Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Puerto Rico, Grand Canaria

#1

~TM~ sa for siden:

Vi håper det er mulig å ta en ukes ferie tidlig i desember, hvor bør to familer bo? Gutta mine er 19 og 14. Søs sine barn vil være 13, 8 og 7. Så 5 voksne og 4 barn. Vi vil ha 2 stk tre roms leiligheter.

Post gjerne lenker.

På forhånd takk!


#2

Elisabet sa for siden:

Er du sikker på at det er Puerto Rico dere vil til? Jeg hadde ikke reise dit med unger på den alderen. Men bo f eks. Inabobyen Arguinnegin og ta heller en kveld eller to i Puerto Rico kort unna. Har masse tips og er godt kjent der på Gran Canaria og fantastisk øy. Men er nå bare på mobil frem til mandag kveld. Send meg pm om du vil ha tips og anbefalinger så kan jeg sende da.


#3

gnuri sa for siden:

Jeg tenkte også å gå inn å anbefale dere å bo i Arguineguin, og heller ta småturer inn til Puerto Rico.
Det er små avstander på øya, og jeg anbefaler dere å leie bil og få kjørt litt rundt og utforsket.
Jeg har også vært på Gran Canaria mange ganger, så spør gjerne dersom du vil ha konkrete tips om noe.


#4

trøtt sa for siden:

Henger meg på de andre og anbefaler Arguineguin.


#5

GinaK sa for siden:

Vi var i Arguineguin en uke i midten av november 2019 og bodde på Green Beach. Det var et helt fint hotell. Fint bassengområde og fint på takterrassen. Boblebad er det også der.
Vi bodde i leilighet, heter Servatur Green Beach.

no.hotels.com/ho439481/?q-destination=Av.%20los%20Canarios%2C%2023%2C%2035120%20Arguineguin%2C%20Las%20Palmas%2C%20Spania&resolved-location=GEO_LOCATION%3AAv.%20los%20Canarios%2C%2023%2C%2035120%20Arguineguin%2C%20Las%20Palmas%2C%20Spania%7C27.76805%7C-15.68826%3AGEOCODE%3AUNKNOWN&q-check-in=2021-05-26&q-check-out=2021-05-27&q-rooms=1&q-room-0-adults=2&q-room-0-children=0&sort-order=DISTANCE_FROM_LANDMARK&WOD=3&WOE=4&MGT=1&ZSX=0&SYE=3&YGF=3

Brukte aldri restauranten, Besøkte et pensjonistektepar som bor rett bak oppi åsen der halve året og de sa at restauranten var bra. De har dansekvelder der, vi var ikke innom der for å sjekke stemningen...
Fint hotell. Og synes det lå fint til ift "alt". Busstoppet var så-og-si rett utenfor, i svingen, liten butikk rett over veien og stranden rett nedenfor.
Du bor rett ved promenaden og ville gått til Anfistranden for å bade på dagtid. Der er det flust med restauranter rett på stranden og fint strandområde. En liten park og minigolf.
Stranden utenfor Radison Blue er roligere og også fin.
Temperaturen var aldri under 20c, ikke på natta heller. Deilig og skjønner at det er flott for pensjonister. Billig var det også, føltes sånn for det var bare meg og gubben. Jeg koste meg med stooor fin drink til lunch hver dag og det var ingen som maste om at vi skulle gå videre.. Skikkelig luksus. :D


#6

annemede sa for siden:

Kan anbefale tenisk museum i "hovedstaden" om det skulle være behov for en innedag.


#7

frukt sa for siden:

Puerto de Mogan er veldig koselig, men det er lenge siden jeg har vært der så jeg vet ikke om det er spennende for barn.


#8

Charlie sa for siden:

Anbefaler Arguineguin og Anfi, ja.
En flott strandpromenade går hele veien mellom de to, tar rundt 20 min å gå, så lett tilgjengelig.

Puerto Rico er litt pensjonistland, men kan dra på dagstur, de har en ok minigolfbane, et lekeland med Angry Birds og et kjøpesenter. Taxisjåføren kalte det Puerto Bandidos, det er vel endel som har blitt lurt, der. :ja:

Avbefaler dog Los Caideros. Leiligheter i området som grenser til Anfi. Slitsom kloakklukt. De påstår det er «vanlig på Granka» og «går bort», men det er ikke sant, noen av delene.

Liker godt også Meloneras/ Maspalomas-området.

Ta gjerne en dag eller to i Las Palmas, det er en flott by. Har lagt inn endel tips her, tidligere, om du søker skal det ligge noen tråder her på FP.


#9

~TM~ sa for siden:

Vi tenkte på Puerto Rico fordi det er mest solsikkert i følge diverse Google resultat. Vi vil ha sol. Jeg har aldri vært på GC, men Tenerife, Fuerteventura og Lanzarote.

Vi har en uke til rådighet innenfor et gitt tidsrom og kun da. Vi ønsker kun sol, bad og å være sammen mens vi soler oss og bader.


#10

~TM~ sa for siden:

Vi vil dessuten dra med charter.


