Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

17. maikaffe

#1

Kaffestuggu sa for siden:

:flagg::flagg::flagg::flagg::flagg:


#2

Frøy sa for siden:

Gratulerer med dagen!

Her er far og datter snart på vei ut dørene, de skal kjøre i viktig. Etter der er det ingen planer for dagen her.


#3

Blondie sa for siden:

Gratulerer med dagen! :flagg:
Bikkja var ikke overbegeistret for salutt, men roet seg når han så at jeg var rolig. Nå tar jeg en rolig kaffe før jeg skal ut på en liten morgentur.

Blir en rolig dag, feirer med døtrene og ei venninne.


#4

Input sa for siden:

Gratulerer med dagen! :flagg: :fløyte:

Har ikke kommet meg ut av senga engang. Mann og datter er i dusjen, og når de er ferdige skal vi på med bunader. Det blir stas!


#5

Toffskij sa for siden:

God morgen og gratulerer! Jeg har selvsagt ikke fri, men har sneket meg unna et ettermiddagsmøte sånn at jeg kan søttendemaie litt sånn fra totida i dag. Jeg hørte korpsmusikk i det fjerne på vei til leiekontoret!


#6

Timar sa for siden:

Gratulerer med dagen! :flagg:

Her har jeg styrt med kakekatastrofe både i går kveld (eller natt..) og tidllg i dag. Jeg rekker ikke å lage noe alternativ, så vraket må kamufleres etter beste evne..

Eldste synger på flaggheising nå. Etterhvert får vi gjester til lunsj og skal bort på middag. Det er jo mer program enn jeg har hatt på godt over et år! :humre:

:flagg:


#7

Martis sa for siden:

Gratulerer med dagen! Jeg har sett på flaggheisingen og korpset på face, veldig koselig og været er så der akkurat nå.


#8

Albertine sa for siden:

Gratulerer med dagen! :flagg:

Det må ha vært salutt fra naboens balkong, jeg hoppa himmelhøyt i senga da det smalt. Snart er det sjampanjefrokost uten sjampanje, må jobbe med eksamensoppgave i dag samtidig som det ryddes til fotografering.


#9

Svanen sa for siden:

Gratulerer med dagen! Våknet helt av oss selv på hytta (eller av 6 åringen). Her høres kun bekkeklukk og våryre fugler overalt. Skal spise frokost, dusje 6 åringen og rydde sammen før vi drar til besteforeldrene på middag. Ikke vært der siden nyttår, så gleder oss til å være med dem nå som de er fullvaksinerte.
Ingen bunadpynting i år, men minsten skal ha på kjole i dag


#10

Trixie sa for siden:

Gratulerer med dagen :flagg:

Lite søvn da en russebuss stod parkert ikke så langt herfra. Men hey, det er 17. mai og snart god frokost.
Løpetur har jeg også rukket.


#11

Blånn sa for siden:

Gratulerer med dagen! Jeg har kjørt mellomste til Vår Frues gravlund hvor han synger ved kransenedleggelser. Og kjørt minsten til skolen for spilleoppdrag med korpset. Da jeg kom hjem brakte det plutselig løs med korpsmusikk rett i nærheten. Hørtes ut som et voksenkorps. Stas! Så nå hører vi kor i en kanal og korps i en annen.


#12

Tjorven sa for siden:

Gratulerer med dagen!

Mindre stress enn vanlig på 17. mai, men vi skal faktisk ha middagsgjester i dag. :lykkelig: Min mor kommer med samboer og to av venninnene til snuppa. Det blir utrolig stas.


#13

007 sa for siden:

Gratulerer med dagen!

Pysj og kaffe pr. nu, jeg skal snart i dusjen. Kjernefamilien og 2 gjester klokka 14, men før det skal mellomste kjøres og hentes på champagnebrunch.


#14

Anda sa for siden:

Gratulerer med dagen! Her kjenner vi på en sosialt happy ungdom med masse opplegg - og en uten. Kontrastenes dag, på mange måter.

Ønsker alle en god en!


#15

Neket sa for siden:

Gratulerer med dagen!

Slapp korona-17-mai her, det er egentlig ganske deilig. :sparke: Straks frokost, så ingen planer før foreldrene mine kommer på grillings senere.


#16

star sa for siden:

Gratulerer med dagen :flagg:

Her pøser det ned og vi har ingen planer.


#17

millact sa for siden:

Gratulerer med dagen! Eldste er på frokost med tre venninner, ingen champagne. Yngste og jeg har sett bilkortesjen rett nedi her og hørt nabobarna synge og gå i tog i gaten her. I fjor gikk han, i år mente han han var for gammel. Om et par timer skal vi på lunsj og leker hos venner.


#18

Fersken sa for siden:

Gratulerer med dagen!
Ingen planer i dag annet enn at ungene kan spise så mye is de orker.


#19

Pappalille sa for siden:

Gratulerer med dagen! :flagg:

Jeg er på jobb, og det er egentlig ganske fint. Vi er en fin gjeng på jobb i dag og alle er opptatt av å gjøre litt ekstra for mennesker som ikke så ofte opplever at det gjøres noe ekstra for dem. Vi skal bake brownies og servere pølser og is. Beboerne flirer litt av oss, men de setter nok pris på det siden de flokker til fellesrommene i mye større grad enn vanlig. :knegg:


#20

Stompa sa for siden:

Gratulerer med dagen! Jeg har kjøpt snitter og tilbringer første del av ettermiddagen hos stefaren min. Han har fantastisk utsikt mot innseilinga til byen, så akkurat nå ser vi på båtkortesjen som tøffer forbi, i aldeles strålende sommervær. Seinere skal jeg spise middag og drikke bobler hos ei venninne.


#21

him sa for siden:

Gratulerer med dagen! :)


#22

Addison sa for siden:

Gratulerer med dagen! :flagg:

Jeg er hjemme og tørker etter 3 timers utespilling. Bunaden er hengt til tørk. Snart ny runde spilling men da blir det klær etter vær. :nemlig:


#23

Fintdethei! sa for siden:

Nydelig vær i Bergen i dag. Tror jeg er solbrent, faktisk. Vi har vært en tur i sentrum, og der var det diverse konserter med korps og kor. Mye pyntede mennesker og skikkelig kos. Etterpå var mine foreldre her på mat, kaffe og kake. Nå lurer jeg på en fjelltur på tampen av dagen, før maratonjobbedager begynner igjen.


#24

millact sa for siden:

Fin dag i sør, men vått store deler av dagen. Sett korps og bilkortesje, vært hos venner og alle er fornøyde.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.