Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Frøy sa for siden:

Fredag før langhelg. :lykkelig:


#3

millact sa for siden:

Deilig! Her skal det visst regne fra i dag tom mandag, men det spiller ingen rolle.


#4

Toffskij sa for siden:

Morn! I dag er Secunda 16 år – bittelille babyen min (på 1,75)! :what:

Ellers er vi i hotelleksil på Grønland mens malerne herjer i leiligheten, og det viser seg at det er ganske deilig, ettersom man jo slipper å pakke kasser og sjaue møbler opp og ned smale trapper mens man er på hotell. :knegg:


#5

Addison sa for siden:

Huhei og fredag, fint med korte uker! :jippi:

Regn og kjølig, høstaktig vær her også. Men finner sikkert på noe å gjøre i helgen likevel. Sove står høyt på listen, har vært utrolig trøtt denne uken.


#6

Addison sa for siden:

Åh, hotell hørtes faktisk deilig ut! :hjerter: Snart et år siden sist jeg hadde en kort natt på hotell i forbindelse med at vi hadde sommerfest på jobben.


#7

Blondie sa for siden:

Hurra for Secunda! :flagg: Jeg er tante til en sylfersk 16-åring i dag også, jeg har gjort min plikt med klein sang på snap. :glis: (og penger på Vipps).

Intens jobbdag før intens studiehelg. Mye å glede seg til. :knegg:


#8

Blå sa for siden:

Gratulerer til Secunda og Toffskij. Fint med store barn. :hjerter: Begge mine har vokst meg over hodet og det er litt rart.

Spisebordkontor i dag også. Jeg skulle egentlig vært på kontoret. Men flyttebyrået som skulle kaste et piano for meg kunne ikke komme i går likevel, så de kommer i dag og jeg må være hjemme. Det er fint vær og jeg er trett så det passer meg egentlig ganske greit.

Planen for helgen er at vi skal se på to hytter. Som ser hyggelige ut og er innenfor vårt budsjett, så det er faktisk ganske spennende.


#9

Eia sa for siden:

Gratulerer med 16-åring, Toffskij! :ballonger:

Fredag, jobb, og langhelg med hagearbeid i sikte. Jeg blåser i værvarselet, det blir hage åkke som! :jupp:

Men først jobb. :svosj:


#10

Dali sa for siden:

Morn! Alene på hjemmekontor i dag, og bare et par korte møter. :jippi: Innspurt før langhelg, der første kveld skal brukes på å prøve å redde bunadsskjorta mi som fikk flekk pga sølvet 17. mai. :leppe:

Gratulerer med 16-årig datter og niese!


#11

millact sa for siden:

:flagg:Hurra for Secunda, Toffskij! Så deilig å våkne på et hotell på 16-årsdagen sin!


#12

Frøy sa for siden:

Hipp, hipp, hurra for Secunda!

Jeg ble kastet inn i et møte her på morgenen, og ble påminnet hvorfor jeg egentlig elsker jobben min og når jeg ser dagen min kort oppsummert så har den omhandlet klage på faktura, sykesignal på sykehjem, planlegging av flytting av skole og drift av nytt bygg samt en port i ustand i en barnehage med stor redsel for at unger skal bli påkjørt.

Jeg elsker når det flyr mange baller i luften over hodet på meg og jeg får plukket dem ned. :lykkelig:


#13

tink sa for siden:

Gratulerer med 16-åringen til Toffskji! :flagg:

Jeg kjenner følelsen til Frøy, bare at for min del så er det medisinballer. Jeg tror jeg skal håndtere de, men det er litt skummelt.


#14

Hondacrv sa for siden:

16 år! Gratulerer! Tenk at 05erne blir seksten!
I dag er det fri, men skal jobbe med å sette orden og atferd, opplyse om karakterer og ellers kontaktlæreradministrasjon. Men etter lunsj skal eg på skogstur opp til yndlingstjernet mitt og gleder meg til det.


#15

Tjorven sa for siden:

Gratulerer med 16-åring, Toffskji! :ballonger:

Jeg har hatt 16-åring av samme årsmodell som har vært 16 år en god stund, og jeg føler at det har skjedd en enorm modning. Fremdeles et og annet fjortisutbrudd, men aller mest et reflektert vesen som ser sammenhenger.


#16

Stompa sa for siden:

Skulle vært på kjøkkentegnetime nå. Den ble avlyst for 15 minutter siden pga. tekniske problemer. :mumle:

(Jeg har bestemt meg for å ikke flytte, og heller se på å bytte ut kjøkkenet mitt, jfr. tråden min om å tørre å ta sjansen. :knegg: )


#17

Addison sa for siden:

Gratulerer med 16-åringer! :fløyte:


#18

star sa for siden:

Gratulerer til Secunda :fløyte:

Sitter og føler det er langt på dag, men klokka har jo bare såvidt passert 12.


#19

polarjenta sa for siden:

Gratulerer til secunda.:ballonger: Jeg har også snart en 16åring, jeg har vist han hvor kondomene er på shell:knegg: (Ikke at han får bruk for det, foreløpig har han ikke vist så stor interesse for jenter)

Glad det snart er helg, venter på en som skal komme innom med noen papirer, håper han kommer om ikke så alt for lenge, for jeg tenker jeg avspaserer litt om han kommer snart.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.