Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

40-årsgave

#1

millact sa for siden:

Mor til god venn av yngste blir snart 40. Blir nok ikke mye feiring gitt dagens regler (regner i alle fall ikke med å bli invitert), men vil gjerne gi henne noe. Tips? Blomster? Vin? Noe annet?


#2

Elise sa for siden:

Jeg fikk morgenlevering da jeg ble 40. Det var veldig koselig og "made my day", rett og slett. :jupp: De hadde avklart på forhånd at jeg hadde hjemmekontor den dagen, men jeg skjønte ikke at det var det som kom.


#3

millact sa for siden:

Godt tips. De har akkurat startet opp levering her i byen. Tror hun har bursdag en lørdag.


#4

liefje sa for siden:

Jeg fikk morgenlevering på bursdagen min. Dvs fikk melding om det. Men å levere til mrg, klarte de ikke. Så det ble en time leting og klaging til kundeservice i stedet for frokostkos. Så trist både for meg og giveren (sim fikk refusjon såklart).


#5

liefje sa for siden:

En annen venninne sendte en magnumflaske bobler. Kjempegøy.


#6

celebelen sa for siden:

Jeg elsker å få blomster, særlig fra folk jeg ikke venter det fra. Så jeg hadde blitt veldig glad for en overraskende bukett på 40-årsdagen.


#7

millact sa for siden:

Det meste av oppmerksomhet er vel gøy. Hun får jo ikke feiret noe særlig. Hun er en sosial type, så det er nok ikke slik hun ønsket 40-årsdagen skulle bli.


#8

Shun sa for siden:

Send en god flaske bobler på døren.


#9

apan sa for siden:

Jeg ville blitt kjempeglad for bobler eller blomster. Jeg ville også elsket Morgenlevering, men dersom det er en lørdag tipper jeg jo at de allerede har frokostplaner med familien, så tror jeg isåfall ville sendt det en annen dag.


#10

millact sa for siden:

De er en stor familie med 4 barn, så ja, de har nok allerede planer.

Men bobler eller blomster er gode tips, så tusen takk.



#12

millact sa for siden:

Tenker det blir bobler.


#13

Fersken sa for siden:

Still deg utenfor der hun bor med ballonger og flagg. Spill av Gratulerer med dagen-sang på medbrakt høytaler/sono.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.