Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sommerfoten 2021

#1

Dali sa for siden:

Er ute etter kjappe og gode tips for litt finere føtter til sandalene. Hvilke produkter fungerer, og for kjapt får man resultater? Til hæler, neglebånd osv.

Har prøvd babyfoot tidligere, men det tar tid og blir mye søl med hud som faller av. Neglelakk i fin farge har jeg allerede på. :jupp: Jeg må kunne fikse det selv siden ingen får ta på føttene mine. :knegg:


#2

007 sa for siden:

Jeg pleier unne meg en time hos fotpleier.
I år gidder jeg ikke, det blir sikkert en sommer med tursko og støvler. Men en gang, når jeg kan reise til det landet som heter Syden igjen, da... :drømmer:


#3

Dali sa for siden:

Går det an å øve seg på å tåle fotbehandling? Prøvde en gang for mange år siden og det var helt forferdelig for en som er så kilen under beina. :flau:


#4

Fersken sa for siden:

God fotkrem (Scholl) og skikkelig filing når huden er fuktig.

Jeg slurver med dette og har bare fine føtter en uke før det sklir ut.


#5

liefje sa for siden:

Ingen gode tips. Jeg løp til pedikyr på torsdag da finværet kom. Ja, det kiler, men det er jo fort overstått for lakking er vel ikke problemet vil jeg tro. Jeg tar shellack på tærne og det holder seg så fint lenge.


#6

Tjorven sa for siden:

Baby foot er overraskende effektivt, men i noen få dager så "flasser" føttene dine noe veldig. Men med litt skrubb så blir det bra, og føttene blir virkelig mye mykere.


#7

Dali sa for siden:

Lakken får jeg til sånn noenlunde- så lenge jeg klarer å holde meg i ro lenge nok til ar den tørker. :knegg:
Noterer meg fotfil og ny fotkrem på handlelista.


#8

Pelen sa for siden:

:nikker: Jeg bruker Scholl fotkrem for sprukne hæler til tross for at jeg stort sett ikke har det. På med krem på kvelden så den står på nattbordet. Filing av føttene fungerer best på tørre føtter for meg.

Jeg unner meg fotbehandling noen ganger på våren og det er fantastisk. Det at de fjerner død hud rundt neglene (ikke for at det synes så mye, men den som er der) gjør føttene mye freshere også.


#9

Che sa for siden:

Jeg har brukt baby foot for første gang i år - den funket bra, men utrolig kvalmt å ta av seg sokkene etter en dag i noen dager. Scholl fotkrem for sprukne hæler bruker jeg og på sommeren. Jeg har ikke særlig hard hud på hælene, men likevel. For meg er det å f.eks file av hud på føttene så vanskelig å forholde seg til, at jeg kjenner på ubehag bare av å skrive om det - så jeg må jobbe litt forebyggende, tenker jeg.


#10

Señora sa for siden:

Unn deg en time hos fotterapeut, og smør med en fet krem om kvelden før du legger deg, på sengekanten, så du ikke seiler på glatt gulv med fete kremete føtter.


#11

Selma sa for siden:

Jeg sverger til Baby foot en gang i blant og vedlikehold med fotfil (på tørre føtter) og jevnlig bruk av Scholl for sprukne hæler


#12

GinaK sa for siden:

Jeg bruker ansiktsskrubb eller kroppsskrubb på føttene jevnlig gjennom hele året når jeg dusjer så føttene mine er alltid klar for å vises frem. :) Smører på krem også.
Filer litt på hælene en sjelden gang men har ikke hard hud.


#13

Señora sa for siden:

Som et resultat av denne tråden har jeg nå smørt på fet krem og tatt sokkene på igjen.

Greit med multitasking på hjemmekontor.


#14

Malama sa for siden:

Må man bruke sokker etter at man har brukt babyfoot? Jeg har i flere år tenkt at jeg skal prøve, men aldri rotet meg til det, tenkte i starten av tråden at i ÅR skal jeg søren meg gjøre det .

Men jeg har mer eller mindre sluttet med sokker for sesongen. Jeg hadde sokker i går, delvis nettop ppga ustelte føtter, og dessuten sikkerhet om været, tåke på morgenen varte langt utover dagen, men jeg KOKER jo i sokker og luftige joggesko, jeg går helst uten sokker, barbent eller med sanadaler eller de samme joggeskoene evt, nå fremover. (Jeg finner frem sokker når det er 10 grader og regn selv i juli altså, det er ikke prinsippielt at jeg ikke bruker dem)

Sitter nå stort sett bare på hjemmekontor, men ser for meg at den flassingen uten sokker kanskje ikke er digg?


