Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp til to GODE stoler

#1

m^2 sa for siden:

Jeg trenger to lenestoler. Ikke sånn stressless, men "sittestoler" liksom.

En er til soverommet til lillegutt, den skal være så nattevakta kan holde han med selskap en stund hvis han ikke får sove. Så den må være god å sitte i, men behøver ikke å kune lenes eller skammel eller noe (jeg kjøper egen hvilesofa til dem til gangen utenfor). Helst under 2000,- Og helst ikke så stor. Alt jeg prøvde på IKEA var vondt å sitte i :mumle:
Tidligere har vi hatt en sånn "kulestol" som det går an å lene litt fra IKEA, den har vært helt perfekt men uten tåknekkerhjulene, men sånne fant jeg ikke nå.
Jeg likte denne fra Skeidar, men litt for dyr, og kanskje litt for stor - ikke rosa da :vetikke:
[img]https://www.ambista.com/media/view/55587/size/w1080[/img]

Og denne fra Jysk, men er den god?
[img]https://cdn3.jysk.com/getimage/wd2.medium/113702[/img]

Den andre er til stue. Den skal stå med en grå "vimle"-vinkelsofa, et bilde av en tiger, og røde og gule puter. Kan gjerne være turkis eller knallgul! Og kjempegod å sitte i. Og helst ikke til en formue, men 3-4000 er allikevel ok, helst ikke mer.

Forslag som dere vet er gode å sitte i? (jeg vet at IKEA strandmon er god - vi har den her hjemme, men hadde lyst på noe ..annet, nettere?)
Jeg har som sagt prøvesittet på IKEA og likte ingenting, også har jeg ikke lyst til å reise så voldsomt rundt fra butikk til butikk i disse tider...


#2

annemede sa for siden:

Vi har en lignende fra jysk, vår er ikke god til å se tv el.l. i.


#3

daffy sa for siden:

Strandmon fra Ikea shns jeg er veldig god å sitte i og ganske fin å se på.


#4

meisje sa for siden:

Jeg anbefaler seventy stol, den er god å sitte i. Men den koster mer enn 2000 desverre.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.