#11

Anne C sa for siden:

Nå begynner det å bli ganske mange år siden vi var på GC, men vi har vært der mange ganger når gutta var små. Vi har alltid likt Amadores best. Men jeg synes også det er fint på Maspalomas.


#12

amo sa for siden:

Stemmer også for Arguineguin. Ta heller en tur til PuertoRico om kvelden. Liker godt senteret som ligger ovenfor sentrum.


#13

Pelen sa for siden:

Jeg var på Gran Canaria på heisatur (dvs rett etter jeg var russ) og da reiste vi igjennom Puerto Rico og dit bestemte jeg meg for at jeg aldri skulle reise dit. Mulig det har endret seg litt siden da. Det så bare dørgende kjedelig ut og et konstruert sted, jeg tror du får mye sol Sindre steder også.


#14

Charlie sa for siden:

Skal dere dra charter og stort sett sole på hotellet - Amadores.

Det er best temperatur sør på øya, men synes ikke det er forskjell fra P.R. til Anfi og Arguineguin. Enda vi pleier å farte litt mellom byene, vi kjeder oss lett ved bassenget.

Lenger opp, typ Bahia Feliz osv, blåser det gjerne endel mer, og i Las Palmas kan det være klart kjøligere. Men sør på øya synes jeg det kommer mer an på beliggenhet, solvendt og skjerming enn egentlig hvilken by du er i.


#15

Syrinx sa for siden:

Nå er det en del år siden jeg var i Puerto Rico, men det var som Svinesund på steroider. Dritharry, masete, usjarmerende osv osv.

Var i Mogan tidlig februar, det var nydelig.


#16

mkj sa for siden:

Det er riktig at det er stor forskjell på forskjellige steder. Men arguineguin og Puerto Rico har samme vær. Bare noen kilometer nærmere flyplassen er det mer vind og mer skyer.


#17

gnuri sa for siden:

Når det gjelder vær, så kan du bo fra Patalavaca/ Arguineguin og til Tauro. Klimaet nærmere flyplassen er ofte dårligere. Mer vind og mindre sol.
Når man skal reise vinterstid merkes dette bedre enn på sommeren.


#18

Pasta sa for siden:

Enig med de andre her om at Arguineguin/Amadores/PR/Mogan har samme vær. Kommer du lenger mot øst blir det mer vind og dermed kjøligere.
Jeg kommer nå allikevel inn for å slå et slag for PR. Vi bor ofte i «nydalen» når vi er der. Det er stille og rolig, men nært mange restauranter og utesteder.
Det er fine gåturer til Arguineguin, Amadores og opp på fjellet.
På Amadores kan man ligge på stranden eller leie seg inn på beach club.
Det er båter som går øst og vest.
Jeg anbefaler også å leie bil og kjøre vestover og/eller inn i fjellene.


#19

mkj sa for siden:

Jeg ville også ha sett på Amadores. Fineste stranda, gangavstand til Puert Rico. Arguineguin er ganske søvnig (det er der jeg pleier å være, men bor privat)


#20

~TM~ sa for siden:

Takk for alle innspill så langt. Vi foretrekker en god strand, med sand og ikke småstein. Basseng er mest for moro skyld, samt barna til søster’n nok vil like det best. :vetikke:


#21

Trulte sa for siden:

Da vil du på amadores rundt svingen fra Puerto Rico. ;) På PR er det hotellene du er på.


#22

~TM~ sa for siden:

Vi ser nå på to ulike steder; et på Amadores og et i Puerto Mogan. Hvordan er områdene mtp løpeturer?


#23

Elisabet sa for siden:

Begge steder er fint for løpeturer. Har vært der, men ikke løpt, men både Amadores og Puerto Mogan kan være fint for løpeturer ser jeg for meg. Har gått mye langs strendene der og ellers også. Amadores har du nærheten til Puerto Rico om dere vil det skal skje litt mer. I Puerto de Mogan skjer det absolutt ingenting, men jeg synes det er veldig fint der. Alt av restauranter stenger forholdsvis tidlig. Er vel 1 eller 2 barer utenom de som er på hotellene, men rolige steder der også. Puerto de Mogan har veldig fint utsiktspunkt. Om dere er på Amadores kan dere ta en båttur (går rutebåt) til Mogan en dag allikevel. Veldig fin strand begge steder.


#24

zinatara sa for siden:

Vi var i Puerto de Mogan når ungene var små. Helt perfekt plass å være med små barn, men kan se for meg at det ikke er den mest spennende plassen for ungdommer.


#25

Elisabet sa for siden:

Ja ungdommer som ikke bare vil være på hotellet eller nyte omgivelsene, kan nok synes Mogan blir kjedelig. Ville valgt Amadores med ungdommer. Selv foretrekker jeg å bo på siden mot Arguinnegin, men ikke helt inni Arguinnegin. Gjerne da på Anfi del mar eller Green Beach. Eller rett rundt der. Anfi stranden og hjerteøya der utenfor er kjempefin. Rutebåten som går stopper noen av dem også der, så går ann å ta båt dit en dag også. Eller taxi dit en dag om en vil på en annen strand.


#26

~TM~ sa for siden:

Det ble Mogan. Om det blir mulig å dra da…


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.