Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvorfor sender folk snap av maten og vinglasset sitt?

#1

Cumulus sa for siden:

Jeg skjønner ikke konseptet... jeg vil heller se hvir man er og hvem man er med enn hva man spiser. Synes dere det er gøy å få snapper av matretter og vinglass?


#2

Syrinx sa for siden:

Jeg både sender og får slike bilder og synes det er kun kjekt.


#3

Inagh sa for siden:

Jeg både sender, og får, slike snapper, syns det er moro, men aner ikke hvorfor. :humre:


#4

Pelle sa for siden:

Det er jo gjerne når det er ekstra fargerikt eller lekkert. Liker det.


#5

Blondie sa for siden:

Jeg er så lei av shaming av hva andre deler i SOME. De sender det vel fordi de vil vise det frem? Avfølg eller logg av.


#6

Inagh sa for siden:

Sønnen (18) tar omtrent konsekvent bilde av middagen og legger ut på Insta, i hvertfall om vi spiser på restaurant. Det er en ting.

Jeg gjør det samme, jeg følger med i tiden. :nemlig:


#7

Syrinx sa for siden:

Og skulle noen ønske en mat/vin/søt hund/dumme selfies-venn på snap så bare rop ut. Jeg stiller opp. :D


#8

Pøblis sa for siden:

Takk. Enig.
Jeg deler noe fordi jeg synes det er fint eller gøy eller morsomt eller bare fordi. Hvis folk deler ting man ikke liker eller synes er dumt, så kan man avfølge, ja.


#9

Pøblis sa for siden:

Der har du meg også! Nå har jeg tenkt å dele dagens hundebadeseanse på snap. De som vil se, er velkommen. De som er lei av hundene mine, kan avfølge.
Jeg sender deg snapnavnet mitt på prikk, Syrinx. :ja:


#10

Syrinx sa for siden:

Gleder meg til hundebading og kommer til å betale tilbake med hund, Sunnmørsalper og pizza i dag. Vin utgår pga sjåføroppdrag. :knegg:


#11

Inagh sa for siden:

Jeg vil se Pøblishund på snap! :hyper:


#12

Chablis sa for siden:

Fordi man synes maten ser god ut feks. Jeg snapper bilder av hunden min, natur, mat , bøker jeg leser osv, avfølg om nan ikke liker det.


#13

Fersken sa for siden:

Jeg er veldig forsiktig med å ta bilder og snap av andre folk (og når er man egentlig sammen med andre for tiden?) for jeg vet at det ikke er alle som liker å bli tatt bilde av og i alle fall ikke spredt på SoMe.

Jeg er gjerne mottaker av snap av mat, vin, blomster, dyr og egentlig det meste. :leverlivetgjennomandre:


#14

Turban Smukk sa for siden:

Jeg elsker å få restaurantmåltider med vinglass på snap eller i alle andre medier. Hjemmemåltider også, for den saks skyld. Send gjerne e-post om så er. Mvh isolert og -unnelig.


#15

Katinka sa for siden:

Skyldig. Men den desserten var god. Og den første på restaurant på evigheter.


#16

My sa for siden:

For å dele en stemning. Litt sånn "se, nå koser vi oss her, nå skulle du vært her". Har man det hyggelig så har man gjerne lyst til å dele det med noen. Når personer jeg bryr meg om sender snap og viser meg at de koser seg så gleder jeg meg med dem, og setter pris på at de har lyst til å dele det øyeblikket med meg. Enten det er mat eller andre opplevelser.


#17

Nextlife sa for siden:

Jeg legger ut mine måltider i helgene på snap, og har gjort det i flere år. Jeg lurte på om folk syntes det var teit og kjedelig og tok derfor en spørsmålsrunde om jeg skulle slutte med det, jeg fikk veldig mange svar på at jeg burde fortsette, ingen sa jeg skulle slutte. :nemlig:


#18

Blondie sa for siden:

Herlighet, jeg har ikke Pøbel på snap!


#19

Anne C sa for siden:

Jeg legger IKKE ut bilder av meg selv eller andre på snap. Det blir hunden eller noe annet.


