Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Paraplyer

#1

millact sa for siden:

Vi trenger paraplyer. Hvor selges greie, som varer litt, men ikke koster en formue?


#2

Fintdethei! sa for siden:

Veskebutikker pleier å ha et greit utvalg. Som vestlending styrer jeg unna de fra Cubus til 29,90.


#3

millact sa for siden:

Da blir det veskebutikk.


#4

Elise sa for siden:

Vi har hatt noen fra IKEA i mange år, som har holdt ganske bra. :jupp: De er lange, da.


#5

My sa for siden:

De lange er de beste ja. Vi har to-tre lange som kommer fra et profileringsselskap, som fotballaget til eldste bestilte som supporter- og salgsartikkel, med klubbens logo. Der het de "stormparaply", og er bygget for å tåle en del vind (om ikke akkurat storm), og har ekstra solide fjærer innvendig. Jeg har hatt tilsvarende før, da med logoen til NTNU, kommer sikkert fra tilsvarende firma. Den var også veldig god. Jeg vet ikke hvor ellers man får kjøpt slike, men veskebutikker er trolig et godt tips ja. Min mor har også en slik lang, robust en, den står det Ilse Jacobsen på.

Det kan være upraktisk med lang paraply, den får ikke plass i noen veske. Men de holder og holder, og disse er de eneste som blir brukt her i huset.


#6

Trulte sa for siden:

Vi har stormparaply fra enklere liv. Holder mye bedre, og er halvstore. Men jeg er så slapp, at jeg nesten solid tar de bittesmå lette fra tiger eller Cubas etc, fordi de er så greie og dra med i veske/sekk.


#7

millact sa for siden:

Tror ungdommen vil ha korte.


#8

frukt sa for siden:

Jeg har en liten paraply kjøpt på veskebutikk for ca 25-30 år siden. Kan ikke akkurat anbefale et merke, men vil anbefale å bruke litt penger på den.


#9

Dali sa for siden:

Jeg kjøpte min på veskebutikk da det plutselig begynte å regne på sommerfest et år og nøden var stor. Den kostet 450 kr, var av merket Samsonite, og den blir voktet som gull. Den er liten og kan puttes i veska.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.