Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Albertine sa for siden:

Først?

Jeg må skrive 3500 ord i dag. Urk.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg skal konsentrere meg om å sitte i dag. :knegg: Må gjennomføre noen digitale økter og ta en koronatest, ellers er planen å hvile. Jeg håper formen bedrer seg betraktelig, for dette har jeg ikke tid til.


#4

Frøy sa for siden:

God morgen.
I følge kalenderen skal jeg ha en rolig dag i dag, men det er jo sjelden kart og terreng stemmer så jeg får gripe dagen med åpne armer.


#5

Sissel sa for siden:

God morgen! Jobbing her også, mye å gjøre, men har oversikt heldigvis.

Snart helg folkens!


#6

celebelen sa for siden:

Jeg skal levere månedsrapportering i dag. Jeg har mer lyst til å plante ut jordbærplantene jeg hentet på posten i dag tidlig. Også venter jeg på svar på jobbsøknader...


#7

Blå sa for siden:

God morgen

Jeg skal prøve å ha en effektiv formiddag før jeg skal ut og være sosial med jobben. :eek: Vi er seks stykker og skal gå på tur og få mat. Jeg gleder meg veldig. Bare hyggelige mennesker og sosialt og god mat.


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg er på vei til kontorkontoret. :lykkelig:

De som skal legge parkett kom akkurat på det tidspunktet de hadde lovet, og var veldig fornøyde med ryddejobben vi hadde gjort. Dette blir bra!


#9

star sa for siden:

God morgen.

Fikk endelig jobba meg gjennom kjøkkenskuffene i går. Det ble skikkelig bra. Kanskje rydde noe som er synlig i dag. :knegg:
Men først jobb og så skravletime.


#10

Toffskij sa for siden:

Morn! Her er det rimelig hektisk. Og hvorfor skal man absolutt ha stressdrømmer? En lang harang om hvordan jeg er på hjemreise og innser at jeg ikke har fått med meg noen av tingene jeg kom for å hente, med masse fåfengte forsøk på å snu og fikse ting?! Ærlig talt, hjerne! Not helpful! :mumle:


#11

Mex sa for siden:

Hjemmekontor og kursdag.
2 negative covid tester i går, så vi voksne er ute av ventekarantene.
En lærer på barnetrinnet ble bekreftet smittet i går. :( Fine, gode læreren, håper virkelig ikke at hen blir alvorlig berørt.


#12

Input sa for siden:

God morgen! Null søvn i natt. Svigermor kommer for å gå tur med babyen, men da må jeg jobbe.

Det er sol i dag da. Det er da noe!


#13

Fintdethei! sa for siden:

Null søvn er tungt, Input.
Jeg sov i et strekk helt til kl 5, det er sjelden, så jeg er lykkelig for det. Og i kveld skal jeg treffe en venninne, og vi skal spise mat. Sist var vel i januar eller noe. Man blir glad for lite, ja.


#14

Tjorven sa for siden:

For å komme meg på jobb går jeg gjennom et kjøpesenter. Og det var yrende liv i alle butikkene med ansatte som gjorde klart til åpning. Jeg ble så utrolig glad!

Altså - butikkene her har vært stengt i 4 måneder. Det føles helt absurd.


#15

Addison sa for siden:

God morgen! Solen er tilbake! :jippi: Og sentrene åpner. Føles nesten litt for godt til å være sant. :nemlig: Kan jeg gå på en klesbutikk, liksom? :vetikke:


#16

Tjorven sa for siden:

Det er veldig mange innkjøp vi ikke har gjort de siste 4 månedene, men jeg kjenner veldig på at jeg ikke må fylle opp butikkene nå. Jeg er bare fryktelig usikker på hvordan jeg skal prioritere.

Siden jeg faktisk er på kontoret i byen i dag, så går jeg innom garnbutikken. Det er en enkeltstående butikk og har klare retningslinjer for antall besøkende. Hvis det er kø, så er den ute i det fri. Det tenker jeg må være greit.

Neste er at snuppa skal få bursdagspresangen sin. Hun ble 16 år i januar og skulle få velge seg en bukse og en genser i litt høyere prisklasse enn det vi pleier å påspandere henne. Men hun har det med å kjøpe litt for små klær og jeg vil gjerne være med i butikken før jeg betaler mye penger for noe som egentlig ikke passer. Kanskje sende henne ut på rekognosering på egenhånd først, og så bli med for godkjenning/betaling ved en senere anledning?

Knerten MÅ få et par med sko. Men det kan fikses på et av nærsentrene, og det må da være greit hvis vi drar en ettermiddag i neste uke?


#17

Addison sa for siden:

Tjorven: Butikkene får jo åpne med strenge adgangsrestriksjoner på antall etc., så jeg ville nå helt klart gått i de butikkene jeg trengte nå når det er åpnet. Og heller utsatt om det ser ut som det er kø/mange inne i butikken.


#18

Frøy sa for siden:

Fornøyd med at jeg enda kan se hvilken vei et møte vil ta ved å se på deltakerne, selv om det nå er på Teams.

Jeg er så lei av bortkastede møtet. :sukk:

Men jeg har bil hjemme, dette betyr at jeg kan kjøre på butikken å kjøpe meg en bedre lunsj, det fortjener jeg rett og slett nå, kanskje det tilogmed faller både Cola og S i handlekurven.......


#19

Fersken sa for siden:

Møtefri dag og jeg strever med å få gjort noe fornuftig. Plutselig så god tid og ikke press på å få gjort unna faste oppgaver i lommene mellom.


#20

Blondie sa for siden:

Jeg har fått pinne i hjernen og har sett utsiden av leiligheten. Veldig fornøyd med det. Været innbyr ikke til å gå ut i hagen, så da blir det inne da. Jeg har nok å gjøre, bevares.


#21

Pelle sa for siden:

Jeg har vært på 3 t datakurs. Tok en kjapp dusj i pausen, men da ble jeg så sigen, så jeg sovnet i 30 minutter av kurset. Heldigvis uten kamera og mikrofon og uten krav til deltakelse.


#22

Toffskij sa for siden:

Det passer ganske greit at butikkene åpnet nå som vi skal flytte og planlegger å kjøpe intet mindre enn TO nye sofaer, som selvsagt må prøvesittes.


#23

Timar sa for siden:

Pinne i hjernen, Blondie? :confused:


#24

Fersken sa for siden:

Koronatest. :knegg:


#25

Polyanna sa for siden:

Coronatest , tenker jeg.:knegg:


#26

Timar sa for siden:

Ah, skjønner. :knegg:


#27

Timar sa for siden:

Ah, skjønner. :knegg:


#28

Blondie sa for siden:

Mhmm, koronatest. En av elevene mine ønsket meg lykke til med pinne i hjernen. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.