Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Diamond Dotz / Diamond Art - opplys meg

#1

apan sa for siden:

Lillesøster har funnet ut at hun ønsker seg dette. Jeg ser på alt fra små pakker på Ark til noen digre greier på Panduro. Noen som kan opplyse meg om hva som kan passe for en 11-åring?

Tillegg er at det bør kunne kjøpes i vanlig butikk siden dette skal på ønskelista til bursdagen som det ikke er så lenge til (og jeg selv er ferdig med gaver).


#2

Dali sa for siden:

Jeg hadde også en tråd om dette for noen måneder tilbake. Kjøpte et sett på Panduro som viste seg å bli for stort. Så det skal vi voksne ta oss av. Så fikk jeg tips om hobbybua.no som har mindre prosjekter og bra utvalg. Kjøpte noe som var ca a4 som passet bedre for mine, litt mer realistisk å bli ferdig.


#3

Dali sa for siden:

De sender forresten, ser du bor i Oslo. Kort responstid.


#4

apan sa for siden:

Takk. Men dessverre helt urealistisk for svigermor å få tilsendt. Kan evt foreslå at hun gir henne penger da.


#5

Benzo sa for siden:

Hyttenabo`n holder på med dette, tror hun bestiller fra wish.


#6

Isprinsessen sa for siden:

Jeg tror de har det på Ark.


#7

apan sa for siden:

De har noe på Ark. Er bare så usikker på hva det er opp mot alt annet som finnes. Og siden svigermor trenger veldig tydelig beskjed, er jeg usikker.


#8

Che sa for siden:

Jeg tror definivt det kan være noe som passer for en 11.åring - Jeg kjøpte et sett på Normal for å se hva det dreide seg om (de har ikke flere igjen her i byen i alle fall) - Jeg har sett at det finnes to ulike typer - den med firkantede "diamanter" og en type med runde. Sistnevnte tror jeg er enklere, da det ikke krever like mye nøyaktighet - ser for meg at man kan bli litt motløs om en brikke havner på skeiva da f.eks.

Tror jeg har bedt om penger slik at bursdagsbarnet får bestemme motiv selv også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.