#20

zinatara sa for siden:

Jeg skal innrømme at jeg av og til syns at folk burde ha tenkt over at ikke alle bilder av mat tatt i dårlig lys gir andre inntrykk av hvor godt det så ut eller smakte i virkeligheten. :sparke:

Ellers gjør det meg lite å få bilder. Men jeg sliter litt med snapchat fordi jeg aldri aner om noen har sendt bilde kun til meg eller til hele vennelista og det er vanskelig å vite om det er forventet at jeg svarer eller ikke.


#21

gnuri sa for siden:

Pøblis- vil gjerne ha deg på snap :jupp:


#22

mkj sa for siden:

Samma her, jeg svarer bare hvis jeg er bombesikker på at det kun er til meg. Og det er kun en venninne som passer hunden, når hun sender bilder av den, da skjønner jeg at jeg kan/bør svare.

Ellers skjønner jeg at folk synes det er stas med finvær, god mat og noe godt i glasset etter et år med hjemmeapati.


#23

Cumulus sa for siden:

Fint gøy og morsomt er nettopp det: fint gøy og morsomt. I hvilken kategori er en middagstallerken?


#24

Neket sa for siden:

Jeg og vil ha hunder på snap! Og mat, og vin, og hvasomhelst. Kan bidra med katt som spiser div grønnsaker.


#25

Neket sa for siden:

Fint vil jeg tro? Og det kan jo være morsomt også, kommer an på kokken. :hehehe:


#26

Chablis sa for siden:

Jeg hater å være på bilder, legger sjelden ut bilder med folk på , hvorfor skal det i grunn være bedre med bilder av ukjente folk enn av en middagstallerken.


#27

Nenne sa for siden:

Jeg la ut story av et champagneglass så seint som i går. Det var i anledning bryllupsdagen. For meg var det en helt grei ting å gjøre. Av og til.


#28

Matilda sa for siden:

Jeg spammer storyen min med mat. Hallo, det er det eneste som skjer i livet mitt, jo! :dramaqueen: Mat, lekser, folk som ikke rydder etter seg. Jeg er altså sånn en fest å følge! :fløyte: :knegg: :sukk:


#29

trøtt sa for siden:

Jeg har bedt noen venner om å legge ut bilder av middagen din, jeg trenger inspirasjon. Jeg tar også bilde av min og lagrer slik at jeg kan få tips av meg selv senere. :knegg: Sender ikke hverdagsmiddagene til alle, men av og til legger jeg ut det også på story.

Jeg skulle gjerne sett mer mat på snap, spesielt hverdagsmiddager.


#30

Minerva sa for siden:

Jeg synes du er en av de morsomste å følge! :hjerter: Fortsett akkurat som du gjør!


#31

Minerva sa for siden:

Jeg sender av og til et matbilde sammen med et utsiktsbilde etterpå, for å fange stemningen i et lykkelig øyeblikk. Som regel er både instagrambildene mine og snappen min glansbilder av fine dager, krydret med sporadiske :gaah: og :gal: .


#32

Inagh sa for siden:

Hildrande du. Jeg har hukommelse som en gullfisk - vi er allerede venner på snap. :dåne:

:sparke:


#33

Nextlife sa for siden:

Jeg pleier av og til å kjøre snapstory med steg for steg matlaging. Gjerne når jeg lager noe kult og nytt, spennende eller jeg har et kanontips på fremgangsmåte. Det er veldig populært, jeg ser at folk venter for det er mange seere etter kort tid, og mange screenshots. Sist tror jeg det var da jeg lagde de innbakte koreanske pølsene til Alt Asiatisk. Kjørte også story på hjemmelagd troikakonfekt, den var også veldig populær.
Så mitt inntrykk er at mat fenger. :hyper:


#34

Pøblis sa for siden:

Fint - eller bare fordi, kanskje?

Jeg er glad i mat, jeg er interessert i mat og jeg synes det er gøy å se hva folk lager og spiser.

du kan jo avfølge eller droppe å se eller si fra - men hvis du sier fra kan du jo få litt samme reaksjoner som her - at folk synes det er litt teit å klage på hva andre legger ut i some.

for meg er det greit så lenge det ikke er uetisk eller ulovlig. Er det uinteressant, så har det tatt meg et sekund å se på bildet, så jeg tenker at jeg uansett kaster bort en masse tid på helt uinteressante ting i livet mitt. :knegg:

Det jeg synes er skikkelig ille, er folk som har helt åpne kontoer og ti- eller hundretusenvis av følgere som deler masse av barna sine. Jeg synes barn skal ha rett til å forme sin egen digitale identitet når de blir store nok til det, og barn har rett til privatliv - det gjelder også barna til store influencere. Jeg synes det er greit å dele med familie og venner, altså. Men ikke med potensielt absolutt hele verden.


