Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Eurovision 2021

#1

Dali sa for siden:

Ingen tråd enda? Spennende om Tix går videre.


#2

Syrinx sa for siden:

Jeg sliter med å engasjere meg i år. Pleier å være raus og snill med Norge sine bidrag, men årets synes jeg er så grusomt fæl og Tix gir jeg heller ikke fem øre for, så jeg vet ikke helt.


#3

Tjorven sa for siden:

TIX er videre. Godt.

Jeg skal lage en egen tråd om Eurovision-motivasjon. Jeg trenger masse av det på lørdag, men jeg har trua på at det skal gå. :nemlig:


#4

Pøblis sa for siden:

Jeg synes sangen til Tix er fin, jeg. Og der gikk han videre også. Jeg liker også Malta, Russland, Litauen, Ukraina og Azerbajan.
Jeg skulle gjerne likt Sverige bedre - en synes den er alt for lik alt det andre flinke pop-stoffet de pleier å sende.


#5

Martis sa for siden:

Jeg må se og helt herlig å se masse folk (3500) på konsert. Det så ut som 20000. :knegg:
Egentlig ikke så Tix fan, men liker veldig at han bruker makten sin til å sette fokus på mobbing.


#6

Dali sa for siden:

Har hatt mange års eurovision-pause med tanke på engasjement. I år trenger jeg noe å engasjere meg i som gir godt humør. Gir det en sjanse. :knegg: Der var Sverige videre og.


#7

Martis sa for siden:

Jeg hadde håpet Israel skulle bli straffet i år....


#8

Pøblis sa for siden:

Me too.


#9

Bluen sa for siden:

Aserbajdsjan er noe av det verste jeg har sett og hørt i mine levedager, tror jeg. Ene ungen slo på programmet så jeg måtte høre 3-4 sanger rundt det beitet, og da skjønte jeg at Tix' sjanser faktisk var brukbare. Dette var bare forferdelig, alt sammen. Nesten ingen som kan synge heller. :skremt:


#10

Pøblis sa for siden:

haha, jeg synes orientalsk-disco-Azerbajan ar litt kul. Men den stoppet akkurat i tide. :D


#11

star sa for siden:

Bluen: det var eldste sin topp 10. :knegg:

Våre 3 er videre.
Trodde også Israel kunne bli straffet. Og så syns jeg svensken sang falskt.


#12

Elise sa for siden:

Jeg ville gjerne hatt med Irland videre, uten at jeg husker sangen. Har fylt ut skjema. :knegg: Ellers var Malta og Kypros mine favoritter. :heia:


#13

amo sa for siden:

I love my son, han visste jeg var trening, men det plinger på messenger: Vær OBS, slanger på Azerbajan......


#14

Toffskij sa for siden:

Jeg synes egentlig det var ganske mye gøy, jeg. Liker særlig Ukraina og Belgia, men Russland også, og så synes jeg som Pøblis at full-on orientalsk disco er litt moro.

TIX var kjeeeeeedelig.


#15

007 sa for siden:

Jeg pleier ha null interesse for ESC, men i år er jeg superengasjert.
Jeg fikk virkelig sansen for Tix etter at jeg så NRK P3-episoden «Tix går til karriereveileder» i 2018, og har fulgt han siden. Jeg kan også finne frem min indre fjortis og synge «I kveld er det lov å være hore» for full hals på fest og sånn. :o

Vi skal ha party på lørdag (kun kjernefamilien og svigerdatter) med bobler, stemmeskjema, bingo, ballonger, glitter og fjas, vi er så sugen på litt gøy at vi tager hva man haver. :knegg:


#16

Milfrid sa for siden:

Jeg har sansen for Tix. Jeg må innrømme jeg knapt visst hvem fyren var før, men det jeg har sett nå synes jeg viser en sympatisk fyr som neppe har hatt det lett, og om det er er snev av sannhet i Falen angel-videoen...

Heia Norge! Heia Tix!


#17

Malama sa for siden:

Jeg sovna like etter at det var klart at han ble med videre fikk med meg en 7-8 land... Ikke at det vsr kjedelig. EKG er bare utrolig trøtt etter i går.


#18

Karamell sa for siden:

Jeg liker Tix sin greie slik han fremstår nå. Jeg får sympati. Men i dag fremsto sangen litt tam? Eller er den bare så mye mer brushet på Spotify/radio at live høres litt kjedelig ut? Klinger den bedre på norsk?


