Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Input sa for siden:

God morgen!

Eldste er hos farmor og farfar, yngste og mannen sover. Jeg har har skrevet hjemmeeksamen i en time allerede og skal fortsette lenge med det. :cool2:


#3

Blondie sa for siden:

Heia Input! :heia:

Jeg skal rusle morgentur med hunden langs vannet før jeg tar tak i min eksamensbesvarelse. Fint vær, så jeg må prøve å ha noen pauser i hagen.


#4

millact sa for siden:

Våken. 16-åringen skal på speidertur i dag, roveropptak. Vi vet i grunnen bare hvor hun skal møte og når hun skal hentes.

Tror vi må plante litt til 17.mai i dag.


#5

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har veldig lyst å gå over vidden i Bergen i dag. Jeg er veldig usikker, for jeg her halvveis slått ut av bjørkepollen. Men det er vel mindre pollen over tregrensen vel ? Nuvel, mer kaffe må uansett til.


#6

Hjertensfryd sa for siden:

Pappaen min har vert her og henta jentene. Dei tar seg ein kjapp tur østover. Skal sjå stor båt gå gjennom svelvikstrømmen i morgon tidleg og kjører heim igjen :knegg:
Guttungen skulle igrunn og vera med, men sitter i ventekarantene. Innmari kjipt.


#7

007 sa for siden:

Kjipt med ventekarantene. Mine var i ventekarantene i går, til jeg fikk negativ test. Yngste valgte å tilbringe siste timen av ventekarantenen i bil utenfor skolen, og løp inn til vippeprøve i kjemi så snart negativt svar tikket inn. Jeg er fremdeles i karantene, men de rundt meg er fri.

Vi er på fjellet og skal klargjøre kåken for salg. Det blir maling og oljing på far og rydding og vasking på mor. :back to 1955:


#8

millact sa for siden:

Kjøpte ikke dere akkurat stedet på fjellet, 007?


#9

007 sa for siden:

Vi kjøpte nytt sted og skal derfor selge dette.
Nytt sted er nybygg, og er ferdig til jul.


#10

Stompa sa for siden:

Morn. Fin dag her. Jeg skal rette noen nynorskprøver, så tror jeg at jeg skal stikke og kjøpe turorienteringspakke og ta noen poster. Kjekt når den selges på nærmeste bensinstasjon.


#11

Martis sa for siden:

:heia: Input.

Rolig start på dagen her, mannen har bursdag så han har fått god frokost og så skal jeg slenge sammen en pavlova når jeg har fått kjøpt egg. Tragisk å glemme det i går. :knegg:


#12

Input sa for siden:

Takk for heiing! Nå har jeg skrevet ganske mye, men ingenting av det jeg planla å skrive, så dette bli jo interessant. :knegg:
Har heldigvis god tid, skal ikke leveres før i morgen og jeg trenger bare 700-ish flere ord.



#14

millact sa for siden:

Dette går bra, Input! Når du legger til det du hadde tenkt å skrive går det jo unna.

12-åringen skal til en venn og henge litt. Håper de går ut i det fine været. Jeg skal på tur med venninne i ettermiddag. Hva gjør jeg før det? Er ikke god på å slappe av og gjøre ingenting. Ikke noen ide å vaske vinduer i solskinn. Mangler beis til å terrassen.


#15

star sa for siden:

:heia: Input

Vi sløver.


#16

millact sa for siden:

Det ble støvsuging og litt rydding. Kanskje kaffe på terrassen om litt.


#17

Stompa sa for siden:

Jeg burde vært ferdig med nynorskprøvene nå, for de er jo så kjappe å rette, men guri så mye annet som er mer interessant! :gaah:


#18

Addison sa for siden:

Jeg sov til 12 og har sløvet siden, hardt tiltrengt sløvedag! Skal straks i dusjen, før strykejernet og bunadskjortene venter.


#19

Eia sa for siden:

Herregud, for et nydelig vær ute!!!

Jeg koser meg med å grave/luke i hagen, og antagelig bli solbrent. Nå skal jeg ta meg 5 minutter med å glo på de etterhvert store kyllingene mens de utforsker hagen. :jupp:


#20

Blondie sa for siden:

Ja, i dag er det fint! Vi gikk en tur inn til byen for å kjøpe is, vi holdt på å renne bort. Nå slanger vi oss i hagen i kortbukser. Det er meldt tordenvær i kveld, så det er bare å nyte.


#21

Frøy sa for siden:

Her har det vært sortering og systematisering av strikkepinner i dag og en runde på stolpejakt med jentungen, alt i alt en bra dag.


#22

Toffskij sa for siden:

Jeg har hatt fem undervisningsøkter OG spilt inn en videoforelesning i dag. Just sayin'. :gal:


#23

Dali sa for siden:

Ikke fint vær her, så jeg har ryddet bort gamle klær, og i skap i gangen. Fornøyd nå, når jeg ser at det blir varmt i morgen.


#24

millact sa for siden:

Topptur i kveld med venninne.


#25

Input sa for siden:

Ferdig med eksamen, rakk å spise middag med svigers til og med. Dette må være den mest chill eksamen jeg har hatt i mitt liv. :knegg: Takk for heiing, det er veldig fint!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.