Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Brunkrem

#1

Floksa sa for siden:

Jeg skal selvfølgelig ikke brune leggene. Men min forfengelige venninne Floka derimot lurer på dette. Finnes det noen brunkrem som tåler daglig omgang med gummistøvler uten å lage strek/skille der støvlene gnisser mot huden?


#2

Lavender sa for siden:

Clarins Self Tanning cream på krukke har jeg brukt i mange år, egentlig kastet mer enn brukt. Den er drøy. Kan bruke den i ansiktet på kvelden uten å få skjolder. Men usikker om det fungerer i lufttette støvler, påføre på kveld?


#3

Timar sa for siden:

Du tenker på selvbruning?

Jeg har aldri fått til det før, men i fjor kjøpte jeg Sophie Elise sin, og den funker faktisk veldig bra! Litt prøving og feiling må til for å få jevn farge, men det er gjennomførbart selv for meg med særdeles lav tålmodighet for sånne ting.

Gummistøvelstreker har jeg dessverre ingen erfaring med, men det er da verdt et forsøk?


#4

frukt sa for siden:

Det finnes jo bodylotion som gradvis gir farger.


#5

Floksa sa for siden:

Veldig usikker på hva jeg tenker på. Men her finnes et sett tykke, melkehvite legger med fine åreknuter. Som gjerne vil bli tykke, lysebrune legger med fine åreknuter :knegg:
Men siden de leggene tilbringer 6-8 timer hver eneste dag i støvler trengs det noe som ikke skjolder.


#6

Trulte sa for siden:

Den fra Sophie Elise gjør meg som blåhvit Orange. Jeg har en mousse som du får kjøpt på apotek og normal, som gir akkurat passe farge. Jeg blir hudfarget og ikke skjoldete. Den er hvit med brun skrift... og husk for all del å smøre med hanske som hører til selvbruning. Ikke bruk hender. Og gjerne rett etter dusj og håndkletørting, da blir det jevnest. Og ikke mye på ankler, albuer og knær, kun lett over.. Det der med gnisninger må du prøve deg ut med.. det er vel ikke supermange av oss som har erfaringer? Uansett så vil jo det kunne slites når det er øvre hudlag det er snakk om.


#7

Trixie sa for siden:

Jeg bruker en fuktighetskrem med farge av og til.


#8

Linella sa for siden:

Jeg har brukt en fra Kicks, Daily Gradual Tan Body Lotion. Synes den lukter vel mye, men den gir jevn og fin farge. Om du tar den på om kvelden skulle det ikke være noe problem med støvler. Den inneholder et stoff som gir farge i det øverste hudlaget, og fargen forsvinner igjen ganske raskt om man slutter å bruke den.


#9

Dali sa for siden:

Testet bondi sands sin i fjor. En bodylotion som gir gradvis farge. Har heller ikke prøvd med støvler. :knegg:


#10

Floksa sa for siden:

Floka endte med å bestille denne.
Så skal hun oppdatere hvordan den funker sammen med støvler :knegg:
Floka har nemlig prøvd dette før. Og da endte det med fine hvite ringer der støvlene gnisser.


#11

Linella sa for siden:

Om det blir hvite ringer med denne vil jeg tro at det rett og slett skyldes at det øverste hudlaget "slites bort" pga gnissing. I så fall vil nok problemet oppstå ved all selvbruning. Solen lager brunfarge dypere i huden, og solbrunhet vil derfor ikke være utsatt for "slitasje" på samme måte.


#12

Karamell sa for siden:

Finnes det selvbruning som ikke avgir det fæle lukta når kjemikaliene virker på huden? :sart:


#13

Timar sa for siden:

Jeg anbefaler igjen Sophie Elises Glow.. Selv om jeg egentlig ikke vil. :humre:


#14

Karamell sa for siden:

Jeg har prøvd mange merker og alle avgir lukt. Noen vises ikke på huden min, og andre blir oransje. Mulig jeg feil hudtype for dette. :knegg: Nu til dags har jeg en fra St. Tropez medium dark, til ansiktet, men alle gensere stinker etterpå!

Sophie Elise, altså ..?


#15

Madicken sa for siden:

Ja. Jeg har prøvd en håndfull selvbruningsprodukter for å friske opp bleke legger, og effekten av samtlige gnisses bort av skotøy, har jeg erfart.


#16

Tjorven sa for siden:

Jeg kan ikke kjøpe noe produkt fra Sophie Elise. :trasser:

Jeg bruker et produkt fra Dove som de faktisk har på min dagligvarebutikk. Gitt prisen synes den den fungerer overraskende bra.


#17

Lavender sa for siden:

Denne og Sofie Elise sin er 99% luktfri.


#18

Addison sa for siden:

Jeg liker godt Sun Kissed body lotion fra Cosmica og Mary Kay sin variant, husker ikke navnet. Viktig å vente lenge før man tar på klær/støvler. Disse bygger opp lett farge over litt tid. Dog usikker på gnisse-effekten. :nemlig:


#19

Syrinx sa for siden:

Du må ta frem din indre Reodor Felgen og symaskinen har du jo fremme fra før og så syr du en genial polstring til støvlene.