#35

vixen sa for siden:

Tja, jeg poster eller snapper små øyeblikk der jeg gjerne er fornøyd. Igår etter en slitsom arbeidsuke var det et glimt av øyeblikkslykke med cavaglasset fra verandaen. Er veldig glad i utsikten min generelt og spesielt på denne tiden av året. Er jo klar over at det er sånn passe interessant, men jeg liker å få sånne små øyeblikk fra andre selv. Så de som vil kan jo bare overse tenker jeg. Mye heller intetsigende solbilder, vinglass, god mat og fin utsikt enn oppgulp og klaging spør du meg.


#36

Cumulus sa for siden:

Jeg skjønner at jeg kan slutte å følge folk. Jeg er mer opptatt av å forstå fenomenet. Morsomme matbilder er morsomt. Gode oppskriftsfilmer er informative og nyttige. Å se bilde av et glass vin eller av at man skal spise en pizza, er: ??


#37

vixen sa for siden:

Jeg tenker det er mer sånn «heisann, koser meg. Håper dere har det fint også» eller om jeg har laget noe godt og gjort meg flid mer sånn «wohoo, se på meg da! Jeg kan når jeg vil» og kanskje folk blir inspirert. Jeg blir det av slike bilder fra andre


#38

Chablis sa for siden:

At man koser seg er vel grunn nok.


#39

Nenne sa for siden:

Jeg får ofte kaffebilder og da tenker jeg at folk koser seg med en kaffekopp også tenkte de på meg i forbifarten. Det er koselig synes jeg når det er folk jeg kanskje ikke har sett på en stund at de tenker på meg. Det å dele småhverdagsøyeblikk gjør at jeg får del i hverdagentil noen jeg kanskje ikke ser ofte nok. Det er fint! Det er egentlig ikke så viktig hva det er snap av når jeg tenker meg om, det er kontakten. :)


#40

Blondie sa for siden:

Nå er det jo flere av oss som sier at vi liker det, fordi det gitter innblikk i andres hverdager. Jeg er ikke så opptatt av at alt skal være superinteressant, da må jo jeg være det også. :dramaqueen:


#41

Acino sa for siden:

Fordi jeg vil dele, vise, skryte, klage osv alt etter som. Jeg liker også å få slike bilder. Vil du vite mer blir det sikkert godt mottatt med svar type det ser godt ut, ute i hagen? Eller hva nå du lurer på. Hyggelig med bilder og like hyggelig med tilbakemelding og eller dialog.


#42

Fersken sa for siden:

For meg er snap en delingskanal for det som skjer nå, et lite innblikk i venner og bekjente sine liv her og nå. Nå er jeg så sær at jeg ikke har lyd på heller, så om det prates eller har annen lyd på uten at det står på bildet/videoen så får jeg det ikke med meg.


#43

My sa for siden:

Må det være en annen og mer høyverdig grunn enn at folk bare vil dele smått og stort fra hverdagslivet med familie og venner? Det er vel like mye bare for å holde kontakten som for noe annet.


#44

daffy sa for siden:

I bunn og grunn er det vel fordi den som sender vil dele en følelse med andre. Enten at sender er glad, stolt, trist eller kry eller noe annet.


#45

Chanett sa for siden:

Folk snapper vel ting fordi dei har lyst. Eg gjer i alle fall det.


#46

GinaK sa for siden:

Jeg har ikke så mange på snap så det er ikke veldig stor trafikk. . Har 4 venninner, gutta mine, mannen og stedatter. Kun 8 stykker, det. :cool: Sender ikke alt til alle.
Tåler å se det meste men kommenterer ikke alt.


#47

007 sa for siden:

Jeg liker matbilder og turbilder, jeg får inspirasjon til å prøve nye retter, nye restauranter og nye turløyper. Jeg blir bare sur av vaksineringsbilder fordi jeg er vaksinemissunnelig.:humre: Eller nei, ikke på snap, der er jeg mer unnelig enn misunnelig.


