Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Planlegging av B&B

#1

Albertine sa for siden:

Det er 17 dager til vi overtar huset vårt, og da starter oppussinga for fullt. I ventetiden jobber vi med konseptet vårt og planlegger innkjøp. Dette arbeidet er utrolig morsomt, men tidkrevende, og jeg står midt oppi en stressende eksamensperiode - og får ikke gjort det jeg ønsker. Men kanskje det finnes noen kreative sjeler her inne som kjeder seg litt innimellom og liker å lete etter ting på nett?

Våre rom kommer til å ligne på dette, der vi satser på en lys og luftig atmosfære.

Frokosten vil bli servert på rommet den første tiden, før vi får satt i stand dagligstua, og jeg er på jakt etter et servise som kan harmonere med den stilen vi har. Det kan godt være litt farge på det, hovedsaken er at det er pent å se på, godt å spise/drikke av, og som tåler slitasje godt. Har du noen tips?


#2

Tranquil sa for siden:

Hva med brukt servise i ulike mønstre og farger, det kan jo matche stilen i huset, og du kan finne noe som er gammelt og.


#3

IzziCreo sa for siden:

Upplaga serien til Ikea kan jo passe fint? Veldig greit med et servise det er enkelt å supplere med :nikker:


#4

Turban Smukk sa for siden:

Det tenker jeg også.

Ellers var min første innskytelse Swedish Grace fra Rörstrand.

Link: www.rorstrand.se/produkter/swedish-grace


#5

Pelen sa for siden:

Jeg er med Tranquil her, men skjønner at det kanskje ikke er optimalt med tanke på industrioppvaskmaskin samt stabling i skap.



#7

Nenne sa for siden:

Det var akkurat det jeg tenkte på også! Det er så fint!



#9

Turban Smukk sa for siden:

Ja, det er fint og det ville passet så fint inn i de bildene over. Jeg sikler spesielt over kaffekoppene med de bolleformede skålene (eller tefatene som enkelte og noen her inneinsisterer på at det heter), men det måtte nok vært på en hypotetisk hytte eller landsted ved sjøen eller i Sverige, med hvite blondegardiner og alltid buketter med markblomster på bordet. Sukk.


#10

millact sa for siden:

Hvor får man kjøpt det?


#11

Turban Smukk sa for siden:

I følge internett både Christiania Glassmagasin, Kitchn (?) og Til Bords og ellers er det vel på diverse nettbutikker eller i det akk så forjettede land Nordby Kjøpesenter der de til og med har 2.sortering til redusert pris.

Jeg er ganske sikker på at jeg nylig har sett det (utvalgte deler) på Kitchn.




#14

Pamina sa for siden:

Bare pass på at du får skikkelig tekoppen i stor størrelse til serviset. Det er så kjipt å drikke te av små kaffekopper.


#15

Strå sa for siden:

Det er ganske kjedelig å drikke kaffe av små kopper også. Små til de som ønsker det og store for de som vil.

Personlig får jeg sykehusfølelse av helt hvitt service og oppfatter det som kjølig når jeg er borte. En liten nyanseendring i hvitheten er nok for min del.



#17

Albertine sa for siden:

Ah, herlig! Her var det gode tips. Skal sjekke ut alle!

(Bortsett fra Upplaga fra IKEA, det har vi allerede og jeg hater det intenst.)


#18

Lyppa sa for siden:

Swedish Grace fikk jeg lyst på- så fint!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.