke gått og sett på fargeprøver etc., men jeg kan få bestilt maling på klikk og hent.


#2

Storm sa for siden:

Jeg har den, nydelig farge! Passer fint til grått og mørk blå, synes jeg.


#3

Robyn sa for siden:

Takk for svar! Har fått vært rundt og sett på fargeprøver, og jeg tror det blir denne. :jupp:

Bare redd for at jeg kommer til å ha lyst til å male hele stuen og ikke bare en vegg. Men det er ikke mer enn 3 år siden jeg malte sist, så jeg har egentlig tenkt å vente litt til.


#4

mkj sa for siden:

Jeg holder på å male et rom med denne nå, synes den er veldig fin, på mitt rom framstår den mer beige enn rosa, og det liker jeg, men allikvel brekker den mot rosa/fersken.

Det er et panelt rom som jeg maler i denne fargen på alle vegger, men hvite karmer, senger og skap. På hytta. Tror det blir bra.


#5

mkj sa for siden:

Et tips er å bruke instagram. #jotunsenses så får du se ganske mange rom. Selv om bildene kan lyge så får du i det minste et inntrykk.


#6

Robyn sa for siden:

Har søkt masse rundt på nett, har bare ikke klart å finne den sammen med grå.

Men antikkgrå er en varm gråfarge med gult i seg så jeg tror det skal gå bra.

Jeg vil ha en litt udefinerbar rosa-farge, ikke rosa-rosa. Har sett på blushing peach og desert pink også, men tror senses er den jeg syns passer best. :nikker:


#7

Robyn sa for siden:

Jeg tror jeg skal male neste uke, og da tror jeg rett og slett jeg skal klinke til og male hele stua. Jeg har et behov for å gjøre leiligheten litt mer min, jeg har beholdt det meste av møbler og sånt så det er i praksis helt likt som når eksen bodde der.

Oppleves fargen som veldig mørk, Storm?


#8

Storm sa for siden:

Nei, den oppleves bare som veldig, veldig fin! Er superfornøyd!


#9

Robyn sa for siden:

Jeg syns fargen ser veldig fin ut så jeg tror det blir veldig bra. Lyset i stua gjør at fargen jeg har der nå ser lysere ut enn på bilder etc så det er sikkert en stue som tåler litt mørke farger uansett.


#10

Robyn sa for siden:

Nå er stua malt, og det ble enda bedre enn jeg håpet. :lykkelig:


#11

Storm sa for siden:

Fantastisk! :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.