#19

Malama sa for siden:

Jeg likte den bedre på norsk.

Og jeg liker tix slik han fremstår nå. Kombinert med at jeg ikke hadde noe som helst forhold eller kjennskap til ham eller sangene hans før gp så var det relativt lett å komme over kneika.

Jeg bor sammen med en mann som 1)egentlig ikke liker gp/esc og 2)definitivt ikke klarer glemme tix som musikalske historie og ikke synes noe om ham. Så jeg ser alene.

Finalen på lørdag skal de eldste ungene få tilbud om å se, mellomste vil nok, hun så den norske finalen. Men hun er slett ikke gira, hun bare liker å høre musikk, er svært lite kresen på musikk, og liker å vite hva praten går i på skolen over helga.

Dvs, kannsje ikke dersom det blir camping på oss... Hmm.


#20

Fløyel sa for siden:

Jeg fikk faktisk tårer i øynene når jeg så det var publikum i salen, oppriktig rørt og glad. "Herregud, slutt a mamma" var kommentaren fra sidesofaen.

Jeg liker Tix, akkurat på samme måte som 007. Ikke alle tekstene jeg syntes er passende, men jeg har lært meg til å høre de ettersom ungene har spilt disse på full spik i mange år. De skaper feststemning. Azerbaijan er også fengende, Kypros hadde nok blitt fremført bedre av Lady Gaga, men fengende. Vi holdt en knapp på Malta. Men Italia er favoritten her i huset i år.

Vi håpet, som flere her, at folk brukte litt politisk dømmekraft mtp Israel.

Jeg savner en litt sakrakstisk kommentator, og etter å ha sett Adresse Rotterdam, håpet vi at Kevin Vågenes satt i boksen. Vi har fått noen latterkuler av han ila de programmene.


#21

kamp sa for siden:

Jeg liker også tix

Heia tix!


#22

Malama sa for siden:

Kevin hadde gjort seg i den boksen, ja


#23

Primrose sa for siden:

Jeg liker også Tix og budskapet han formidler. Har dere sett musikkvideoen til sangen? Jeg får litt klump i halsen. Det er nært av ymse personlige grunner. Jeg synes det er kjempefint at han setter fokus på mobbing og at han med det kan være et forbilde for ungene.


#24

Frøy sa for siden:

Tix har vokst i mine øyne også, spesielt etter episoden med Haik på NRK. Han er en fin fyr altså. :nikker:


#25

liefje sa for siden:

Jeg har fått utrolig sansen for TIX. Det begynte med at han stod frem på Lindmo og deretter har jeg fulgt litt med og lært mye om hans bakgrunn og hva han har slitt med, både personlig og i det norske musikkmiljøet. Etter at jeg så programmet Haik (dere må se det - NRK app), ble jeg faktisk utrolig rørt og historien bak den nye sangen hans til en avdød fan er fantastisk. Nå blir omtrent russesønnen min flau når jeg sier at jeg rett og slett digger han. Har fått sansen for selve ESC-låten også, så her var det full jubel foran TV-en da han gikk videre. Ellers er for meg ESC mer et program jeg har på i bakgrunnen, enn at jeg virkelig følger med. Også er jeg sur hvert år fordi det blir så sent før avstemmingen kommer for det er jo det festligste.


#26

Hyacinth sa for siden:

Jeg holdt nesten på å kuppe Tjorvens tråd, men så oppdaget jeg heldigvis denne. Kanskje jeg kan spørre dere om MGP-ting jeg ikke skjønner?

Jeg har aldri vært opptatt av MGP, og det var ikke noe mine foreldre så på da jeg var liten. Jeg har jo sett det ved noen anledninger, men det var liksom noe man ikke skulle like da. De senere årene har jeg fått med meg at det er et stort engasjement rundt dette. Jeg har prøvd å se det noen år, men jeg må innrømme at jeg kjeder meg fort. Har aldri sett noen norske finaler.