#48

Nada sa for siden:

Med snap synes jeg det meste er fint og lettvint. Det er liksom et øyeblikk i nuet og morsomt å respondere positivt via en bitmoji eller kjapt lite svar.
Legger man ut halvgode bilder på FB eller instagram gidder jeg sjelden eller aldri gi det oppmerksomhet.


#49

Strå sa for siden:

Jeg skjønner ikke hva som var shaming med HI, men hva vet jeg? Jeg har jo ikke snap en gang.


#50

Cumulus sa for siden:

Takk. Det var nemlig ikke ment som shaming. Men jeg er vant til at mange er utrolig hårsåre.


#51

Pøblis sa for siden:

Jeg tolket det som shaming fordi du lurte på hva som var greia, for så å ramse opp hva du faktisk ville se på snap. Ergo forsto jeg deg som at du syntes det var dumt/uinteressant med andres snapping av mat og vin.


#52

Billa sa for siden:

SoMe gir en helt fantastisk mulighet for folk til å si "hei" til hverandre 24/7, og jeg har alltid tenkt at bilde av helt ordinære hverdagsting er nettopp det. Et :juhu: Hvis det er bilde av mat eller drikke som indikerer noe mer enn bare vanlig onsdagsmiddag, så antar jeg at bildet skal si noe om stemningen til avsender, eller kanskje fortelle meg hvor vedkommende er eller hva vedkommende gjør?

Jeg deler nesten ingen ting om hva jeg gjør eller hvor jeg er på noen plattform, egentlig. Jeg er ikke bekvem med det lenger, og det har sikkert sammenheng med at jeg har hatt (tunge) perioder hvor jeg har latt meg irritere mer enn glede over andres lykke, og da fant jeg ut at det var best å logge av. En sånn person trenger jeg ikke være.


#53

My sa for siden:

Middagstallerken og vinglass er forresten veldig mye og interessant informasjon sammenlignet med det ungdommene snapper til hverandre i alle fall. :knegg: Mye tak og golv og halve hoder og føtter og sånt.


#54

Matilda sa for siden:

Elevene mine sender jo bilder av kun ansiktet sitt - gjerne tatt nedenfra med telefonen i fanget, så hele nesegrevet synes, til Gud og hvermann. Gjerne midt i timen. Når jeg fersker dem og sier sånt som «Ikke snap i timen! Flott at du kan lyse opp noens dag med det pene ansiktet ditt, men det kan faktisk vente til friminuttet», så gliser de og svarer «jeg må bare si hei tilbake». Så der har du en greie jeg ikke skjønner. Kjenner jeg begynner å bli gammal. :knegg:


#55

Matilda sa for siden:

Haha, My! Det er akkurat det. Random bilde av en skolepult eller et stolbein, liksom.


#56

Sweetie sa for siden:

Akkurat sånn. :highfive:


#57

Syrinx sa for siden:

Snap er den kanalen hvor alt som mellom gøy og kjedelig er lov.


#58

Karamell sa for siden:

:D Det har jeg!

Jeg legger ikke ut bilder av andre, så da blir det gjerne mat, sol eller en stemning. Når det er andre med på bilder blir de spurt først, og jeg gidder som regel ikke å spørre. Forøvrig bruker jeg mest Story. Da kan de som vil se, no pressure.


#59

millact sa for siden:

Ja!

Jeg får bilder av mat, natur, morsomme ting og hunder. Koselig!


#60

Magica sa for siden:

Jeg har jo sønner på 17 og 19 og de tar de snåleste selfier av halve ansiktet og hele taket liksom, jeg skjønner ikke greia. Jeg tar bilder av vinglass eller deilig mat for å vise til folk at jeg koser meg.


#61

Karamell sa for siden:

Kjente med tak- og pannebilder fra ungdommene her også.


#62

Appelsin sa for siden:

Jeg tar veldig gjerne del i andre sine interesser, gjøremål og hverdagsliv på sosiale medier - som Matilda (skriver) har jeg ikke et særlig spennende liv selv.
Akkurat mat kan jeg styre begeistringen for, saftige biffer til en vegetarianer :knegg: men det gjør meg ingenting.


#63

Miromurr sa for siden:

De må holde på snapstreaken. Og sender ikke bilder av folk, for da må man be om lov.

Det er meg, jeg er De.


