Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen plasser jeg kan bli inspirert på klær?

#1

him sa for siden:

Ja, overskriften sier vel det meste :) Jeg er så heldig/uheldig at jeg nok må bytte ut det meste av klær. For all del, det blir sikkert hyggelig med nye freshe klær ... hadde jeg bare skjønt hva jeg skulle kjøpe .... :humre:

Så trenger inspirasjon! Bring it on!


#2

Pøblis sa for siden:

Jeg synes Suser i sivet har fine nettsider og masse antrekksinspirasjon. www.suserisivet.no/antrekk - de har også en app hvor det stadig er nye antrekk.

De har endel litt dyrere ting, så det kan bli dyrt når det er snakk om store utskiftinger. Det går an å kjøpe mange liknende plagg rimeligere i kjedebutikker. Jeg synes feks KappAhl har mye bra jeans, og cubus har bra basistopper og T-skjorter, så kan man jo kjøpe noen nøkkelplagg som er litt dyrere.
HM har en Premium Selection www2.hm.com/no_no/dame/produkter/premium-selection.html - det er bra kvalitet og mye fine basisplagg, synes jeg.


#3

Musemus sa for siden:

Suser i sivet
Vakre Vene
Fine Ting
Frøken Pedersen
Carma
Livslyst Sogndal

Lindex
HM (kjøper endel linmix her)



#5

Blondie sa for siden:

Dette lurer jeg også på. Jeg har blitt så i stuss over hvordan jeg egentlig skal kle meg, jeg synes førtiårene er en teit mellomfase. :knegg: Jeg prøver å se på damer jeg synes er kule og så forsøke å finne noe lignende, men jeg blir sjelden kul. :gruble:


#6

Fintdethei! sa for siden:

Etter mer enn et år på hjemmekontor, så aner jeg ikke hva det er forventet at folk skal kle seg i ute i verden lengre. Jeg skulle også inn for å tipse om antrekksbildene til Suser i sivet, der kan man få inspirasjon til å sette sammen noen klær man allerede har, også.


#7

venla sa for siden:

Jeg får ofte opp reklame fra
twothirds.com/collections/new-in-women

Skulle gjerne bestilt derfra om det ikke hadde vært for moms/toll.

Ender opp med å handle fra Lindex og Oasis. Synes det er vanskelig å finne balansen mellom kjærringklær og fjortisstil :knegg:


#8

tink sa for siden:

Så mange gode tips. Jeg trenger også et knippe nye (og passelige :mumle: ) klær og strever med å finne de pene, varige og rettferdige klærne. Selv om jeg aldri har hatt bevisst shoppestopp, så går det ofte lang tid mellom hver gang jeg kjøper noe nytt til meg selv. Dette gjelder både hverdags og fest-klær.

Nå ser jeg mest feit ut fordi mange av klærne rett og slett har blitt for trange, har et ørlite håp om at dette vil bedre seg dersom jeg bare finner noe som passer dagens fasong bedre.


#9

sindrome sa for siden:

Hva med å kjøpe masterclass og ta stilkurs med Tan France fra Queer Eye?



#11

GinaK sa for siden:

Jeg synes Suser i Sivet har hatt mye lekkert før men nå var det mye hjemmeklær og kosebuksestil, synes jeg. :cool:

Mintoo viser også hva som er in. Zalando har "get the look" og man kan sortere på stiler.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.