Vel, dette var egentlig ikke relevant, men det var en forklaring på hvorfor jeg ikke har peiling. Spørsmålet mitt gjelder Tix. Jeg synes det tar av rundt begeistringen, og jeg lurer på om det bare er jeg som er surmaga. Jeg har forstått at han har en fortid med grov mobbing, og det er ille. Jeg mener også at alle må få en ny sjanse. Men jeg klarer bare ikke legge bort det der «i kveld er det lov å være hore»-greiene. Jeg sliter skikkelig med dette. Jeg hadde nettopp en diskusjon med sønnen min om dette, og han synes Tix er en fantastisk fyr (og det er han helt sikkert). Men argumentene var helt merkelige: «Hvis du hadde fulgt med, mamma, så hadde du visst at han har beklaget hvis noen følte seg såret.» Eh. Det høres ut som en Erna-unnskyldning. «Han har sagt at det aldri var meningen at noen skulle føle seg tråkket på.» Ok... For meg blir dette litt som å kalle noen «jævla homo» og si at det ikke var meningen at noen skulle føle seg tråkket på. Så sa han (altså min sønn) at meningen med denne russelåten var at alle skulle få lov å være seg selv... :tullerdu: Siste argument var at næringslivet hadde hyller Tix for genial markedsføringsevne.

Så, opplys meg gjerne. Jeg er nok en surmaget olding som ikke forstår dette, og jeg sliter så veldig med at at folk skal påvirkes av russesangtematikk.


#27

Hyacinth sa for siden:

Hm, jeg lærer litt når jeg leser i denne tråden. Jeg postet bare i ren glede over å finne en passende tråd, så jeg hadde ikke lest noe før jeg skrev.


#28

Elise sa for siden:

TIX har laget russesanger for å tjene penger og gjøre seg selv kjent, og så har han vokst opp, blitt mer moden og lagt fra seg det tøyset der.#30

Bluen sa for siden:

Du er ikke aleine om det. Jeg er overhodet ikke solgt. Det gjelder ikke bare de idiotiske og puteflaue russelåtene, men annet ræl han har lagd. Jeg har ikke sansen for fyren i det hele tatt.

(Og slakten av "Fallen Angel" innbrakte jo masse PR, utallige tusen sympatistemmer og skapte en stor skjevhet i den norske finalen. Ikke hans feil, men irriterende lell.)


#31

Tjorven sa for siden:

Vi skal ha party på lørdag. Knerten har Italia som favoritt, men har også mange andre betraktninger.

Han er en ekte nerd og har nå brukt de siste månedene på å fordype seg i Eurovision. Det er liksom ingen begrensninger på hva han nå vet om MGP. "Visste du at Italia bare fikk 2 poeng fra Spania i 2017 ... :blabla: og det skyldtes ganske sikkert at ... :blabla: " :tullerdu:

Du må gjerne kuppe tråden min. Jeg trenger den hjelpen jeg kan få.

Jeg liker Tix slik han fremstår i dag, men klarer ikke helt å legge bak meg de tidligere produksjonene hans. Jeg er virkelig ekstremt langt unna målgruppen for "russelåter" og blir regelrett sur.


#32

Hyacinth sa for siden:

Jeg kan jo ikke kuppe motivasjonstråden din med surmaga dritt fra meg selv. :knegg:


#33

Kaija sa for siden:

Jeg har aldri hatt sansen for Tix tidligere, og det var litt kamelsvelging som måtte til for å kunne backe ham nå også. Men han fikk mine stemmer i MGP, fordi jeg syntes han hadde en suveren pakke av banal, lettsunget tekst, esc-klisjeer og over the top-show. Samtidig var det den eneste sangen jeg hadde i hodet etter å ha hørt de ulike sangene et par ganger. Det skal mye til for at jeg ikke heier på hva Norge velger å sende. Såpass patriot er jeg.

I år har jeg politisk bismak i munnen. Diktaturer og sånn er det litt vanskelig å være entusiastisk over. Var glad jeg ikke likte den Israelske låta. (Og begge mine minste + niesa mi kan treffe den høye «umulige» tona hennes, så jeg ble ikke engang imponert over den.) Men likte både Russland og Azerbahvadetnåvar. Malta var slitsom, men bra på mange måter likevel.

Stor jubel i stua da Tix kom videre til finalen. Vi gleder oss til lørdag.


