Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Finnes det noen måte å ha flere Teams-vinduer åpne?

#1

Pelen sa for siden:

Jeg er ofte i en chat samtidig som jeg kanskje ser på noen filer og da må jeg hoppe frem og tilbake mellom disse og det er ikke helt optimalt. Det beste hadde vært å kunne ha flere Teams-vinduer åpne. Jeg har ikke funnet noen løsning for det, noen som vet om det går? Det blir flere vinduer om man har et møte, men ikke ellers.#3

Pelen sa for siden:

Takk, det hjalp noe. :nikker: Jeg fikk det ikke til å fungere helt som det stod, men det ble samme effekt. Høyreklikke på en chat og klikke "Løsne chat". Jeg må nok gjøre det hver dag, men jeg kan leve med det, om det ikke finnes noen bedre forslag. Kommer det nye chatter så må jag da gå tilbake (fra det andre jeg driver med) og løsne den chatten også.

:blomst:


#4

annemede sa for siden:

Det er ikke alle "institusjoner" som har åpnet for alle mulighetene i teams enda. Og det har, etter min mening, fremdeles potensial til å bli bedre. :)


#5

Magica sa for siden:

Du kan jo ha filer åpent i sharepoint, da blir det i nettleser. Du kan også ha både teams i nettleseren og teams-programmet åpent samtidig. Det hjelper kanskje litt?


#6

Mikkeline sa for siden:

Ingen optimal løsning, men jeg har teams på telefonen og teams på pc. Har fler kontoer knyttet opp mot ulike kunder, er man i møte med den ene kan man ikke svare i chat til den andre uten å logge av møtet. Det er litt lite å jobbe på telefonskjerm, men for korte chatter synes jeg det funker bra.


#7

meisje sa for siden:

Man velger å åpne de ulike teamsene i web browser, da kan man arbeide i flere samtidig. Jeg bruker teams appen til hovedteamsen, og så har jeg de ulike teamene med ulike aktører i, og sharepointene, i faner i webbrowseren, og når jeg fant ut av det, ble livet endelig litt bedre igjen.


#8

Tussa sa for siden:

Eg åpne alltid filene i aktuell app, men det kanskje ikkje det du spør om?


#9

Pelen sa for siden:

Det gjør jeg også og det fungerer bra, men noen ganger skal jeg hoppe fra fil til fil og trenger å ha listen foran meg pluss alt det andre som er i Teams.

Web browser skal jeg sjekke, det har jeg ikke prøvd!


#10

Charlie sa for siden:

Web browser, altså. Det var nyttig! Takk! :blomst:


#11

Teofelia sa for siden:

Er det filer eller chat-er du trenger å ha tilgang til? For hvis det er filer, så kan du synkronisere Teams med filbehandler og åpne filene der, som man gjør i en hvilken som hest mappestruktur. Jeg bruker aldri Teams til å åpne mest brukte filområder: kun Filemanager.

Hvis det er paralelle chat-er du ønsker, så aner jeg ikke.


#12

Pelen sa for siden:

Det går selvsagt, det har jeg ikke tenkt på. Det hjelper en hel del. :blomst:

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.