Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Komforten til en kontinentalseng, når man er gift med en kenguru?

#1

Polyanna sa for siden:

Mulig den overskriften trenger en forklaring. :knegg:

Vi tester en kontinentalseng. Det er helt VILT komfortabelt. Helt til mannen min legger seg. Han snur seg nemlig ikke i sengen, han HOPPER over i ny stilling (kenguru). Og helt ærlig, selv forsiktig snuing merkes godt, i gynging i hele sengen.

Men jeg elsker komforten! Kan man få den kontinentalsengskomforten, men med to HELT separate madrasser?

Tips?


#2

Tjorven sa for siden:

Er det to separate madrasser i den dere har prøvd? Vi har hver vår madrass med forskjellig hardhet, men felles overmadrass. Det blir helt levelig. (Men jeg tror ikke mannen min er særlig kenguru.)


#3

Eia sa for siden:

To enkle kontinentalsenger med dobbel hodegavl? :enkel:


#4

Stompa sa for siden:

Komtinentalsenga mi har to helt separate deler, de bare ligger på ei felles ramme. :gruble


#5

Input sa for siden:

Jeg er gift med en kenguru også, og det er irriterende. Men om man skal løse det må man ha separate overmadrasser og mellomrom mellom sengene, og de er ikke aktuelt her.


#6

Lavender sa for siden:

Eller memory foam, som Tempur.


#7

Myria sa for siden:

Som input sier, skal du overleve kengurutendenser må du både ha separat overmadrass og hovedmadrass (i mangel av et bedre ord). Vi har felles overmadrass, mens madrassene under er separate. Det hjelper litt, men kjenner likevel bevegelser. Jeg synes det er levelig nok siden jeg ikke vil ha mellomrom mellom madrassene våre, men med en skikkelig kengurumann må man nok leve med mellomrommet.


#8

Filifjonka sa for siden:

Vi har ganske ulik tyngde, og har kontinentalseng med to ulike madrasser og en tykk felles overmadrass. Jeg merker ikke spesielt mye til snuing, kanskje mer elg enn kenguru? Mener å huske vi ikke var 100% enige om type overmadrass, men vi klarte å bli enige om en siden det er veldig irriterende med sprekk i midten.


#9

Tjorven sa for siden:

:haha: Nå måtte jeg le. Jeg mistenker at jeg også er gift med en "elg" og at det er grunnen til at jeg ikke merker så mye. Men basert på hvordan laknene ser ut på de to sidene av senga ligger han VELDIG mye mer urolig enn meg.


#10

Charlie sa for siden:

Har en Svane kontinentalseng, den er bygd opp av to madrasser i hver "fil" og så er det en felles overmadrass (det siste kan man velge bort, men de 2+2 inni trekket er jo som det er). De to øverste madrassene er vendbare ifht hardhet, så den er medium på den ene siden og hard på den andre.

Vet ikke hva du har prøvd, om det er overmadrassen det står på (?) men det går sikkert uansett en grense for hva man vil betale i søvn for felles overmadrass, også. Den prisen er det du som betaler, så du vet sikkert hva det er "verdt" og hva som skal til. :ja:


#11

Polyanna sa for siden:

Løsningen nå er noe a la denne:


#12

Ru sa for siden:

:snurt:


#13

mina sa for siden:

Vi har kontinental med to separate "etasjer" med madrasser og felles overmadrass.
Jeg er kenguruen her, og mannen klager litt innimellom og er klar for separat overmadrass også, men så blir vi enige om at det ikke er verdt det. Sprekk mellom oss er helt uaktuelt!


#14

tink sa for siden:

Vi har noe sånt. Mannen påstår at han er gift med en kenguru. :eek:

Jeg trodde ikke han var bigamist altså...:rolleyes:

Vi har ulik fasthet på den store madrassen, burde egentlig gått for fast på begge sider - nå er det litt begrenset hvor effektivt det er å snu madrassen, som man helst bør gjøre 4 ganger i året. Senga er 10 år, og fungerer fint, så lenge vi altså gidder å snu litt på madrassen.


#15

Charlie sa for siden:

Bare et spørsmål, egentlig. Men kan en sånn "madrass-bro" hjelpe? Dvs sånn overgang man har mellom to enkeltmadrasser? Bare lurte på om det kunne være en mellomting som kunne avhjelpe... spredningen av bevegelse... Å ha to enkle overmadrasser med en madrass-bro mellom. Men det blir ikke som en hel overmadrass, det skjønner jeg.