#34

Bluen sa for siden:

Nå ga du meg en god sjanse til å ri en kjepphest: På norsk heter landet altså Aserbajdsjan. Takk. :knegg:


#35

Tjorven sa for siden:

Hun fra Malta kunne i hvert fall synge. Dessverre så hun ikke ut til å ha en eneste rytme i kroppen, så bevegelsene hennes var koregraferte, men uten innlevelse (les: viftingen med armene, bena stod helt grunnstøtt hele tiden).


#36

Kaija sa for siden:

Takk! Orket ikke sjekke.
Uansett må jeg si at Tix vet å finne måter å engasjere folk. Har har vel hele Aserbajdsjan bak seg etter crushet sitt på Efendi.


#37

Kirsebær sa for siden:

Jeg hadde ikke noe forhold til TIX fra før, men da han tok av solbrillene og viste ticsene sine under fremføringen ble jeg helt mushy. Nå elsker jeg ham av hele mitt hjerte og skal heie på ham på lørdag. :love:


#38

Madicken sa for siden:

Mens jeg synes det er greit at folk makter å skille politikk og sang/fest/show. Det finnes andre måter å markere politisk ståsted på enn å la være å gi en artist stemmer.


#39

Milfrid sa for siden:

:knegg:

Jeg ble rørt da jeg hørte han hadde stilt opp på dagen i begravelsen til en ung, kvinnelig fan som døde av kreft etter å ha fått sms med bilde av kista hennes fra venninnen.

Jeg er veldig for at man skal få lov til å bli voksen og «bedre menneske» selv om man kanskje hadde en periode hvor man var iddiåt. :nemlig:


#40

Pøblis sa for siden:

Ja. Amen.


#41

Addison sa for siden:

Vi er herr og fru blodfan av ESC, og har alltid vårt eget lille party hjemme, med rosa bobler, fingermat, stemmeskjemaer (nå app da) og the lot. TIX-låten har vokst på meg, jeg likte også Sverige, til tross for veldig uheldig vokalprestasjon i går, Malta, Russland og Kypros. Har også virkelig fått sansen for TIX etter hvert, han vinner seg. :hjerter:


#42

Fakse sa for siden:

Huff, der kom første(?) positive covid-test i deltaker-truppen. En av Island sine artister har testet positivt, og de mister i alle fall delfinalen i morgen, antakelig også finalen lørdag. Utrolig synd for dem.


#43

Madicken sa for siden:

:elsker:

Jeg er nok et lite stykke unna blodfan, men ikke så veldig langt. Dessverre er jeg gift med en mann som synes arrangementet er like interessant som å se maling tørke, men jeg vet å invitere likesinnede samtidig som mannen rømmer huset. :knegg:


#44

Kaija sa for siden:

Semi 2 jo.
Jeg er alene i stua.
San Marino sang reint og jeg smilte av sangen.
Estlands mest sexy mann i 2010 ellernårdetvar var pen han, men det holder ikke å være sexy når sangen er sovemedisin.


#45

Kaija sa for siden:

Ingen flere her. Jaja, jeg liker Island i år også.


#46

Addison sa for siden:

Er her! Georgia, veldig annerledes! Surt!


#47

Kaija sa for siden:

:highfive:

Georgia var sirup, og ikke esc-fest for meg. Og surt, ja.


#48

Addison sa for siden:

Likte Serbia. Og Island, morsom!


#49

Elise sa for siden:

Jeg er fortsatt stunned av Hellas sitt antrekk.


#50

Ellisiv sa for siden:

Er Island sin samme som de hadde i fjor?


#51

star sa for siden:

Samme gruppe ja.
Litauen er også de samme.


#52

Addison sa for siden:

Jeg likte Hellas, men ble litt distrahert av all svevingen, og antrekket ja!


#53

Kaija sa for siden:

Hellas var ok, men jeg kommer nok ikke til å kopiere klesdrakta

Portugal: Jeg liker mannestemmene en oktav lenger ned, i grunn. Og ikke så klemt. I hvert fall blir det mye med en hel sang som dette. Det ble ikke noen love on my side her.


#54

Elise sa for siden:

Jeg likte Portugal godt, men jeg er eneste i sofaen som synes det.


#55

Kaija sa for siden:

Egentlig var sangen ok, men jeg er kresen når det gjelder mannestemmer. :D


#56

Pøblis sa for siden:

Jeg er her!
Men strikker, drikker vin og chatter med yngste, så ikke så mye skriving her.