#15

Elisabet sa for siden:

Sitter nå på hjemmekontor med føttene i fotbad under pulten. :knegg: Sitter 1/2 time, så går jeg ned på badet og filer godt og smører med fet krem. Og lister med på tærne opp på hjemmekontor igjen sånn at kremen kan få trekke inn og godgjøre seg ordentlig uten at jeg trenger å bli utålmodig på å vente siden jeg allikevel jobber. Under pulten behandling funker fint. :humre: Jeg bruker den Propolis kremen fra Forever Living på føttene og scholl for hærsprekker.


#16

Fersken sa for siden:

Jeg har tjukke lag med hard hud på stortåa og rundt hallux vallux. Den fjernes best når huden er bløt, burde vel egentlig ha brukt skrape og kniv. :humre:


#17

Che sa for siden:

Man ikke, men det er virkelig enorme mengder hud som løsner - så for meg var det helt utenkelig å gå uten sokker i noen dager. Jeg går normalt sett alltid barfot hjemme, men den uken hvor flassingen var på sitt verste, brukte jeg sokker døgnet rundt.


#18

Input sa for siden:

Jeg synes babyfoot funker bra, men de første dagene etter at huden har falt av, føles det som om jeg går på lego konstant. Og jeg bruker også sokker døgnet rundt, selv når jeg sover, den uka huden faller av. Men jeg hater virkelig å være barfot, så for meg er det ikke noe tap.


#19

Selma sa for siden:

Samme her ja, I tillegg så passer jeg på å gni/"skrubbe" føttene mest mulig med et håndkle etter dusjing sånn at en del av den flassende huden forsvinner


#20

Pelen sa for siden:

En ting som jeg glemte å skrive. Jeg prøver å huske å skrubbe med tørr klut (eller slik hanske som er litt ru) på føttene når jeg dusjer. Det hjelper egentlig veldig mye om man gjør det hver dag.


#21

Nenne sa for siden:

På meg funka den ikke. To-tre små flak med flass og det var det. Jeg måtte til med fotfil som vanlig. Jeg ser at flere her i tråden har glede av det, men den er altså ikke vidunderkur for alle.


#22

Dali sa for siden:

Den har fungert fint for meg, men jeg syns det blir for mye hud rundt omkring - uansett med eller uten sokker. :nemlig:
Tips om fotbad på hjemmekontor var lurt, det skal jeg få gjennomført tenker jeg.


#23

sindrome sa for siden:

Men blir det ikke vondere å gå barbeint når du får av den harde huden?


#24

Tjorven sa for siden:

For min del er det mer snakk om får av NOE av den harde huden, så det er ikke noen problemstilling for min del. Jeg får veldig hard hud særlig bak på hælene om sommeren. Det blir sprekker og sånt, så det må stelles litt preventivt.


#25

Input sa for siden:

Som sagt synes jeg det føles som å gå på lego de første dagene, men det går fort over.


#26

Filifjonka sa for siden:

Fotkremene fra Scholl er gode, men de lukter så sterkt/vondt at det ender med at de blir veldig lite brukt. Noen som har tips om gode fotkremer som lukter godt, eller ikke lukter noe i det hele tatt?




#29

Millen sa for siden:

Jeg synes ikke den lukter noe, og jeg er veldig var på lukter.



#31

Filifjonka sa for siden:

Har bestilt! :)

Jeg fikk forresten en Masque me up fotmaske til bursdagen. Den skulle ha peelingeffekt på samme måte som Baby Foot (som jeg aldri har prøvd). Men ihvertfall, det løsnet ikke så mye som et bittelite hudflak, skjedde ingenting rett og slett. Så i dag har jeg tatt fotbad, filt og smurt. På torsdag skal jeg få stelt føttene og få på shellakk, så det er greit å ha startet sommerfotprosessen litt før det. :)
Har ikke problemføtter, men litt hardere hud på hælene er det jo.



#33

Millen sa for siden:

Så bra. Hva syntes du om lukten på kremen?


#34

Filifjonka sa for siden:

Helt innafor. Ikke så sterk. :) Nå har jeg myke føtter, pen manikyr og pedikyr og shellakk på både fingre og tær.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.