Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Du vet det har vært pandemi lenge

#1

Fintdethei! sa for siden:

Når du på en helt vanlig hjemmekontorfredag plutselig får et innfall om å ta på mascara, for deretter å føle seg som en utspjåka klovn ved neste titt i speilet.



#3

Tjorven sa for siden:

:haha:

Jeg kjenner meg så definitivt igjen. Jeg skulle ha et viktig møte og la faktisk på full sminke; slik jeg gjorde hver hverdag før korona. Og så sitter jeg i et annet møte og stirrer på meg selv på teams-skjermen og lurer hva i all verden det er som er så rart med ansiktet mitt. :knegg:


#4

Addison sa for siden:

Hehe, jeg sitter med kamera på i så og si alle møter, og kjører full, vanlig kontorsminke og ditto antrekk. Sistnevnte dog kun oventil, blir jeans og tøfler utenfor kameraet. Ser mitt eget ansikt så utrolig godt i sånne møter.


#5

Millen sa for siden:

:rofl:


#6

Input sa for siden:

Åh, det er ikke bare meg. Jeg synes jeg ser så ekstremt oversminket ut når jeg bruker maskara nå. Det er helt snålt.


#7

Frøy sa for siden:

Jeg fikk 5 min varsel på å stille i et møte med bare ukjente mennesker så jeg løp rundt her som en gal for å finne en erstatning for Sisters of Mercy hoodien min, hadde heldigvis en presentabel strikkegenser å kaste på meg. :knegg:
Burde kanskje ha dratt på meg maskara også, men det er jo begrenset hva man rekker.


#8

Einhyrningur sa for siden:

Jeg er jo på jobb og møter folk, men forsøkte meg på øyenskygge i tillegg til mascara, så ut som jeg skulle på raveparty og tok den av..


#9

Neket sa for siden:

Jeg har på mascara (skal gå tur med kollegaer! På ekte!) og lurer på hvor lang tid det tar før jeg glemmer det og gnir meg i øynene. :knegg:


#10

Señora sa for siden:

:rofl:

Er heldig og har ikke kamera på pcen, men fikk litt panikk i går da jeg fikk vaksinetime om en time, jeg hadde ikke bil og så ut som et takras.

Rart hva man får til på kort tid. :knegg: (takk til tørrshampo)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.