#57

Kaija sa for siden:

Går forbi Latvia i stillhet. Lurer bare på om jeg trenger sånn koronavisir som danserne har.
Sveits er fin, men litt treig for meg.


#58

Elise sa for siden:

Det er bare fem land på min liste over hvilke ti som bør videre:

  • danmark
  • island
  • finland
  • portugal
  • hellas

#59

Taien sa for siden:

Jeg liker Finnland.

Som mange andre har Tix vokst på meg, og jeg liker han bedre og bedre. Han fremstår veldig sympatisk og fin, og med beina godt plantet. Sangen liker jeg bedre og bedre og vi var storfornøyde her i huset når han gikk videre. Vi kommer til å være benket på lørdag!


#60

Addison sa for siden:

Bulgaria
Sveits
Island
Hellas
Serbia
Albania
Danmark
Finland


#61

Kaija sa for siden:

Her er heller ikke lista lang:
Island

Og så går det greit for meg om disse går videre:
Finland
Portugal
Sveits
Bulgaria
San Marino


#62

Kaija sa for siden:

Fornøyd med at alle «mine» gikk videre. :)


#63

Addison sa for siden:

Nesten alle mine!


#64

Pøblis sa for siden:

Bra utvalg. Jeg sybtes Danmark var helt flaut dårlig. Likte Sveits, elsker Island, synte San Marino er kul, liker Bulgaria og synger stadig pø Finlands låt.


#65

Kaija sa for siden:

Med to rocka innslag, hvem er best?


#66

Millen sa for siden:

Her var 4 sv 5 tilstede og fulgte med.
Mye kjedelig idag, alle ville at Island skulle bli med videre. Synd de har covid-19, og ikke får opptre.


#67

star sa for siden:

Vi hadde Island og Finland på lista vår.
Og vi tippa Sveits.


#68

Millen sa for siden:

Alle sangene er forresten på Tidal, og med flere gamle sanger.


#69

Tjorven sa for siden:

Jeg tror at han ene av karene fra Danmark hadde fått låne jakka til Bobbysocks og håpet at den hadde litt vinnerlykke. :knegg:


#70

Toffskij sa for siden:

Danmark var jo morsomme! Og Island var helt utrolig sjarmerende! :hjerter:


#71

Elise sa for siden:

:lol:


#72

safran sa for siden:

Enig. Jeg har fått sansen for ham, og syns han gjør mye bra nå.

Mine favoritter er Sveits og Island. Og Aserbajdsjan og Norge. :heia:


#73

Inagh sa for siden:

Her i huset er det Finland for alle pengene! :heia:

Sønnen har Ukraina og Polen på lista, jeg har Ukraina og Portugal, tror jeg.

Ut over det gror den Tix-sangen mer og mer på meg, den klistrer seg irriterende lett fast i hjernen, og Tix framstår som en veldig sympatisk fyr. Og ja, folk må få lov å gjøre tabber (les skrive urteite russelåter) i ungdommen, og så vokse opp og ta avstand, men stå for at det ble gjort. Har han ikke verre ting enn det i baggasjen skal jeg fint klare å si la nå fyren få gå videre.


#74

Bluen sa for siden:

De tekstene er hakket over «urteit», spør du meg - nesten mer over på «kriminelt».

Det har gått opp for meg at det er hele 25 sanger i finalen, og jeg skjønner mindre og mindre av hvorfor jeg har invitert til «fest». :knegg: I det minste har jeg anskaffet rosa bobler i svært pen og utspjåket flaske, og så satser jeg på at det sklir ut her og interessen dabber av, slik at ungene begynner å spille Monopol eller noe.


#75

Malama sa for siden:

Jeg har surra meg avsted på camping. Så det blir ikke akkurat fest og bobler her i alle fall. Tror til og med jeg glemte øreproppene til mobilen


#76

Hyacinth sa for siden:

Vi har invitert ei venninne på besøk/middag i kveld, hun har ikke så mange, og vi tenkte det ville være hyggelig for henne (og oss). Jeg spurte om hun ville se MGP eller finalen i Kompani Lauritzen sammen med oss, og da hun svarte at hun ikke hadde fulgt med på MGP, men derimot på KP og at hun gjerne ville se sistnevnte med oss, ble jeg så letta over at jeg «slapp» å se på Grand Prix! :haha: Og så har jeg litt dårlig samvittighet overfor guttungen, som jeg vet at følger med og sikkert må se det alene på rommet sitt. :sparke:


#77

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg er rookie på Eurovision. Må man ha fulgt med for å ha glede av å se finalen?


