Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Doruller

#1

amo sa for siden:

Jeg er drittlei av at resten av folket i huset, driter i om det er tomt for dopapir, bare de har fått sitt. Alltid jeg som må hente nye.:( Jeg driter nå i kvalitet, og er på jakt etter rull med flest lengdemeter.......


#2

Høns sa for siden:

Vi bruker Serla med ekorn på pakken. Bra kvalitet ( ikke like mykt som Lambi og ikke like hardt som de billige). Drøy i bruk, kompakt rullet på rullen. Dvs at msn kan ha mange lengdemeter på holderen og i skapet/loftet/boden/annet. Krise hver gang noen finner på å kjøpe noe annet.,


#3

Elise sa for siden:

Hente nye, fra hvor? Har dere ikke mulighet til å ha dorullene rett i nærheten av toalettet, så man bare kan strekke ut en arm mens man sitter der?


#4

Myria sa for siden:

Her står nye doruller rett i nærheten av toalettene så det er enkelt å sette på ny når den forrige er tom, men er det noen andre (enn jeg) som gidder å gjøre det likevel? Nei. :sur:
I tillegg irriterer det meg grenseløst at de tomme dorullhylsene aldri ser ut til å finne veien i søppelbøtta, og det selv om søppelbøtta står 30 cm fra toalettet! Dette er da virkelig et minimum av hva man bør kunne forvente av ethvert menneske over 5 år. :gaah:

Sånn, det var godt å få ut.


#5

Elisabet sa for siden:

Doruller maxi fra Europris holder litt lenger og har god lengde på rullen. Kjøper en sekk av gangen, og har bare kapitulert så passer på at det er bestandig innen rekkevidde i en skuff eller skap om det går tomt. Ser jeg det er litt igjen bare setter jeg en ny rull i vinduskarmen.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Når kurven på badet er tom, må noen hente flere på vaskerommet og fylle opp. Det viser seg å være en komplisert prosess.


#7

maggypop sa for siden:

+1 på Serla maximeter.
Jeg var tidligere veldig fornøyd med bulkkjøpte doruller fra skoleelever som solgte sekker til inntekt for skoletur/russetid/idrettslag osv. Men den siste leveransen hadde markant større diameter på hylsen, så der gikk vinninga opp i spinninga.


#8

Malama sa for siden:

Vi er på sekker fra håndball for tiden, og løser det stort sett ved å legge en av posene fra sekken i badekaret så den nås fra toalettet. På det vesle gjestetoalettet stabler jeg et par i vunduskarmen.

Også ropes det ved behov likevel, for det er sannelig ikke alltid det er noe innen rekkevisse, tro det eller ei.


#9

Addison sa for siden:

Mistenkelig kjent problemstilling dette. :nemlig:


#10

amo sa for siden:

Det er den prosessen jeg mener. Den er komplisert den.:(


#11

Marla Singer sa for siden:

Løser ikke dette seg automatisk hvis du lar være å fylle på?


#12

Tjorven sa for siden:

Tusen takk. Endelig en sånn hverdagsirritasjonstråd som jeg ikke kjenner meg igjen i. Det var på tide. Jeg synes ellers at alt sånn forekommer hos oss også.

Påfyll av dopapir er tydeligvis en dugnadsjobb hos oss. Jeg gjør det noen ganger, men like ofte bare er det på plass når det begynner å nærme seg tomt.

(Vi har en håndballklubb som pålegger oss å selge mye dopapir, så boden er alltid full.)


#13

Anne C sa for siden:

Det er helt utrolig hvor vanskelig det der er.


#14

Floksa sa for siden:

Man kan forflytte problemet ved å stable hele vinduet fult av ruller. Da trenger man ikke gardin og det er (i vårt vindu) plass til en hel sånn storsekk. 150 ruller eller noe slikt.
Da behøver ikke jobben gjøres så ofte. Om det er en trøst.


#15

Elisabet sa for siden:

Den var smart. Og når det begynner å gå tomt for ruller i vinduet så kanskje noen andre finner på å hente dem pga. innsyn eller noe. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.