#16

Fersken sa for siden:

:dakars:


#17

Timar sa for siden:

Min er nok også mer elg enn kenguru. Vi hadde kontinentalseng tidligere, og sovekomforten ble veldig mye bedre da vi gikk for sengeramme med to separate madrasser og tykk overmadrass.


#18

Stompa sa for siden:

Altså, en vanlig overmadrass hjelper jo uansett ikke på at man kjenner sprekken mellom madrassene (jeg kjenner den kjempegodt hvis jeg ligger midt i senga, selv om jeg har overmadrass), så sånn sett burde det jo være hipp som happ om man har en stor eller to enkle overmadrasser. :vetikke:


#19

Engasjert sa for siden:

Vår madrass-bro (omtalt som love-bridge da den i sin tid ble innkjøpt i Belgia) måtte ha overmadrass over seg. Mannen nektet å ha ordentlig overmadrass (får vondt i ryggen), så vi hadde bare en sånn tynn madrassbeskytter. Det funket. Så om madrassbro og separate madrasser er løsningen, anbefaler jeg en tynn madrassbeskytter på toppen.

(og han har ombestemt seg. Ny seng fordret ordentlig overmadrass, og det blir ikke vond rygg av det!).


#20

Input sa for siden:

Da har du ikke tykk nok overmadrass. Jeg kjenner også vår, men ikke på langt nær like godt som om det var to. Dessuten hjelper det på at det ikke er to madrasser som kan skli til hver sin side.


#21

Snippa sa for siden:

Jeg er også gift med en kenguru. Det er kjempeirriterende. Vurderer å kjøpe regulerbar, selv om overmadrassen der er halvdelt:


#22

Luftslottet sa for siden:

Jepp! Overmadrassen vår er i tykk memoryfoam, og jeg ligger helt limt fast til underlaget. :hjerter:


#23

Palmen sa for siden:

Svane kontinental her, med forskjellig hardhet på madrassene og felles overmadrass. Her er det nok jeg som er kenguruen men med 2.10 bred seng går det ganske så fint.


#24

Maverick sa for siden:

Hun har tross alt giftet seg med kenguruen da. :dakars:


#25

Nenne sa for siden:

Sånn har vi også. Det fungerer helt fint.


#26

Schnuppa sa for siden:

Nå har jeg fnist uhemmet mye av denne tråden. :latter:
Jeg er gift med en hvalross som kaster seg rundt. Lakenet på hans side er som et trekkspill om morgenen.
Vi har kjøpt to separate madrasser med hel (tykk) overmadrass over. Det hjelper noe men det hender fortsatt jeg må be han legge seg på gjesterommet hvis spinningen og kaste-seg-rundt tar helt av. :dåne:


#27

Madicken sa for siden:

Jeg er også gift med en kenguru, og vi lever greit med felles overmadrass og separate hovedmadrasser. Jeg hadde sikkert merket mindre bevegelse om vi hadde vårt hver vår overmadrass, men jeg ønsker ikke å ha mellomrom mellom sengene.


#28

Anne C sa for siden:

Jeg er muligens kenguruen, og vi har to separate senger med felles passe tykk overmadrass. Han mener at han ikke blir spesielt plaget av meg. Jeg har egentlig tenkt på meg selv som mer en kålorm i senga. Laken som ikke er stretch blir til en krøll i et hjørne.


#29

mina sa for siden:

DER er senga mannen min vil ha! Visste ikke at det fantes halvdelte overmadrasser.


#30

Charlie sa for siden:

Du våkner, vekker ham og ber ham gå? :sparke:


#31

Polyanna sa for siden:

Rene dyrehagen, dette her. :knegg: (Og da har vi ikke en gang BEGYNT å beskrive snorkingen! :p )


#32

Malama sa for siden:

Jeg har aldri tenkt over hvor i dyreriket vi hører hjemme, lakenet er langet med krøllete på den siden jeg ikke ligger, der snorkes det mest og. Og DET plager meg, men snuingen merker jeg ikke.


#33

Schnuppa sa for siden:

Neida, han er våken og skjønner selv at det blir bedre søvn på oss begge om han legger seg på gjesterommet. Hvalross-veltingen skjer fordi han ikke får sove. Han ligger bom rolig når søvnen er dyp og snorkingen jaller .... men det er et helt annet tema. :o


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.