#78

Elise sa for siden:

Det er vel bare ca 25 minutter overlapp, så med mindre dere er allergiske mot ESC så kan han vel se mesteparten fra stua.


#79

Milfrid sa for siden:

Her skal vi ha skikkelig GP-fest i alle fall. :lykkelig: Meg og ungene, pynte hus og oss, avstemming, bingo og premier. I disse dager får man virkelig ikke mer morro enn man lager selv, så da lager man fest ut av det man kan lage fest utav.


#80

Hyacinth sa for siden:

Det tror jeg overhodet ikke. Har sett mange finaler i livet mitt og har aldri fulgt med på sangene før det.


#81

Hyacinth sa for siden:

Enig i det. Så jeg gleder meg masse til finale i Kompani Lauritzen! :elsker:


#82

Hyacinth sa for siden:

Hæ? Hmfr. Jeg må sjekke tv-guiden. Begynner ikke ESC kl 21, som det pleier?


#83

Elise sa for siden:

Jo, og kompani Lauritzen er fra 20 til 21, og 21.40 til 22.10. Ja, 30 minutter, da.


#84

Hyacinth sa for siden:

Ja, sånn ja. Hm, jaja, vi får se da. :knegg:


#85

Kanutte sa for siden:

MGP-bingo! :hyper: Har du skjema du kan dele, Milfrid?


#86

Pøblis sa for siden:

Nei, det er spennende okkesom. Men du har gått glipp av mye nerding, da. :hyper:

Det er vorspiel på nrk.no og NRK P1 fra 1800, hvis du vil hive deg på hypen før selve greia starter kl 21.00
#89

Milfrid sa for siden:

Jeg også! :lykkelig:


#90

Fjols sa for siden:

Vi gleder oss også, skal innom Nille etterpå for å kjøpe litt partystæsj!
Takk for tips om bingo!


#91

liefje sa for siden:

Enig. Man trenger heller ikke se hele programmet for å få utbytte. Vi har det ofte bare på sånn i bakgrunnen og ser litt innimellom. Jeg synes avstemmingen er det gøyeste. Både for å se hva Norge/mine favoritter får av poeng og også for å diskutere politikken etc. i stemmegivningen. Irriterer meg hvert år på at de ikke starter før kl 21 for det blir så sent før det er ferdig, men jeg får bare sove i morgen.


#92

Floksa sa for siden:

Når begynner moroa? Ser sendingen begynner kl ni. Men skal det være noen semifinaler eller går alle sangene til samme avstemming?
Jeg skal plage min kjære familie med skalldyr og mpg :knegg:


#93

Tjorven sa for siden:

Semifinalene var tirsdag og torsdag, så i dag starter det kl 21


#94

Floksa sa for siden:

Så det er bare en runde i dag? Når er Tix? Må være sikre på at vi får med oss han.


#95

Tjorven sa for siden:

TIX er nr 22 av 25. Hver låt varer i 3 min og sendinga starter kl 21. det er bare å regne.

Den kjedelige delen er den hvor alle bidragene er fremført og det skal stemmes og telles stemmer. Den varer altfor lenge. Når stemmene presenteres er det jo morsomt igjen.


#96

Dali sa for siden:

Da holder vi på å planlegge. Vi må ha tippekonkurranse og stemmeskjema. Tipper Italia og Island på topp.


#97

Kaija sa for siden:

Normal, søstrene grene, Tiger og Nille er nu raidet for glittet og glam. Må visst lage meg en egen esc-boks til fremtidige finaler. :lol:


#98

Elise sa for siden:

:lol:

Samme her. :sparke:


#99

Milfrid sa for siden:

Og her. :knegg: Her faller GP sammen med poden sin bursdag, så her skal det feires, og datter henger opp diverse pynt as we speak. Vi skal varme opp med Grand Prix-filmen. Skal det være, så skal det være! :lykkelig:


#100

liefje sa for siden:

Finnes det en app eller et elektronisk stemmeskjema eller må jeg skrive ut et? Sistnevnte høres så gammeldags ut. Vil helst ha et hvor vi kan se hverandres stemmer


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.