Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Frøy sa for siden:

God morgen.

Her har det i løpet av natten kommet enda en moped i hus, jeg har nå gitt opp mann og sønn kjenner jeg. :knegg:

I dag skal jeg på lunsj sammen med fine arbeidskollegaer det gleder jeg meg veldig til, selv om det inkluderer reise med buss.


#3

Tjorven sa for siden:

Vi er tom for kaffe. :wacko:

Vel, vel. Vi har en dagligvarebutikk i underetasjen og den åpner om 10 minutter. (Det er hele 200 meter å gå til den butikken som åpnet kl 7, så helt desperat jeg altså ikke.)

Jeg hadde to dager på kontorkontoret i forrige uke, og det var helt fantastisk. Den ene dagen var det ganske tomt, men dag 2 var det folk innom. Å drikke kaffe med folk som ikke er på avdelinga mi var vidunderlig. :lykkelig:

Hjemmekontor er altså drepen for meg. Det visste jeg i mars 2020, og det er fremdeles helt klart for meg. Jeg tror nok ikke vi får møte på kontoret før over sommeren, men det er lov til å håpe at det lettes opp litt. Kanskje en dag i uka eller noe?


#4

Trixie sa for siden:

God morgen.
Sykmeldt denne uka og bare gråvær var ikke helt det jeg håpte på men.
Jaja.
Jeg finner sikkert på noe å gjøre.


#5

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg er på innreisekarantenehjemmekontor. Kringsatt av flytteesker, siden vi er i full gang med å halvtømme leiligheten for visning. Ikke verdens beste kombinasjon med en av årets travleste uker på jobb, kanskje, men jeg overlever forhåpentlig! :gal:


#6

Sissel sa for siden:

God morgen! Regn i lufta her i dag, men 13 grader ute, så temperaturen er det ikke noe å si på.


#7

tink sa for siden:

God morgen. Regn her, ett barn sendt til leirskole. Utsatt siden de ble rammet av nedstenging ved opprinnelig avreise i vinter. Kudos til lærere som reiser på tur i ei uke med helligdag, krysser fingrene for at de får en form for godtgjøring for dette.


#8

Blå sa for siden:

God morgen

Sofakontor etter en litt dårlig natt. Her må det virkelig mye kaffe og kullsyrevann til for å holde motivasjonen oppe.

Heldigvis kort dag siden jeg skal noe så eksotisk som en tur til optikeren. Alt som gir meg en unnskyldning til en tur ut akkurat nå.

Det er småregn, men meldt noenlunde varmt, så jeg har tatt sjansen på å sette småplantene ut for å begynne å venne dem til litt vær. Håper at jeg kan begynne å plante ut til helgen.


#9

Blondie sa for siden:

Jeg måtte vekke ungen med å ringe med nyheten om avlyst leirskole, igjen. Hun tar det med fatning, men er like koronalei som oss alle.

Jeg legger planer for resten av skoleåret. De må være delt i tre varianter, så det er litt utmattende å sitte med. Jeg håper jeg får se elevene om en uke. Jeg venter dessuten spent på et testsvar til en nærkontakt. Slipper jeg ut i morgen? :kryss:


#10

Nenne sa for siden:

Her er det grått og trist, men vi trenger regn og blomstene og rosebuskene jeg plantet på lørdag har godt av litt regn for å finne seg til rette. Det er jeg helt sikker på.

Det føles liksom kaldt når det er så grått, så i dag ble det ull på hjemmekontoret. Jeg er glad for kort uke og langfri i slutten av uka. Det blir deilig! :)


#11

tink sa for siden:

:klemme: til Blondie, jentungen og andre som trenger det. Jeg tror vi hadde gått i kjelleren hele familien av avlyst leirskole en gang til, men det er et litt annet smittetrykk her nå da.


#12

Addison sa for siden:

God morgen! Dvs. mandag, grått regnvær, vond skulder etter et lite fall på tur i går, og generelt spyferdig av hjemmekontor. Men, on the bright side, kort uke, fri på inneklemt fredag, og beskjed fra HR om gjenåpning av kontorene fra 25. mai hvisomatte dersomatte alt går som det skal. :jippi:


#13

Fersken sa for siden:

Her er det mest forberedelser til mulig streik. Det er mer aktivitet på begge sider av bordet enn tidligere år, så slik jeg tolker det er det usikkerhet om riksmeklingsfolka kan løse floken i år.


#14

Tjorven sa for siden:

Det ble plutselig så innmari stille på hjemmekontoret. Nå har jeg delt kontorpult (les: spisestuebordet) med knerten i 2 måneder, og jeg skal ikke klage over at han støyer - virkelig og på ingen måte. Men det merkes utrolig godt at han ikke er der lenger.


#15

millact sa for siden:

Grått og litt regn i sør; men for meg spiller det i grunnen ingen rolle. Litt lei og oppgitt, så godt det er en kort uke selv om jeg ikke skal ha fri fredag.


#16

star sa for siden:

Tok på meg ull under genseren, men fryser likevel.


#17

Dali sa for siden:

Morn fra hjemmekontor. Egentlig skulle jeg vært dobbelstressa pga konfirmasjon i helga. Men nå er jeg bare stressa av jobbfrister, så det er da noe. Skal ha fri fredag og da tar jeg med jentungen for å handle til nevnte konf.selskap som blir siste helga i juni isteden.


#18

annemede sa for siden:

Det blåser skikkelig her nå. Hele huset rister.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.