Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[munnbind og høreapparat] noen som har prøvd dette?

#1

My sa for siden:

Min svigermor sliter med kombinasjonen munnbind, høreapparat (og briller). Har skjønt at det er et vanlig problem. I dag så jeg ei jente med hijab som hadde en slik fiffig liten strips bakpå hodet som munnbindet var festa i. Så jeg googlet og fant disse:

Er det noen som har prøvd, og kan si noe om det faktisk hjelper på høreapparatproblemet? I tilfelle tenkte jeg å kjøpe en pakke til henne. Eventuelt noen som har tips til noe annet som funker?


#2

Polyanna sa for siden:

Jeg har ikke prøvd, men det virker smart. Litt usikker på om det blir plunder med alt det håret mitt, bare? Er SÅ lei av å vikle munnbind inn i og ut av øreapparatene. :mumle: For ikke å snakke om at de ofte utløser Siri, stemmer i hodet og jeg vet ikke hva.


#3

Malama sa for siden:

Jeg har festet det rundt hestehalen, det funket finfint, men fordrer at man har så langt hår at man har hestehale da. Også avhenger det av at munnbindet faktsik er stort nok. For meg hadde trolig en sånn vært bra. Bak ørene=litt for stort, i hestehalen=litt for trangt. Helstehalen går fint sånn på en butikk, men ubehagelig over tid, aka kjøpesenter, som eksotisk nok altså også er åpent her, selv om jeg altså da hastet fra butikk til butikk de spesifikke tingene jeg skulle, men det var lange nok til at det føltes for trangt


#4

My sa for siden:

Ja, det blir kanskje mindre plundrete med kort hår (som svigermor) eller hijab.


#5

Malama sa for siden:

Mistenker at håret ville sette seg fast i en sånn, siden jeg ikke har hijab, ja, men med kort hår tenker jeg det kan funke for din svigermor. Jeg får enten ha det på ørene eller finne noen som er bittelitt større eller bare godta at det ER trangt å feste det på ghelstehalen, men det FUNKER.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.