Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Erfaring med "jukseflis" i PVC?

#1

Stompa sa for siden:

Jeg er misfornøyd med løsningen jeg har over kjøkkenbenken min, og er ute etter en quick fix som ser ok ut til jeg kan bytte platene helt ut. Lurer derfor på om det er noen som har erfaring med noe slikt: www.pvcfliser.no/index.php/nettbutikk/3d-selvklebende-flis/veggflis

Jeg er vel egentlig ute etter erfaringer både med produktet og butikken. :nemlig:


#2

Stompa sa for siden:

Ingen som har erfaring eller tanker?


#3

Input sa for siden:

Vi hadde slike på kjøkkenet da vi kjøpte, og synes de alltid kjentes seige ut. Uansett hvor mye vasket. Mulig det var pga. måten de var behandlet på før vi flyttet inn, men vi endte med å fjerne dem uansett.


#4

Stompa sa for siden:

Men de satt fast og så ikke helt grusomme ut? Det er som sagt ikke tenkt som ei langvarig løsning.


#5

Input sa for siden:

Jepp, de satt fast. Overraskende nok, for det var nesten det eneste som satt fast i denne leiligheten. De så ikke stygge ut, nei. Men jeg er veldig lite estetikk-bevisst, så vet ikke hva andre hadde ment da.


#6

millact sa for siden:

Sikkert greit som en midlertidig løsning? Jeg har en stygg plate bak min benk; kjøkkenet trenger å byttes ut, men det kommer ikke til å skje nå. Jeg vurderer å få en snekker til å sette på ny, finere plate. Alt vil se bedre ut enn nå nemlig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.