Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du bodd på karantenehotell?

#1

Musemus sa for siden:

Hvordan var det?



#3

Musemus sa for siden:

Tenkte mer på at de som hadde bodd på karantenehotell kunne svare. :knegg:


#4

millact sa for siden:

Antok egentlig det. Håper du får noen svar.


#5

meisje sa for siden:

Jeg kan fortelle at nesten alle måtte på karantene hotell nå i kveld. Jeg slapp og får lov til å ta karantenen hjemme. Resten av familien er reist bort på langhelg før jeg kommer hjem.


#6

Musemus sa for siden:

Fortell! Hva gjorde at du slapp?


#7

meisje sa for siden:

Jeg reiste pga et dødsfall, og dødsattesten ble godkjent som dokumentasjon.


#8

millact sa for siden:

Det ble vel da definert som en nødvendig reise.


#9

Martis sa for siden:

Min bror er jevnlig på karantenehotell. Jobben hans bestiller litt mer oppgradert enn enkeltrom, men det er dritkjedelig og kjip mat. Så det blir litt takeaway også. Så ikke min erfaring, men gjenfortalt. Jobber i Norge, bor i Sverige.


#10

meisje sa for siden:

Ja, det falt nok inn i den kategorien. Tolleren/politimannen slo opp i folkeregisteret for å sjekke hvilken relasjon jeg hadde med avdøde, og finstudert dokumentene jeg hadde med. Det tok lang tid å komme gjennom kverna.


#11

kamp sa for siden:

Søster skulle i teorien vert på karantene hotell når hun kom hit 5 mai pga begravelse men slapp siden hun kunne bo alene i mors hus (mor flyttet til kjærest). Dagen etterpå dukket «karantene politiet» opp på døren og siden hun da var på vei til begeravseln ringte de henne og lurte på hvorfor hun ikke var «hjemme»..


#12

Simone sa for siden:

Trudde ikkje vi hadde karantene-politi som dreiv oppsøkande virksomhet, men ho burde jo absolutt ikkje gå i begravelse dersom ho er i karantene?


#13

liefje sa for siden:

Det finnes karanteneunntak for begravelser til nære. Selvsagt med regler og testing.


#14

kamp sa for siden:

De ringte først på morgningen på tlf til henne før de senere oppsøkte adressen.

Det er unntak for begravelser og hun er testet selvføelig


#15

Xian sa for siden:

Ja. Vi skulle hente en båt i Tønsberg, og hadde bestilt hotellrom for å kunne starte tidlig med å kjøre den hjem sjøveien dagen etter. Etter dette dølle året uten annet enn hverdagslige opplevelser, gledet vi oss stort. Tønsberg var som Oslo stengt for servering av noe slag, men hotellet hadde takterrasse, så vi hadde planlagt å ta med en flaske vin opp på taket og nyte sjøutsikten sammen med thailandsk take away.

Da vi ankom, ble vi forbauset over å se en gjeng på 15-20 personer med munnbindet under haka som sto og tok sigg på hotelltrappa. Rart. Det så ut som seminardeltakere på pause, men som vi sa til hverandre: Det er vel ingen som holder seminar nå? Ved innsjekking, fikk vi vite at hotellet også fungerte som karantenehotell. :snill: Så det var (hovedsakelig) arbeidere fra Øst-Europa som utgjorde røykegjengen. En flokk vi måtte brøyte oss gjennom hver gang vi skulle inn eller ut av hotellet.

Takterrassen var heller ikke tilgjengelig; den var forbeholdt de som var på karanteneopphold. Som vi skrev i tilbakemeldingen til hotellet: Vi hadde nok siktet oss inn på et annet hotell om vi hadde visst om dette på forhånd.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.