#20

Madicken sa for siden:

Ja, dette er den jeg ender opp med de gangene jeg bruker den slags. Helt grei, og på meg blir resultatet en jevn og passe dyp farge, uten at jeg behøver å styre og skrubbe på forhånd. Den finnes i to fargevarianter.


#21

Floksa sa for siden:

Rosa plysj på støvlene :hjerter:


#22

Floksa sa for siden:

Vil berømme den kremen jeg endte opp med å kjøpte altså. Har faktisk fått skryt av flere for fin farge.
Så nå lurer jeg på om man blir naturlig brun selv om man har juksa litt?
Eller vil brunkremfargen hindre naturlig farge?

:blånn:


#23

Filifjonka sa for siden:

Vet ingenting om den andre du nevner, men nei - den fra Clarins er overhodet ikke luktfri altså! Den er bra, men lukter mye.


#24

Karamell sa for siden:

Hvilken kjøpte du igjen?

Ang lukt har jeg brukt den billige fra Dove noen ganger, og den kjemiske lukten ble merkbrt mindre etter hvert. Første gang var verst. Så kanskje når man har litt farge, så blir det mindre reaksjon som danner den ekle lukten?


#25

Madicken sa for siden:

Den billige fra Dove, som jeg synes er helt grei de gangene jeg bruker slikt, lukter en del samme dag og kanskje litt dagen etterpå, men så blir lukten borte. Jeg får like mye farge i solen selv om jeg har selvbruningskrem under.


#26

Floksa sa for siden:

Veldig ok å smøre på og gir akkurat passe farge.


#27

Floksa sa for siden:

Jeg har ikke funnet noe fra Dove i noen butikk her?


#28

Karamell sa for siden:

Jeg har den gradivse som er dagkrem så brukte den hver dag en periode. Så kom jo solen her i Midt.

Husker ikke hvor jeg kjøpte min, den hadde stått i skapet i mange år. :knegg: Ubrukt.


#29

Taien sa for siden:

Min venninne Neiat har også lyst på lekre brune legger. Nå har hun blåhvite trestokker nedi skoene. Men når hun tidligere prøve selvbruning endte hun opp som et dårlig Norgeskart der folk trodde hun hadde seriøse pigmentproblemer... Neiat har ikke så lyst til å gjenta den prosessen sier hun.


#30

Madicken sa for siden:

Jeg har aldri problemer med skjolder når jeg bruker nevnte Dove, men jeg vet om dem som blander fuktighetskrem inn i selvbruneren, sånn omtrent halvt om halvt, for et jevnere resultat.

#31

Tjorven sa for siden:

Jeg har sterkt redusert luktesans (etter å ha vokst opp i parfymeri), så jeg kan ikke si så mye om ting lukter eller ikke. Jeg har ikke merket noe lukt fra Dove sin krem, men det skal ikke utelukkes at andre har merket ganske mye.


#32

Lavender sa for siden:

Da er jeg uenig med deg, eller så har jeg dårlig luktesans, eller så påfører jeg for lite hver gang. Kjenner lukter ved påføring, men så blir den borte. Andre jeg har brukt lukter bruning lenge etterpå.


#33

Linella sa for siden:

Naturlig brunfarge sitter i dypere hudlag, og farge fra selvbruning vil, såvidt jeg kan forstå, ikke være til hinder for utvikling av brunfarge fra solen.


#34

Karamell sa for siden:

Det er ikke luten fra produktene jeg reagerer på, men den kjemiske lukten som kommer når ting skjer i huden. Den er forferdelig og setter seg i klærne mine. Men jeg følte at den ble mindre når jeg ble brunere.


#35

Madicken sa for siden:

Den lukter såpass at jeg fikk kommentar fra ei ung dame i nettopp et parfymeri om at "Jeg kjenner du har hatt på selvbruner". Jeg ble litt :what:, men syntes egentlig det var morsomt og befriende ærlig av henne. :knegg: Så det lukter litt, sånn typisk selvbrunerlukt, men det går over. Jeg pleier å ha kremen på kvelden før den skal vises, både på grunn av lukt, men også på grunn av at effekten er best dagen etterpå.


#36

Charlie sa for siden:

Har nettopp bestilt en fra Bondi Sands, de fikk et produkt best i test, et eller annet sted. Har en fordom om at Australia er gode på solprodukter. :filer:

Brukte selvbruning for noen år siden. Synes den lukta gir seg litt, etterhvert. Det er viktig å skrubbe huden ordentlig før påføring, og gjerne forberede noen dager før med fuktighetskrem, fordi tørre partier trekker mer krem. Men har gjerne brukt produkter med ikke så sterk farge, og heller ført på en gang til, om jeg ikke synes det er nok. Har ikke hatt problemer med skjolder, da. Ville tro produktene nutildags har bedre kvalitet, og nå kan man jo få påføringshansker! Vi brukte hendene! :vismann:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.