Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Storbritannia - innreisekarantene


#2

Maverick sa for siden:

Det betyr at man må i karantene selv om reisen kan defineres som nødvendig.


#3

frukt sa for siden:

Ja, nå skjønte jeg det. Men betyr det ikke også at smittespredningen ikke evalueres sånn at det ikke vil bli et gult land på noe tidspunkt?


#4

Toffskij sa for siden:

Nei, for tida gjelder det samme for Storbritannia som for EU/EØS:

www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/

Dette har jeg funnet ut på den aller morsomste måten: Jeg hadde flybillett fra UK 12. mai, 7. mai annonserte norske myndigheter at unntaket nå bare gjaldt for nødvendige reiser innen EU/EØS, gjeldende fra 9. mai kl. 12. Og 13. mai(!) gjorde de om på det sånn at Storbritannia også ble inkludert. Gjett hvem som styrtet hjem som en gal 8. mai? Svar: definitivt ikke bare jeg!


#5

Toffskij sa for siden:

Og så må dere slutte å bruke ordene «karantene» og «karantenehotell» om hverandre. Jeg var i karantene, jeg, bare hjemme.

Til det du spør om, frukt: Jeg tenker svaret er i prinsippet ja, men i praksis kommer det til å bli innført smidigere regler for Storbritannia enn for andre ikke-EU-land fordi det er så veldig mye kontakt i begge retninger. Masse studenter, for eksempel.


#6

frukt sa for siden:

Takk for svar begge to. :blomst:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.