Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Frøy sa for siden:

Onsdag er bra, da er det jo snart helg igjen. :knegg:

Ute er det litt grått, men fra i morgen av kommer finværet. Har egentlig ikke noen spennende oppgaver å ta meg til på jobb, bare kjedelig rutinearbeid og det er så tungt å komme i gang med.


#3

Martis sa for siden:

Gråvær her og, men yr påstår det blir sol og 20 grader fra fredag, så jeg holder ut. :knegg:


#4

celebelen sa for siden:

Det regner, og skal gjøre det hele dagen, men i morgen skal det bli bedre. Ville våknet med sår hals, så hun må være hjemme og testes. Jeg håper det også blir bedre i morgen...


#5

Toffskij sa for siden:

Plask, plask. Malerne kommer i dag og tar resten av malejobben – og det er ikke lite. :gal: Det blir to netter til på hotell, ja.


#6

Mex sa for siden:

Nok en dag på fjernkontor, da hovedkontoret er rød sone helt frem til 1. juni.
Jeg er klar for litt mer sommerlig vær kjenner jeg. Fikk påfyll av sol og varme i helgen, og mye vil ha mer. Det frister liksom ikke å drive ute med hagearbeid nå når alt er gjennomvått, og skulle det være oppholdsvær en liten stund, truer en ny regnbyge like rundt hjørnet. :mumle:


#7

star sa for siden:

Her suller vi hjemme alle sammen. Ute er det grått.


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg skal på kurs i dag. 3 timer med digital undervisning er mye, men jeg håper at jeg er mentalt forberedt.

Jeg har gått morgentur i regnværet, og kjenner at jeg gleder meg veldig til de sommertemperaturene som er varslet til helgen. At byen samtidig åpner opp høres ut som en farlig kombinasjon. Men vi har bordreservasjon på restaurant til lunsj på søndag, og da tenker jeg at ting er ganske kontrollert. Jeg gleder meg som en unge.


#9

Input sa for siden:

Hurra, Tjorven! Vi har ventet med å bestille bord til det har roet seg litt. Hvor skal dere?


#10

Tjorven sa for siden:

På søndag skal vi på Trattoria Popolare. :hjerter: Snuppa fikk sitt førstevalg først. Vi har liste over spisesteder for alle familiemedlemmer. Dette har vi virkelig ventet på.


#11

apan sa for siden:

Ja, i dag er dagen for Oslo dere, spent på om mange våger seg på utepils i striregnet :knegg: . Fredag skal jeg treffe 3 venninner som jeg ikke har sett på snart ett år - vi har nå utsatt planlagte treff ca 3 ganger siden november på grunn av ymse sosial nedstenging. Det blir bobler på en veranda - for nå skal jo sommeren komme også! Og jeg skal ta bane og buss for å komme dit. Og onsdag skal jeg ut i Oslo igjen. Vi har en bordbestilling og det er nesten ikke til å tro at dette skjer nå.


#12

Dali sa for siden:

Morn. Vi får nøye oss med å spise ute i solen istedenfor ute på restaurant, gitt situasjonen i Trondheim. Ikke ille det heller.


#13

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg kom meg på jobb i regnværet. Nå sitter jeg bakvakt (dvs. elever som utøver fysisk vold kan bli fulgt inn til meg for å roe seg). Etterpå skal jeg rett ut og ha inspeksjon. Rektor satt med stillingsinstruksen til ledergruppa i morges, og hvis vi skal putte på alt vi faktisk gjør hadde lista blitt mange sider lang. :knegg:

Ingen planer i ettermiddag. Kanskje rydde litt og vaske klær?


#14

Input sa for siden:

Trattoria Popolare er øverst på listen vår! Også gråter vi fordi Kasbah ikke overlevde.


#15

Blondie sa for siden:

Ikke noe åpning her i fjorden, men det er like greit på en regnværsdag. Jeg har vært skummel-ekstern-sensor i dag og innser at munnbind ikke gjør meg mindre skummel. :hehehe:


#16

Neket sa for siden:

Jeg fyrer i peisen. Det er 26. mai. Bare nevner det. :gaah:


#17

Addison sa for siden:

Å nei!! Gråter også, så utrolig synd! Jeg skulle jo ta med veggis-fjortisen min dit! :trist:


#18

millact sa for siden:

Jeg sitter med tykk ullgenser og ser på pøsregnet og vinden. Det uler rundt huset. Novemberfølelsen er på plass, men det er ikke mørkt ute.


#19

Albertine sa for siden:

Her er det sol og 20 grader, virkelig deilig. Bare så synd at jeg må sitte inne og lese til eksamen i morgen.


#20

Stompa sa for siden:

I år er det tydeligvis dere sørpå som har fått det maiværet vi hadde i fjor, bare justert for breddegrad. Da vasset jeg i snø til knærne i marka 15. juni, og det snødde flere ganger i siste halvdel mai. I år har vi hatt en nydelig mai.

Ikke for det, jeg hadde gladelig tatt fjorårets mai en gang til hvis det medførte at vi også fikk fjorårets sommer ...


#21

Input sa for siden:

Her er det bare regn, regn, regn... Men jeg leser elevtekster, så det er greit.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.