#64

Miromurr sa for siden:

Dessuten har jeg ikke hund å sende bilde av. [NOPARSE]:pelsdyrallergiker:[/NOPARSE]


#65

Matilda sa for siden:

Jeg spurte om det var derfor, men det var visst ikke det. De sender flere sånne bilder til de samme folka, om igjen og om igjen. Jaja. Samma for meg, bare de legger bort telefonen i timene mine.


#66

Mei sa for siden:

For meg er sånne bilder en stemning eller en følelse. Jeg liker at folk deler glimt fra livet sitt og klarer som oftest å glede meg på deres vegne, også hvis det er bilde av noe jeg personlig ikke liker eller har et forhold til. Jeg legger også ut bilder av ting som gir meg en god følelse. Andre får bare synes det blir for mye hage/tur/kaffekopp/bok.


#67

Obelix sa for siden:

Morsomt at denne tråden kom opp, fordi en herifra har lagt meg til på snap :skeptisk: Ja, jeg måtte facebooke navnet...Er’e Pøblis?


#68

Blondie sa for siden:

Jeg er ikke hårsår, for det traff ikke meg. Jeg synes bare innlegget ditt var arrogant i stilen med at du ikke skjønner hvorfor folk gidder å være så uinteressante. Veldig bra om det ikke var det du mente. Jeg blir fort irritert av sånt, fordi det er så mye av det. (Hvorfor legger hun alltid ut bilde av løpeturene/bikkja/maten/kjæresten/huset?!?).


#69

Miss Norway sa for siden:

Men altså, en ting jeg ikke skjønner bæret av er Snapstories av folk som kjører bil - med utsikt til dashbordet og det de tilfeldigvis kjører forbi. Med arabisk musikk i bakgrunnen. Og de varer gjerne flere minutter. Hva er poenget her liksom?

Altså fremmede historier som man kan se på Snapkart sine «hotsones» i storbyer. Veldig rart!


#70

Retz sa for siden:

Hva hjertet er fullt av renner Snapchat over med. Eller Instagram og Facebook for den saks skyld. Jeg bruker ikke snap og fb så mye, men Instagramkontoen min reflekterer hva jeg liker å drive på med. Blant løpe-, hund-, strikke- og turbilder finnes det mange bilder av mat. Rett og slett fordi jeg er veldig glad i god mat. Og i enkelte tilfeller rene skrytebilder når jeg - med en del strev - har jobbet meg fram til et vellykket resultat.

Selv har jeg en tendens til å reagere negativt på elementer i tekst, tale på instatories, mer enn motivet på bildene. Typiske SoMe klisjéer og overdrevent bruk av det jeg kaller influensersjargong med engelske innslag i annenhver setning. Sistnevnte mest på stories, da.

Pust inn, pust ut, trykk på avfølg og kos med hunden, sier jeg til meg selv. Men ikke alltid jeg lytter til den indre stemmen. :D


#71

Blondie sa for siden:

Forøvrig viser disse små hverdagsglimtene mye personlighet også. I går fikk jeg mange snapper av mpgjr-parties, mens jeg sendte tilsvarende snapper i innspurten av presidentvalget. :knegg: Både interesser og alder på barna blir avslørt med en gang. :knegg: Jeg liker det.


#72

Input sa for siden:

Jeg synes det er koselig med bilder av mat og vin, selv om jeg er den minst mat- og vinteresserte jeg vet om. Det jeg skulle ønske folk slutta med var å sende lange videoer av konserter de ser på pc-skjerm. Det er misbruk av (oftest god) musikk. :knegg:


#73

Gaia sa for siden:

Jeg elsker snapper, snapstories og instastories, uansett innhold. :elsker: En liten flik av andre hverdag, om det bare er bilde av en hage, en horisont eller en tallerken med mat. Det aller beste er de som er små fortellinger om hverdagen.

I mitt hode er snap og stories en måte å fortelle andre enten om noe som gir en god følelse, eller noe som var overraskende eller litt morsomt. Jeg er veldig av og på hvor mye jeg snapper selv. Men jeg syns uansett snapper er hyggelig å få, og andres stories er morsomme å se på. Det fine med snap er jo at det er et medium hvor det ikke er nødvendig å svare (med mindre man er streak-freak, da.)


#74

Syrinx sa for siden:

Ja!! Snap er IKKE egnet til å formidle konsertopplevelser på den måten.


