Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg er på kontorkontoret og har høstet latter fra direktøren (på teams). Vi skal i et viktig møte etterpå, og hun lurte på om jeg hadde lagt inn noe mer materiale denne gangen siden vi hadde fått mer tid. Jeg svarte at "nei, denne gangen satser jeg heller på å trekke pusten mellom hvert lysark". Hun syntes det hørtes ut som en fornuftig prioritering. :knegg:

Og det er fredag. :lykkelig: Og sol. :lykkelig:


#3

Nenne sa for siden:

Bra plan! :D

Jeg skal få unna en oppgave i dag som jeg har utsatt alt for lenge. Den er vanskelig! Og jeg vet ikke hvor jeg skal starte! Og derfor har jeg selvfølgelig gjort det eneste fornuftige; jeg har utsatt. :nemlig: Nå MÅ jeg for jeg skal presentere en løsning på mandag. Jadda!


#4

Blondie sa for siden:

Trekke pusten kan være lurt. :knegg:

Jeg jobber som et svin og håper på bedre tider mens jeg hører på Metallica.


#5

Blå sa for siden:

Lykke til Tjorven. Siden jeg organiserer ganske mange møter der andre skal presentere så setter jeg stor pris på de som forholder seg til tiden, så det høres bra ut.

Og lykke til Nenne.

Jeg er på kontorkontor. Jeg skal ut og spise med venninner etterpå og har skjørt og småsko og føler meg fin og fornøyd. Og så har jeg for en gangs skyld bare akkurat passe nok å gjøre og kan kose meg med kontordagen. :lykkelig:


#6

Sissel sa for siden:

Sooool og fint vær!

Overkommelig med arbeid som må gjøres, så forhåpentligvis er det bare å cruise inn til helg.

Mannen skal bort i helga, så det blir bare meg og guttene hjemme. Skal bli deilig det. :)


#7

Albertine sa for siden:

Sol og fint vær her også! Men jeg er i eksamensinnspurt og må trøkke ut ca. 1000 ord før klokka tolv. Hoi!


#8

Addison sa for siden:

God morgen! Sol og fredag! :jippi:

Ut og spise Blå, høres vidunderlig ut, nyt i fulle drag!! :hjerter: Her skal mannen lese til eksamen i helgen, jeg skal sikkert bevege meg litt, planlegge, handle inn til og lage god mat, på polet før alle skal dit før langhelg neste helg. Jaja, sånn går no dagan. Sentrene har åpnet alle butikker, men har liksom handlet en masse på nett i det siste, så bør nok av den grunn også la være å gå på en smell i fysisk butikk nå.


#9

Timar sa for siden:

Jeg har startet dagen med en løpegåtur i sola! :jippi:

En vesentlig bedre start på dagen i går. Da måtte jeg backtracke alle bevegelser for å finne igjen bortevekk-mobilen. Jeg fant den til slutt under noen aviser i pappkontaineren. :nemlig:


#10

Frøy sa for siden:

Fredag! :lykkelig:

Har vært i møter frem til nå så denne dagen kommer til å gå fort.

Jentungen har endelig klart å bestemme seg for hvilken bunad hun vil ha, og kunne i går stolt fortelle til bestemor at det var lik hennes hun ønsker seg. Da bestemor løp på loftet og hentet ferdig brodert bunad til henne, hun hadde håpet på at hun ville velge den og brodert den i skjul. :lykkelig:


#11

Sissel sa for siden:

Herlighet Frøy, tenkt å bare ha en ferdigsydd bunad for hånden. Super overraskelse for jentungen da. Hva slags bunad er det?


#12

star sa for siden:

Det var jaggu litt av en overraskelse, Frøy!

Fint vær, men ikke særlig varmt. Pollensesongen for yngste eksploderer nå, så spent på formen når jeg kommer hjem.


#13

Addison sa for siden:

Åh Frøy, så fantastisk!! :rørt:


#14

Frøy sa for siden:

Det er denne, Rogalandsbunad med Løland mønster fra Husfliden, også er håpet at hun skal passe skjorten til faren som også hadde bunad når han var konfirmant, han er liten men skjorten skal være sydd så stor at vi håper at det går :hjerter:


#15

vixen sa for siden:

Så fin den er!! Og så søt en historie :hjerter:


#16

Sissel sa for siden:

Fin bunad. Datteren min valgte svart Frafjord bunad. Selv har jeg dessverre ikke bunad.


#17

Frøy sa for siden:

Jeg har Karen drakt selv, men for jentungen sin del vil hun nå ha samme bunad som oldemor, bestemor, tante og kusine og det er svigermor som har brodert og montert alle så det er litt stort. Så jeg så en tåre i øyenkroken i svigermor i går når hun endelig fikk vise frem hva hun har holdt på med.


#18

Pelle sa for siden:

Wow, for en snill bestemor!!


#19

Input sa for siden:

Jeg har kjøpt sko! :lykkelig:

Imponert over svigermoren din, Frøy! For en innsats! :tilber:

Bunad er skikkelig stas, synes jeg. Jeg gleder meg til å ha min på meg på 17. mai, og heldigvis har jeg gått opp noen koronakilo, så da passer den bedre nå enn den gjorde i fjor. :knegg:


#20

millact sa for siden:

Lekker bunad, Frøy! Heldig datter.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.