Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Blondie sa for siden:

Jeg sitter på uteplassen min og hører på fuglekvitteret i skogen mens jeg drikker kaffe og leser papiravisene fra uka som gikk. Det er så idyllisk at det er rent kvalmende. :knegg:


#3

celebelen sa for siden:

Jeg spiste frokost ute i dag, det var første gang i år. Nå sitter jeg og jobber litt, men mesteparten av dagen skal nok tilbringes ute.


#4

millact sa for siden:

Jeg blir glad av en slik beskrivelse.

Er enda i sengen, stille i huset, men fuglene kvitrer utenfor.


#5

Dali sa for siden:

Morn. Lader opp med en kaffe før jeg skal ut og trimme litt. Forhåpentligvis klarer jeg litt mer enn forrige joggetur. Da måtte jeg innse at øl og ostepop funker dårlig som treningsenergi. :lol:


#6

Stompa sa for siden:

Morn. Jeg har sovet i senga til Frøkna i natt fordi jeg pusser opp et soverom, og den var ikke god for ryggen min. Nå prøver jeg hardt å komme i gang med dagens oppgaver på kaosrommet. Det er gøy med oppussing når man begynner å se resultater, men grunnarbeidet er så kjeeedelig! :gal:


#7

Fersken sa for siden:

Holder på å gjøre oss klar og pakker ned litt nistemay før en hel dag i regionens fornøyelsespark. Det skal være sol og passe varmt i følge værmeldingen, men foreløpig er det ganske grått og kjølig.


#8

Martis sa for siden:

Varmt og sol og kaffe i hengekøyen. Jeg blir her i dag. :hjerter:


#9

Pøblis sa for siden:

Her vært oppe siden 0730. Har streikedisp-vakt og dobbeltbursdag i familien i dag, så det blir nok å holde på med. :ja:

Skal først i bursdagsbrunsj til niese og etterpå feire vår egen pøbelprinsesse med pølsegrill og is i hagen.


#10

Toffskij sa for siden:

Morn. Har vasket balkongen. Skal male et strøk på arvingens rom. Og det slutter ikke der. :gal:


#11

Albertine sa for siden:

Morn! Ikke så varmt her i dag, så dagen skal brukes nede i Gjestgiveriet der vi skal måle opp alle rom for å få laget en romplan for alle etasjene. Så skal vi skrubbe panelet på et av gjesterommene før to strøk med grunning. Nok å gjøre for i dag.


#12

Input sa for siden:

Har også spist frokost på balkongen. Storebror synes det var vel kaldt, men det må han tåle. Er det sommer, er det sommer. :knegg:


#13

007 sa for siden:

Vi pakker oss ut av krypinnet på fjellet som ble solgt i går. Overtagelse allerede neste helg.
Snart skal vi hjemover, vi skal ta en liten topptur på veien.


#14

Neket sa for siden:

Jeg ligger på sofaen i hagen, og her har jeg tenkt å ligge til det er middag. :knegg: Viktig å holde hviledagen hellig. Podcast på øret, sol og god stemning. Kidsa har lovet at de skal spille et brettspill med meg i sola også. I kveld blir det SUP-tur med en venninne. Det er altså så stas med sommer.


#15

millact sa for siden:

Gratulerer med salg, 007!

Jeg har beiset ferdig terrassen! Så godt å ha det gjort. Et par år til neste gang.


#16

Stompa sa for siden:

Huff, jeg er sliten etter takmaling og sparkling. Er ikke ferdig for dagen heller. Merker at kroppen ikke er 100 %. :sukk:


#17

Blondie sa for siden:

Jeg sitter inne og jobber etter altfor mange timer ute i hagen i helga. Jeg tror det var en smart prioritering da, for det har vært innmari deilig å finne hvilepulsen. Litt kjedelig nå bare, når jeg må rette ferdig, føre karakter, lage plan for kommende uke og konsentrere meg om egen eksamen.


#18

Input sa for siden:

Jeg driver med det samme som deg, Blondie. Minus eksamen. Jeg skal undervise om retorikk i uka som kommer, det blir siste ordentlige uke med undervisning, og det er både rart og fint. Veldig deilig at jeg for første gang kan gå inn i en sommerferie og vite hvor jeg skal jobbe til høsten.

Vi har hatt en deilig dag ute, lillesøster har badet for første gang i sitt liv og hun ser ut til å være en skikkelig tøffing. Det var stor stas å få bade, selv om resten av oss synes det var litt for kaldt. :knegg:


#19

Blondie sa for siden:

Jeg har ferdigstilt en av vanskelig rapport og sendt den avgårde til ledere i storfylket. Føles litt surrealistisk å mene noe vasete til masse mennesker jeg bare kan navnet til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.