#75

Taien sa for siden:

Jeg syns det er gøy og hyggelig med snapper fra hvem som helst og hva som helst! Aller kjekkest er det med dem som blir sendt direkte til meg...men jeg går ofte inn på snapstories og ser hva folk har lagt ut. Jeg liker like godt matbilder, treningsbilder, naturbilder, folk og dyr osv. Hvis det er noe jeg IKKE liker så er det lange sekvenser med reklame for Forever Living og det greiene der.... Da hopper jeg over. Og det er nettopp det: Jeg kan skippe de jeg ikke vil se! Jeg velger jo selv!


#76

My sa for siden:

En selfie, bilde av scene, folkemengde, plastøl e.l. for å si "hey, folkens, sjekk her, jeg er på konsert! :hyper: er bare hyggelig. Men opptak av konserten er unødvendig ja. Men jeg blar bare forbi.


#77

Miromurr sa for siden:

Jeg synes sånne snapper fra venner av hunden/strikketøyet/middagen/tv-serien/boka/kaffekoppen er helt super for da ser jeg at andre har like kjedelige liv som meg. Ikke bare konserter og toppturer og ferie.


#78

Filifjonka sa for siden:

Jeg syns det kan være koselig å se bilder av lekker mat og fine drinker i solnedgangen. For ikke å snakke om fristende kaker og desserter. Ikke like stas med bilder av halvspist middag med brun saus, men pytt pytt, bare å bla forbi. :)


#79

Elisabet sa for siden:

Jeg liker også å få sånne bilder på snap. Ofte ser jeg dem jo bare på mystory hos folk jeg har som venner, men noen får jeg direkte. Samme gjør jeg med mine venner. De jeg har mest kontakt med og som jeg vet ikke hater det hender får det, og de som ser på mystory velger jo selv om de blar fort over. I den kjedelige hverdagen vi har nå så blir jeg heller inspirert og synes det er kos å se at andre koser seg.


#80

Polyanna sa for siden:

Det er bare et hyggelig lite hverdagsglimt. Om det er en tulipan eller et måltid eller en hund eller tær i gresset eller joggebukse på hjemmekontoret eller en nymalt vegg. Fint, uansett.

Jeg elsker snap, det gir akkurat den der hverdagskontakten som man ellers ville gått glipp av. :hjerter:

Niesen min sender snaps av baby som krabber, baby som spiser selv, baby som har gått seg fast i et hjørne, baby som har oppdaget at hun kan slurve med leppa (eller hva det heter), baby som sitter og glor på vaskemaskinen. Elsker det. :hjerter:


#81

Chanett sa for siden:

Typisk bilde fra meg.


#82

Blondie sa for siden:

Jeg blir glad av sånne bilder. :hjerter:


#83

Acino sa for siden:

Det var et koselig bilde, forteller du slapper av, nyter. Håper iallfall det!


#84

millact sa for siden:

Jeg også! Kjempefin kopp og god mat og drikke.


#85

My sa for siden:

Jeg har samme kopp, min favorittkopp om dagen, og denne sendte jeg til min mor sist fredag, :knegg: bare for å si god morgen.

#86

rine sa for siden:

Hverdagsglimt, tenker jeg, og det er vel sånn sett ikke mer spesielt med vinglass på snap i 2021 enn vinglass på Facebook i 2007. På snap slipper man iallfall som regel teksten "rødt i glasset". :humre:
Det er jo så greit med sosiale media med det at man kan velge hva man vil "ta inn" eller svare på, så om folk sender vinglass eller føttene sine, hisser jeg meg ikke særlig opp over det. Men halvkvedede viser, da handler det vel spesielt om FB, irriterer meg like mye nå som i 2007. :nemlig:


#87

Madicken sa for siden:

Dette. :nemlig:

Jeg kan finne på å sende bilder av vinglass i solnedgang, som oftest etter at det første glasset er inntatt. :knegg: Og bilder av spektakulær mat, helst mat jeg har laget selv og er veldig stolt av. :stolt:


#88

Selma sa for siden:

Jeg synes at sånne hverdagsglimt på snap er veldig hyggelig og kunne godt tenkt meg enda mer av det. Mine bilder til venninner i dag var fra kveldens tur i marka - et "til topps-merke" (sikkert irriterende friskus-aktig for noen) og et av elgen som også var ute på tur i marka i kveld


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.