Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Stor elbil?

#1

Timar sa for siden:

Vi må snart bytte bil, og ønsker da å kjøpe elbil. Vi prøver å klare oss med en bil, så bilen må dekke alle familiebehovene.

Er det noen her som har gjort research på store elbiler og kan dele litt? Vi har fått med oss den nye Skodaen, men ikke prøvekjørt den. Finnes det andre alternativer?

Våre behov:
4 mennesker, samt stor hund
Stadig behov for skiboks
Savner tilhengerfeste nå, blant annet til sykkelstativ
Drar gjerne på langtur, med masse baggasje. Og nå framover også med stor hund..
Tidvis mye skiutstyr som skal med.
Katten blir også med i blant, men han får sitte i midtsetet bak. :humre:


#2

millact sa for siden:

Nærmeste nabo kjøpte akkurat den nye Skodaen. De har to barn. Har ikke flere biler. Så langt er de veldig fornøyde.




#5

Lavender sa for siden:

For familie med barn og sportsutstyr, Skodaen. Fin bil, en av de med best rekkevidde og 550 liter bagasjerom. For andre modeller, sjekk faktisk rekkevidde, noen biler er mer energisnål enn andre, liter bagasjerom og tillatt vekt på tak. Noen biler er for aerodynamisk for takstativ andre har bare ikke fått takstativ registrert som tillatt i vognkort. Polestar er fin bil, men ikke så god på bagasje og rekkevidde.


#6

Pelen sa for siden:

Manner AON følger med mye på elbiler sier også Skoda. Samme plattform som ID4 og Audi Q4 E-tron, men Skodaen har nok størst bagasjeplass av disse. Ser også ganske fin ut.


#7

Addison sa for siden:

Vi vipper mellom Skoda Enyaq og VW id.4. Har prøvekjørt begge. Skal ha 4wd. Vi skal spekke opp begge nå i helgen og se hvordan det ser ut, samt avtale tid med selgerne. Fortsettelse følger!


#8

millact sa for siden:

Ja, den er utrolig fin.


#9

IzziCreo sa for siden:

Vi skal prøvekjøre Skoda Enyaq til uken. Vil du ha større enn det så se på Citroën/Opel/Peugeot elbilen med plass til 7. Den er laget på samme lest på de tre merkene.
Skal nok sjekke ut id4 også, men samtlige som vi har sett/hørt/snakket med har endt opp med Enyaq (utenom en, men han endte opp med et spesialtilbud som vippet ham).


#10

Daisy sa for siden:

Vi venter på Enyaq 4wd! Får den i sept/okt. Gleder oss.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.