Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan finne nytt merke rouge og ny farge?

#1

meisje sa for siden:

Jeg har i over 30 år brukt Lancome sin Blush subtil i fargen brun roche. Fargen er gått ut av sortimentet og jeg har omtrent brukt opp den siste jeg hadde. Jeg har likt dette merket så godt fordi den er drøy i bruk, gir pent resultat og fargen passer til min blåhvite bakgrunnsfarge. Jeg prøvde et annet merke en gang for lenge siden, men det falt ikke i smak fordi den varte så kort.

Så hvordan finner jeg et nytt merke med de samme kvalitetene ? Og hvordan skal jeg finne riktig farge som passer til meg når jeg blir tvunget til å velge en farge ?

Jeg håper dere er fulle av gode tips sånn at jeg slipper så mange bomkjøp.


#2

liefje sa for siden:

Hvis du går til Mac, kan du bli sminket slik at du får prøve. Det er også mulig i enkelte store parfymerier med betjening. Jeg ville nok gjort noe slikt.

Evt. går du med siste rest av den du har og prøver å finne lik farge fra et annet merke. Eller skriver tilLancome og spør dem hva de anbefaler som erstatning.


#3

meisje sa for siden:

Takk for svar Liefje. Jeg må vel til med en sånn prøve sminkegreie igjen. Fikk det for å finne andre produkter for noen år siden. Men jeg syns det er flaut å spørre om det. Er det noen jeg bare skal overse og kjøre på ?


#4

liefje sa for siden:

Klart du skal! Såklart lettere hvis du går på et tidspunkt hvor det ikke er for mange i butikken. Nå for tiden kan det jo være at det er noen koronarestriksjoner (sminke under munnbindet er vel ikke helt det samme - hehe), men de har vel en løsning for noen som trenger å få prøvet farge. Jeg pleier bare å si at jeg er usikker på farge og om jeg kan få hjelp. Da pleier de å foreslå at de prøver det på meg. Nå under korona kan man kanskje ikke ta på hånden selv heller sånn som man pleier for da tar man jo på kostene. Har ikke tenkt på det. Forresten kan jeg gjerne anbefale min yndlingsrouge, dvs. det er egentlig et solpudder med liksom flere farger i. Det blir veldig pent og naturlig. Det heter Guerlain Terracotta light. Finnes i flere farger det også, men hvert av dem har en palett som liksom blandes. Herregud for en forklaring. Skal finne lenke så ser du.



#6

meisje sa for siden:

Takk for lenke, kanskje verdt å prøve. Den fargen jeg har brukt ligger mellom fersken og brun. Jeg har veldig lys hud, hvilken fargetone har du på din hud ?


#7

liefje sa for siden:

Jeg har en varm undertone på huden. Blir raskt brun om sommeren og er nok ikke helt lys selv om jeg er en blond nordmann. Kanskje du bør ta en av de som er lysere? I alle fall om du har en kald undertone på huden


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.